anetina 30.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" a jaki byś chciał dostać? to wyślę ci Dla stuka rybno-kocio-erotyczny hihihi muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a pytanie jako do facetów jakie sms-y w ciągu dnia by was zaintrygowały/interesowały od partnerek/żon ??? Oczywiście "z podtekstem erotycznym" Ale niestety jeszcze nigdy takiego od żonki nie dostałem Albo "z podtekstem wędkarskim" a jaki byś chciał dostać? to wyślę ci Dla stuka rybno-kocio-erotyczny ......i z pieprzykiem........ <myślę> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to bym się z każdego ucieszył A numer mój znasz? nie ale znam twoje gg Wiem, bo widziałem Cię przed chwilą u siebie na NK no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to bym się z każdego ucieszył A numer mój znasz? nie ale znam twoje gg Wiem, bo widziałem Cię przed chwilą u siebie na NK no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Nie kupiłem, bo znalazłem na trawinku Trzeba wkońcu zmienić w profilu.... A może takie coś na smsa dla męża? http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeszcze 30 min i do domu Proszę bez SM nawet lekkiego[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Nie kupiłem, bo znalazłem na trawinku Trzeba wkońcu zmienić w profilu.... A może takie coś na smsa dla męża? http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif dla niego czy dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Jeszcze 30 min i do domu Proszę bez SM nawet lekkiego[/u] ale ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Nie kupiłem, bo znalazłem na trawinku Trzeba wkońcu zmienić w profilu.... A może takie coś na smsa dla męża? http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif dla niego czy dla mnie ? Można się zmieniać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Nie kupiłem, bo znalazłem na trawinku Trzeba wkońcu zmienić w profilu.... A może takie coś na smsa dla męża? http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif dla niego czy dla mnie ? Można się zmieniać.......... ok skorzystam z pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tia ale ja od 4 rano w robocie. A gdzie są sare pyszczki z RW, no fakt ja nie grzeszę częstotliwoscią odwiedzin RW ale się staram a to duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Nie kupiłem, bo znalazłem na trawinku Trzeba wkońcu zmienić w profilu.... A może takie coś na smsa dla męża? http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif dla niego czy dla mnie ? Można się zmieniać.......... ok skorzystam z pomysłu Napisz potem jak się "fantazja" spodobała?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Tia ale ja od 4 rano w robocie. A gdzie są sare pyszczki z RW, no fakt ja nie grzeszę częstotliwoscią odwiedzin RW ale się staram a to duży plus nie ma uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no i pisze, ze jak sobie kupisz telefon, to podasz numer Nie kupiłem, bo znalazłem na trawinku Trzeba wkońcu zmienić w profilu.... A może takie coś na smsa dla męża? http://emoty.blox.pl/resource/bicz.gif dla niego czy dla mnie ? Można się zmieniać.......... ok skorzystam z pomysłu Napisz potem jak się "fantazja" spodobała?! ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS dawaj dawaj dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts