stukpuk 01.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 bry Długo tu siedzisz? dopiero wlazłam międzyczasie dzieci nakarmione, ubrane pranie wstawione obiad dwudaniowy zrobiony pozmywane posprzatane tylko dlaczego ja nadal w piżamie Ja wstałem, zjadłem i chyba tyle na dziś starczy............ PS.Moge pomóc Ci ją przebrać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 bry Długo tu siedzisz? dopiero wlazłam międzyczasie dzieci nakarmione, ubrane pranie wstawione obiad dwudaniowy zrobiony pozmywane posprzatane tylko dlaczego ja nadal w piżamie Ja wstałem, zjadłem i chyba tyle na dziś starczy............ PS.Moge pomóc Ci ją przebrać.......... może lepiej nie, bo mąż się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 bry Długo tu siedzisz? dopiero wlazłam międzyczasie dzieci nakarmione, ubrane pranie wstawione obiad dwudaniowy zrobiony pozmywane posprzatane tylko dlaczego ja nadal w piżamie Ja wstałem, zjadłem i chyba tyle na dziś starczy............ PS.Moge pomóc Ci ją przebrać.......... może lepiej nie, bo mąż się dowie Jak chcesz się tym głośno chwalić to nic dziwnego, że się dowie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 juz się nie chwalę lecę z dzieciakami na rowery będę ... później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 juz się nie chwalę lecę z dzieciakami na rowery będę ... później A ja idę grać w CRYSISKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 01.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Anetina gratki ...... takie na drugi wieczór majówki http://www.kisskiss.pl/images/produkty/1874/x816h3an0nxfsqhyuu8r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Kurcze żona wyruszyła na miasto (do krawcowej kiecke uszyć na wesele) jakby w mieście nie było gotowych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tu pora obiadowa się zbliża...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nikt tu nie zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 w chwilach totalnej posuchy - ja zagladam, co by nam RW na 72 str nie spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 w chwilach totalnej posuchy - ja zagladam, co by nam RW na 72 str nie spadło I ja przelotem wpadne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dziwny ten 1 maja. Na pochody nie trzeba już chodzić, flag nie trzeba wywieszać, do pracy też nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dziwny ten 1 maja. Na pochody nie trzeba już chodzić, flag nie trzeba wywieszać, do pracy też nie trzeba... Na ryby trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nie umiem łowić ryb!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja wczoraj nabyłam 2 paczuszki pinek ........ dla ojca , się znaczy dla rybek, na które ojciec sie wybiera - nalezy mu się wytchnienie po tygodniu charówy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja wczoraj nabyłam 2 paczuszki pinek ........ dla ojca , się znaczy dla rybek, na które ojciec sie wybiera - nalezy mu się wytchnienie po tygodniu charówy na budowie A po ile są u was te pinkusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nie umiem łowić ryb!!!!!!!!!!!!!!!! To proste jak budowa domów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 http://emoty.blox.pl/resource/4_8_2v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 a ja wczoraj nabyłam 2 paczuszki pinek ........ dla ojca , się znaczy dla rybek, na które ojciec sie wybiera - nalezy mu się wytchnienie po tygodniu charówy na budowie A po ile są u was te pinkusie? pińć zeta za paczkę , tanie jak robole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A ja nie ide jeszcze spać, bo mi szkoda wolnych dni (nareszcie mam wolne). Kupiłam sobie piwko i odpaliłam grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 No i gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts