anetina 30.04.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 wiem to z autopsji wcześnie to zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Wszystkie dwuznaczne z podtekstem - oczywiscie wszystkie dwuznaczne prowadzą tylko do jednego rozwiązania /a niby dwuznaczne/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja i moje żenidełko mamy służbowe komórki więc bardzo sie ograniczmy z tego typu informacjami. Ale jakieś wyszeptane zdanie przed wyjściem do pracy, krótki liścik w laptopie itp. Kurcze jesteś kobietą masz to w genach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mąż będzie zadowolony MY też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mąż będzie zadowolony A Ty On bedzie zadowolony w każdym przypadku - obojetnie co założysz na siebie byle on mógł ściągnąć to z Ciebie dla męża to ja nic nie muszę zakłądać dla niego jest to wyrzucanie kasy a ja - jak to kazda kobieta, lubię mieć coś ładnego na sobie, nawet niewidoczne dla innych Nawet dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć Stuk widzę, że rozwiniety temat telepatycznie zwabił Cie na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mąż będzie zadowolony MY też a WY z czego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mąż będzie zadowolony A Ty On bedzie zadowolony w każdym przypadku - obojetnie co założysz na siebie byle on mógł ściągnąć to z Ciebie dla męża to ja nic nie muszę zakłądać dla niego jest to wyrzucanie kasy a ja - jak to kazda kobieta, lubię mieć coś ładnego na sobie, nawet niewidoczne dla innych Nawet dla mnie? nawet dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mąż będzie zadowolony MY też a WY z czego ??? A my z tego, że no.........ten tego.........wkońcu i faceci mają jakąś tam wyobraźnie... No i coś przyniosłem , nie samymi gaciami twój mąż żyjehttp://diores.pl/images/abig/hot/90065_cza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" a jaki byś chciał dostać? to wyślę ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mąż będzie zadowolony A Ty On bedzie zadowolony w każdym przypadku - obojetnie co założysz na siebie byle on mógł ściągnąć to z Ciebie dla męża to ja nic nie muszę zakłądać dla niego jest to wyrzucanie kasy a ja - jak to kazda kobieta, lubię mieć coś ładnego na sobie, nawet niewidoczne dla innych Nawet dla mnie? nawet dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Cześć Stuk widzę, że rozwiniety temat telepatycznie zwabił Cie na RW Stuku to wie, gdzie i kiedy się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" a jaki byś chciał dostać? to wyślę ci Ja to bym się z każdego ucieszył A numer mój znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A my z tego, że no.........ten tego.........wkońcu i faceci mają jakąś tam wyobraźnie... No i coś przyniosłem , nie samymi gaciami twój mąż żyjehttp://diores.pl/images/abig/hot/90065_cza.jpg to i mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" a jaki byś chciał dostać? to wyślę ci Dla stuka rybno-kocio-erotyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" a jaki byś chciał dostać? to wyślę ci Dla stuka rybno-kocio-erotyczny ......i z pieprzykiem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to bym się z każdego ucieszył A numer mój znasz? nie ale znam twoje gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to bym się z każdego ucieszył A numer mój znasz? nie ale znam twoje gg Wiem, bo widziałem Cię przed chwilą u siebie na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts