TMK 25.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM MAMY NIEDZIELĘ, A NA RW PUSTKI OD WCZORAJ ŻENADA Może wieczorem coś się ruszy? cześć http://www.zpw.pl/fotky/humor/kawaly/robal.gif ładna pogoda, to forumowicze pracują na budowach mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 O to tort na 30-te urodziny brata......... http://images42.fotosik.pl/53/b2460c595e603386.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 WITAM MAMY NIEDZIELĘ, A NA RW PUSTKI OD WCZORAJ ŻENADA Może wieczorem coś się ruszy? cześć http://www.zpw.pl/fotky/humor/kawaly/robal.gif ładna pogoda, to forumowicze pracują na budowach mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku U nas zimno, i w sumie nie mam co robić na budowie U mnie na razie leci po ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.01.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku U nas zimno, i w sumie nie mam co robić na budowie U mnie na razie leci po ścianie a dziś była ładna i ciepła niedziela we Wrocławiu. Kupiłem z rana w castoramie 50mb rury do odwodnienia fi100mm, żebyś widział miny jak wiozłem "mini" kłębek przymocowany praktycznie za tylna klapa autka - do środka nie było szans aby ją wcisnąć Przez 15km wlekłem się max 40km/godz i za mną sznur mrugających nerwusów Tynki praktycznie już mi wyschły i miałeś dosyć chlapania po ścianach, teraz może nie jest pięknie lecz koniec z bryzgami na murze Na wiosnę po ociepleniu założę normalne spusty rynnowe, a te rury pójdą do zrobienia opaski wokół domu - oj będzie kopania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 mi udało się zamontować 5szt 10 metrowych spustów do rynien, teraz może padać - woda poleci daleko od domku U nas zimno, i w sumie nie mam co robić na budowie U mnie na razie leci po ścianie a dziś była ładna i ciepła niedziela we Wrocławiu. Kupiłem z rana w castoramie 50mb rury do odwodnienia fi100mm, żebyś widział miny jak wiozłem "mini" kłębek przymocowany praktycznie za tylna klapa autka - do środka nie było szans aby ją wcisnąć Przez 15km wlekłem się max 40km/godz i za mną sznur mrugających nerwusów Tynki praktycznie już mi wyschły i miałeś dosyć chlapania po ścianach, teraz może nie jest pięknie lecz koniec z bryzgami na murze Na wiosnę po ociepleniu założę normalne spusty rynnowe, a te rury pójdą do zrobienia opaski wokół domu - oj będzie kopania... 100 m. od morza było około zera l robaczki prawie zamarzły i musieliśmy je grzać w kieszeni Pare kutrów wyruszyło jednak w morze i jest swieża rybka na kolacje U mnie chyba zrezygnuje z drenażu bo woda szybko znika, ale to się jeszcze zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.01.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 U mnie chyba zrezygnuje z drenażu bo woda szybko znika, ale to się jeszcze zobaczy. szczęśliwiec... mam od 50 do 80cm humusu, ziemia klasy I, a poniżej glina z kamieniami - woda stoi i stoi... Docelowo cały ogród chcę zdrenować i puścić to wszystko do studni chłonnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 U mnie chyba zrezygnuje z drenażu bo woda szybko znika, ale to się jeszcze zobaczy. szczęśliwiec... mam od 50 do 80cm humusu, ziemia klasy I, a poniżej glina z kamieniami - woda stoi i stoi... Docelowo cały ogród chcę zdrenować i puścić to wszystko do studni chłonnej. U mnie tylko 10-30 cm, potem piach i piach i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ale się długo ciągnie ta stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 RANY , JESZCZE NIKOGO NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 RANY , JESZCZE NIKOGO NIE MA A ja to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 26.01.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja też jestem. Stuk zgrałem sobie materiały z linków, które mi podesłałeś - ciekawe są Dobra jak tam weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja też jestem. Stuk zgrałem sobie materiały z linków, które mi podesłałeś - ciekawe są Dobra jak tam weekend. W sobote urodziny brata, w niedziele wędkowanie i potem odsypianie wędkowania. Ja dziś pozbieram wszystkie faktury i siadam z żoną przed kompem i próbujemy szukać co możemy odliczyć. Stukowa znalazła sporo temetów na Forum na temat odliczenia podatku vat od materiałów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 26.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 STUK gratki http://www.olive.pl/images/mini/935c469e23174688e7a91735ce07a307.jpg http://www.olive.pl/images/mini1/c96e68acbcc3363b6cf32a8eee4c21c8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Coś słaby ruch ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 26.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 To przez fotoradary. Na odcinku Polkowice Lubin (15km) postawili 4 słownie cztery sztuki. Pieszczotliwa nazwa mojej córki Jednooki Kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 To przez fotoradary. Na odcinku Polkowice Lubin (15km) postawili 4 słownie cztery sztuki. Pieszczotliwa nazwa mojej córki Jednooki Kolega U nas postawili na każdej wylotówce z miasta , ale aparaciki mają tylko 2 więc je przekładają, i nigdy nie wiadomo gdzie akurat jest zamontowany I nowy numer straży gminnej: stawiają przenośne foto radary za tymi stacjonarnymi, człowike zwalnia potem rura bo go wyminął i ZOONK, błysk w oczach i prezent gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 26.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czesc!! Dawno mnie nie bylo Co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 26.01.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Stuku masz wyjatkowo inna nagrode http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czesc!! Dawno mnie nie bylo Co slychac? Cześć dragasia faktycznie już zapomnieliśmy jak wyglądasz Co słychać? To zależy gdzie ucho przyłożysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Stuku masz wyjatkowo inna nagrode http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=3954 Dragasia ty zboczku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts