anetina 30.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? ja ???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS dawaj dawaj dawaj Ale to arkowi mam wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? ja ???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak To dobrze bo ktoś bez poczucie humoru to by sie tutaj szybko znudził na RW, albo zdemoralizował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ja chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? ja ???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Z bardzo dużym poczuciem humoru i jeszcze większym seksapilem. Już za samo gapienie się na nią byś bez ostrzeżenia od żenidełka dostał w pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? ja ???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Z bardzo dużym poczuciem humoru i jeszcze większym seksapilem. Już za samo gapienie się na nią byś bez ostrzeżenia od żenidełka dostał w pysk. No to warta grzechu dziewczyna,,,,,http://emoty.blox.pl/resource/plask.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? ja ???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Z bardzo dużym poczuciem humoru i jeszcze większym seksapilem. Już za samo gapienie się na nią byś bez ostrzeżenia od żenidełka dostał w pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ja to nawet chetnie podam Ci mój numer na priv ale boje się mojego żenidełka jak odbierze mojego sms,a a zdzrza się że odbieramy sob ie na wzajem to bedzie łomot Mi tam możesz wysłać śmiało! I tak się żonka czepia za inne "normalne" smsy więc i tak opiernicz i tak opierniczl I chociaż będzie za co Stuk dawaj numer na priv to moja koleżanka wymyśli jakiegoś sprośnego SMS Ale mam nadzieje , że koleżanka z dużym .poczuciem humoru? ja ???? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Z bardzo dużym poczuciem humoru i jeszcze większym seksapilem. Już za samo gapienie się na nią byś bez ostrzeżenia od żenidełka dostał w pysk. No to warta grzechu dziewczyna,,,,,http://emoty.blox.pl/resource/plask.gif ja was chłopcyu zostawiam samych na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 30.04.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobra spadam do domciu Fajny temat RW na szczycie Nara Miłej i owocnej majówki w odpowiednim opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobra spadam do domciu Fajny temat RW na szczycie Nara Miłej i owocnej majówki w odpowiednim opakowaniu. i uciekł ja w pracy jeszcze troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobra spadam do domciu Fajny temat RW na szczycie Nara Miłej i owocnej majówki w odpowiednim opakowaniu. a owocnej to ja na razie nie chcę ale odpowiednie opakowanie na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dobra spadam do domciu Fajny temat RW na szczycie Nara Miłej i owocnej majówki w odpowiednim opakowaniu. a owocnej to ja na razie nie chcę ale odpowiednie opakowanie na pewno będzie czekamy na fotorelacje z rozpakowywania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 czekamy na fotorelacje z rozpakowywania! nie ma kto zdjęć robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Rankingum Rekordum 1. Jajcek - 331 2. jea - 324 3. inż. Mamoń - 289 4. Mikopiko - 234 5. ILA66 - 223 6. Olkalybowa - 203 7. SławekD-żonka - 202 8. verunia - 177 9. Joanna i Janusz - 143 10. kze - 136 11. Whisper - 120 12. frosia - 113 13. Ania Wiśniewska - 108 14. fizyk - 103 15. Majka - 98 16. kasztanka - 94 17. retrofood - 93 18. stukpuk - 92 19. maksiu-88 20. teska - 78 21. pp - 66 22. aniawmuratorze - 65 23. andre59 - 59 24. Ew-ka - 57 25. Sonika - 53 26. badi - 52 27. wartownik - 47 28. kaśka maciej,monka -45 30. andrzejka, - 44 31. Maxtorka - 43 32. Aga J.G - 41 33. żaba gonia - 40 34. Moniś - 36 35. facio - 35 36. Trini - 34 37. Nefer, ullerowa, tola - 31 40. markus_gdynia, Jezier - 30 42. Witos - 27 43. andzik.78 - 26 44. jamles, gaweł - 25 46. marcel2000, magi - 23 48. braza - 22 49. beti555 - 21 50. Funia, monikach - 20 52. mati_sowee, marjucha - 18 54. dragasia -17 55. Sylvia1, krys1 - 16 57.TMK- 15 58. Agniesia, Karolka, joola, mundziai - 14 62. dompodsosnami, J&M&W - 13 64. Darex - 12 65. Jane, Wojty, prymasek, malka - 10 69. kasia64, duende, ania, mayland,arek_sp - 9 74. kolia, Zielonooka, kropeczka27 - 8 77. edzia - 7 78. Januszz, tabaluga1 - 6 81. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, DorciaIQ, ajri - 5 87. Pawson, jabko, D&R, Anisia3, ANetina - 4 92. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 97. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal - 2 105. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, Adamol, Celinka i Maciek, pablitoo - 1 STRESZCZENIUM za dużo by .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zaś mnie stronka omineła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zaś mnie stronka omineła? ja tam przez przypadek ją ustrzeliłąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Zaś mnie stronka omineła? ja tam przez przypadek ją ustrzeliłąm Wystarczyło na allegro wyskoczyć na 12 minut a tu zonk!!!! Trzeba po gacie leciać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ok, lece na obiad, zostawiam tylko coś dla męża (ewentualnie dla sąsiada) http://diores.pl/images/abig/PASSION/devil.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ok, lece na obiad, zostawiam tylko coś dla męża (ewentualnie dla sąsiada) http://diores.pl/images/abig/PASSION/devil.jpg sąsiada nie ma a dla męza ... za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ok, lece na obiad, zostawiam tylko coś dla męża (ewentualnie dla sąsiada) http://diores.pl/images/abig/PASSION/devil.jpg sąsiada nie ma a dla męza ... za małe Ale to sie zakłada przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts