anetina 30.04.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ok, lece na obiad, zostawiam tylko coś dla męża (ewentualnie dla sąsiada) http://diores.pl/images/abig/PASSION/devil.jpg sąsiada nie ma a dla męza ... za małe Ale to sie zakłada przed ale nie każdy da radę nawet przed włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Ok, lece na obiad, zostawiam tylko coś dla męża (ewentualnie dla sąsiada) http://diores.pl/images/abig/PASSION/devil.jpg sąsiada nie ma a dla męza ... za małe Ale to sie zakłada przed ale nie każdy da radę nawet przed włożyć No to tyllko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A na rekordzie wpisów proszę pana to jest tak: nuda... Nic się nie dzieje proszę pana. Nic. Taka proszę pana... Dialogi niedobre... Bardzo niedobre dialogi są. W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. a ja ciagle mówię - zamknąć ten wątek ... dla kogo nuda, to nuda wykształceni podobno nigdy się nie nudzą też tak słyszałam więc Mamoniu wracaj do szkoły nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.04.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Hmm, dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Widze, ze na poprzednich stronkach goraca atmosfera byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.04.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 To pewnie z tego upalu i braku deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 30.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mbz ju wiem, skąd u ciebie ta imponujaca ilość postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 30.04.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 przepraszam, Ciebie powinnam była napisać wielką literą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ktoś wie może co się dzieje z naszą kochaną Ilonką? Zaczynam się martwić, bo już jej kilka dni nie było na RWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ktoś wie może co się dzieje z naszą kochaną Ilonką? Zaczynam się martwić, bo już jej kilka dni nie było na RWu nooo ja tez się martwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ktoś wie może co się dzieje z naszą kochaną Ilonką? Zaczynam się martwić, bo już jej kilka dni nie było na RWu nooo ja tez się martwie... Ciebie też dawno tutaj nie widziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ktoś wie może co się dzieje z naszą kochaną Ilonką? Zaczynam się martwić, bo już jej kilka dni nie było na RWu nooo ja tez się martwie... Ciebie też dawno tutaj nie widziałem? no coś Ty stuku przecież jestem to dosc czesto, problem w tym ze Ty mnie nie zauwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A ktoś wie może co się dzieje z naszą kochaną Ilonką? Zaczynam się martwić, bo już jej kilka dni nie było na RWu nooo ja tez się martwie... Ciebie też dawno tutaj nie widziałem? no coś Ty stuku przecież jestem to dosc czesto, problem w tym ze Ty mnie nie zauwazasz I tu bym się nie zgodził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 30.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czesc!! Wpadlam wieczorowa pora, ale widze, ze u Was wszystko ok. Tylko Ilona zaginela Przyjde jutro zobaczyc czy sie znalazla Udanej majowki zycze wszystkim RW-owcom!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.04.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Bry wieczór 1 maja jutro, a zaraz potem 3 maja, trza flagę wywiesić, na pochód trzeba iść, a zaraz potem na mszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 bry Długo tu siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 bry Długo tu siedzisz? dopiero wlazłam międzyczasie dzieci nakarmione, ubrane pranie wstawione obiad dwudaniowy zrobiony pozmywane posprzatane tylko dlaczego ja nadal w piżamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts