ila66 27.02.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Co sie dzieje ????? Dlaczego nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I nadal nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I NADAL NIKOGO NIE MA cześć ja jestem...jeszcze chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I NADAL NIKOGO NIE MA cześć ja jestem...jeszcze chwilkę RANY ZJAWA I TAK ZARAZ ZNIKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I NADAL NIKOGO NIE MA cześć ja jestem...jeszcze chwilkę RANY ZJAWA I TAK ZARAZ ZNIKNIE ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i nadal nikogo nie ma cześć ja jestem...jeszcze chwilkę rany zjawa i tak zaraz zniknie ja pojawiasz sie i znikasz, i znikasz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i ja jestem................. ty też zaraz za spódniczkami polecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i ja jestem................. ty też zaraz za spódniczkami polecisz spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy wszystkie w spodniach kto jak kto ? Ale ty napewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach KTO JAK KTO ? ALE TY NAPEWNO ZNAJDZIESZ Ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I NADAL NIKOGO NIE MA cześć ja jestem...jeszcze chwilkę RANY ZJAWA I TAK ZARAZ ZNIKNIE ja POJAWIASZ SIE I ZNIKASZ, I ZNIKASZ ..... bedzie bzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach KTO JAK KTO ? ALE TY NAPEWNO ZNAJDZIESZ Ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy NO PATRZCIE, JAKI WYBREDNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach KTO JAK KTO ? ALE TY NAPEWNO ZNAJDZIESZ Ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy NO PATRZCIE, JAKI WYBREDNY Jaki wybredny!? Tobie też się wszyscy chłopcy podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i ja jestem................. ty też zaraz za spódniczkami polecisz spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy wszystkie w spodniach kto jak kto ? Ale ty napewno znajdziesz ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy no patrzcie, jaki wybredny jaki wybredny!? tobie też się wszyscy chłopcy podobają? w moim wieku, to nie za chłopcami, ale za różańcem trza się oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach KTO JAK KTO ? ALE TY NAPEWNO ZNAJDZIESZ Ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy NO PATRZCIE, JAKI WYBREDNY Jaki wybredny!? Tobie też się wszyscy chłopcy podobają? W MOIM WIEKU, TO NIE ZA CHŁOPCAMI, ALE ZA RÓŻAŃCEM TRZA SIĘ OGLĄDAC Oj Ilonka co ty gadasz Taka młoda i atrakcyjna kobieta Na róznaiec jeszcze czas............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 i ja jestem................. ty też zaraz za spódniczkami polecisz spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy wszystkie w spodniach kto jak kto ? Ale ty napewno znajdziesz ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy no patrzcie, jaki wybredny jaki wybredny!? tobie też się wszyscy chłopcy podobają? w moim wieku, to nie za chłopcami, ale za różańcem trza się oglądac oj ilonka co ty gadasz taka młoda i atrakcyjna kobieta na róznaiec jeszcze czas............... ale mi lizaczkiem zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach KTO JAK KTO ? ALE TY NAPEWNO ZNAJDZIESZ Ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy NO PATRZCIE, JAKI WYBREDNY Jaki wybredny!? Tobie też się wszyscy chłopcy podobają? W MOIM WIEKU, TO NIE ZA CHŁOPCAMI, ALE ZA RÓŻAŃCEM TRZA SIĘ OGLĄDAC Oj Ilonka co ty gadasz Taka młoda i atrakcyjna kobieta Na róznaiec jeszcze czas............... ALE MI LAIZACZKIEM ZAPACHNIAŁO Jakim lizaczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 27.02.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I ja jestem................. TY TEŻ ZARAZ ZA SPÓDNICZKAMI POLECISZ Spódniczkami? Gdzie teraz spotkać kobiete w spódnicy Wszystkie w spodniach KTO JAK KTO ? ALE TY NAPEWNO ZNAJDZIESZ Ja ? E tam gadanie........... Prędzej szkota na mieście spotkam niż fajną babeczke w spódnicy NO PATRZCIE, JAKI WYBREDNY Jaki wybredny!? Tobie też się wszyscy chłopcy podobają? W MOIM WIEKU, TO NIE ZA CHŁOPCAMI, ALE ZA RÓŻAŃCEM TRZA SIĘ OGLĄDAC Oj Ilonka co ty gadasz Taka młoda i atrakcyjna kobieta Na róznaiec jeszcze czas............... ALE MI LAIZACZKIEM ZAPACHNIAŁO Jakim lizaczkiem? [/quote:1469853d4a] http://www.oliver.com.pl/gif/dziewczynka%20z%20lizakiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 I na dodatek w spódnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts