anetina 16.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 chyba nikt gaci nie ma ja tam mam w zapasie trza było ten cały zapas dać miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 chyba nikt gaci nie ma ja tam mam w zapasie trza było ten cały zapas dać miłego dnia jak pykniesz stronkę to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 jak pykniesz stronkę to dostaniesz to idę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.04.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 myślę i myslę, co by tu napisać może by za pracę się wziąśc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.04.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 16.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. A niby dlaczczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. za podjęcie długo oczekiwanej, jedynie słusznej decyzji inżynierze pojedziecie na czterodniową pieszą wycieczkę po Tatrach ...... na koszt własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.04.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. za podjęcie długo oczekiwanej, jedynie słusznej decyzji inżynierze pojedziecie na czterodniową pieszą wycieczkę po Tatrach ...... na koszt własny hihihi taką karę i ja bym chciała moje dziecię właśnie wróciło z ZAkopanego było na nartach i .... teraz chce z rodzicami jechać z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. za podjęcie długo oczekiwanej, jedynie słusznej decyzji inżynierze pojedziecie na czterodniową pieszą wycieczkę po Tatrach ...... na koszt własny hihihi taką karę i ja bym chciała moje dziecię właśnie wróciło z ZAkopanego było na nartach i .... teraz chce z rodzicami jechać z powrotem jaka kara to nagroda dla Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Sobotnie dzień dobry u mnie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. kategroryczny sprzeciw to jedyny wątek na którym bez względu na długość przerwy zawsze jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. jestem za podnoszę rękę i naciskam przycisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Chelołłłłłłłłłł Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 I niedługo wracam na stare śmieci!!!!!!!!!!!! NIEDŁUGO - TO ZNACZY KIEDY ?????? BĘDZIE IMPREZA POWITALNA ?????? na pewno będzie Melduje oficjalnie, że powróciłem na łono RW Jak mnie żona z łóżka wypuści to sie odezwe..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.04.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Puk stuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. Inżynierze... no no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.04.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Niniejszym uroczyście zamykam ten żenujący wontek. Proszę już nic nie pisać bo i tak będzie to usunięte. jestem za podnoszę rękę i naciskam przycisk a kartę do maszyny głosującej wetknęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts