dragasia 09.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Czesc!! Olka gacie w nagrode http://www.deseo.com.pl/photo/product_big/4/1/4/1_414d9bdea31b.jpg Stuku jak cos tak nachalnie rekalmuje w tv to sobie to nalezy darowac. Ai tam obsada wybitna ani temat. I jeszcze kasa na to poszla z naszych podatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witam kawkę może komuś podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ila małż idzie spać o 23??? mój już śpi dzieć tyż mój też tak chodzi spać chociaż ja prawie padam już o 19 z dzieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Ja o myśle o tych przez "ó" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Ja o myśle o tych przez "ó" eeeeeeeeeeeeee.....czyli nie będe sławna i bogata do doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ostatnio byłem z żoną na romansidle "Jagodowa Miłość" - po prostu porażka - nędza jak stopięćdziesiąt - do tego stopnia że współoglądająca z fotela obok ... - zasnęła Takie filmy chyba reżyserują kobiety? a jaki film wy panowie proponujecie w kinie? my to póki co na etapie kinowych animacyjnych Proponujemy film o "Muchach" Animowany i przyswajalny przez wszystkich. a mówiłam,że kiedyś będą o mnie książki pisać i filmy kręcić Stuku, co taki zdziwiony ? No chyba ,że o mÓchach mówisz - to ja z nimi nic wspólnego nie mam Ja o myśle o tych przez "ó" eeeeeeeeeeeeee.....czyli nie będe sławna i bogata do doopy Do pupy? E tam.........sława nie jest najważniejsza w życiu.......... ryby sie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale fajnie by było własnym kutrem po morzach i oceanach za tymi rybami się uganiać , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale fajnie by było własnym kutrem po morzach i oceanach za tymi rybami się uganiać , co nie ? Apropo kutra! Trzeba pomysleć o jakiejś wyprawie na bałtyckie dorsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Widzę ludzi na rw cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No chyba nie ucielkiście ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jednak uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 JEDNAK UCIEKLI Nikt nie uciekł tylko na NK buszowałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobrze,ze zaraz koniec stronki to pewnie ktoś sie zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jednak uciekli nikt nie uciekł tylko na nk buszowałem..... a co szukałeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts