stukpuk 03.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ŁADNIE POSZLIŚCIE Jak przecinaczki................... ALE STRONKA NOWA JEST proponuje ją też szybko załatwić........... NIE DAMY RADY MI JUŻ SIĘ CHCE SPAĆ A nogi umyte ,że chcesz iść spać? A PO CO ????? Nogi i tak zawsze poza łóżko wystają, dlatego szkoda zachodu z tym myciem....... HMMM, MI NIE WYSTAJA A mi notorycznie, teraz zmieniłem łóżko i musiałem wywalić jedną poręcz bo się nie mieściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ogladalam dzisiaj program i się dowiedziałam ze mycie i tak nic nie daje żyjemy otoczeni fekaliami i obcą uryną na poduszce to co robić ???? Nie myć się ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ładnie poszliście jak przecinaczki................... ale stronka nowa jest proponuje ją też szybko załatwić........... nie damy rady mi już się chce spać a nogi umyte ,że chcesz iść spać? a po co ????? nogi i tak zawsze poza łóżko wystają, dlatego szkoda zachodu z tym myciem....... hmmm, mi nie wystaja a mi notorycznie, teraz zmieniłem łóżko i musiałem wywalić jedną poręcz bo się nie mieściłem zrób sobie łóżko na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ogladalam dzisiaj program i się dowiedziałam ze mycie i tak nic nie daje żyjemy otoczeni fekaliami i obcą uryną na poduszce TO CO ROBIĆ ???? NIE MYĆ SIĘ ??????? Zdrowe dziecko to brudne dziecko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jeśli chcesz mieć bliski kontakt z bakteriami kalowymi weź kąpiel w wannie a jak wolisz grzyby i pleśnie weź prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jeśli chcesz mieć bliski kontakt z bakteriami kalowymi weź kąpiel w wannie a jak wolisz grzyby i pleśnie weź prysznic hmmm, a co jest gorsze ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ŁADNIE POSZLIŚCIE Jak przecinaczki................... ALE STRONKA NOWA JEST proponuje ją też szybko załatwić........... NIE DAMY RADY MI JUŻ SIĘ CHCE SPAĆ A nogi umyte ,że chcesz iść spać? A PO CO ????? Nogi i tak zawsze poza łóżko wystają, dlatego szkoda zachodu z tym myciem....... HMMM, MI NIE WYSTAJA A mi notorycznie, teraz zmieniłem łóżko i musiałem wywalić jedną poręcz bo się nie mieściłem ZRÓB SOBIE ŁÓŻKO NA ZAMÓWIENIE [/quote:6ca63b380b] żona zrobiła to taniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wylądowałem na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ŁADNIE POSZLIŚCIE Jak przecinaczki................... ALE STRONKA NOWA JEST proponuje ją też szybko załatwić........... NIE DAMY RADY MI JUŻ SIĘ CHCE SPAĆ A nogi umyte ,że chcesz iść spać? A PO CO ????? Nogi i tak zawsze poza łóżko wystają, dlatego szkoda zachodu z tym myciem....... HMMM, MI NIE WYSTAJA A mi notorycznie, teraz zmieniłem łóżko i musiałem wywalić jedną poręcz bo się nie mieściłem ZRÓB SOBIE ŁÓŻKO NA ZAMÓWIENIE [/quote:54e7225d4c] żona zrobiła to taniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wylądowałem na podłodze [/quote:54e7225d4c] ZDROWIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jeśli chcesz mieć bliski kontakt z bakteriami kalowymi weź kąpiel w wannie a jak wolisz grzyby i pleśnie weź prysznic HMMM, A CO JEST GORSZE ?????? to pierwsze chyba ale po kąpieli nie można całego ciala wycierać tym samym ręcznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jeśli chcesz mieć bliski kontakt z bakteriami kalowymi weź kąpiel w wannie a jak wolisz grzyby i pleśnie weź prysznic HMMM, A CO JEST GORSZE ?????? to pierwsze chyba ale po kąpieli nie można całego ciala wycierać tym samym ręcznikiem dlatego ja się nie wycieram po kąpieli co doprowadza Stukową do furi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jeśli chcesz mieć bliski kontakt z bakteriami kalowymi weź kąpiel w wannie a jak wolisz grzyby i pleśnie weź prysznic hmmm, a co jest gorsze ?????? to pierwsze chyba Ale po kąpieli nie można całego ciala wycierać tym samym ręcznikiem samo wyschnie czyli mycie szkodzi ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Też będę uciekała.Jutro skoczę do banku popytać o kredyt preferencyjny, odbiorę mapy i... popracuję. Wieczorem konsultacje z przyszłym sąsiadem i wypełnianie wniosku. Kolejna opłata (104 zł za WZ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Też będę uciekała. Jutro skoczę do banku popytać o kredyt preferencyjny, odbiorę mapy i... popracuję. Wieczorem konsultacje z przyszłym sąsiadem i wypełnianie wniosku. Kolejna opłata (104 zł za WZ) A ja wstaje jutro o 5 rano i nic sobie z tego nie robie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No tak ..... Stukowi mozna zaserwować trzepaczkę zamiast mycia, i futro będzie miał czyste a my ???? Czekac ,aż samo odpadnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 NO TAK ..... STUKOWI MOZNA ZASERWOWAĆ TRZEPACZKĘ ZAMIAST MYCIA, I FUTRO BĘDZIE MIAŁ CZYSTE A MY ???? CZEKAC ,AŻ SAMO ODPADNIE ???? Dlaczego ja mam zawsze najorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no tak ..... Stukowi mozna zaserwować trzepaczkę zamiast mycia, i futro będzie miał czyste a my ???? Czekac ,aż samo odpadnie ???? dlaczego ja mam zawsze najorzej? wcale nie masz same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a my droga ilu nie dajmy się zwarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 NO TAK ..... STUKOWI MOZNA ZASERWOWAĆ TRZEPACZKĘ ZAMIAST MYCIA, I FUTRO BĘDZIE MIAŁ CZYSTE A MY ???? CZEKAC ,AŻ SAMO ODPADNIE ???? Dlaczego ja mam zawsze najorzej? WCALE NIE MASZ SAME PLUSY 3 plusy i łomot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a my droga ilu nie dajmy się zwarować ja juz zwariowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a my droga ilu nie dajmy się zwarować JA JUZ ZWARIOWAŁAM Nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts