anetina 04.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nie umiem łowić ryb!!!!!!!!!!!!!!!! To proste jak budowa domów! hmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dalej wszyscy weekendują na dłuuuuuuugim weekendzie? taaaaaaa ja się wczoraj spaliłam na działce dobrze, że niczego nie widać od drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 żenadzie dobry wieczór ...... żeby przez długi weekend dwóch stron nie ustrzelić każdy wolał gdzie indziej spędzać czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 PUK PUK! U was też pada? STUK STUK Też pada Paskudnie Ale majówka, zajebi.....sta pogoda odpukać, u mnie piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Heloł http://haftybeaty.blox.pl/resource/kawa.jpg u mnie nie pada, choć pochmurno i dość zimno a czekam na deszcz, bo ziemia sucha, że strach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A mnie się wyświetla Stuku, widzę że na Ciebie zawsze można liczyć... ja niestety uciekam do wyrka Dobranoc http://bi.gazeta.pl/im/1/5333/z5333971X.jpg Super! Szkoda , że lecisz miałem o cos zapytac w sprawie jazdy konnej Ciekawe co takiego w jeździe konnej Cię zaciekawiło, co??? Bo jeśli to jak wyglądam na koniu, to w wątku jazda konna som dokumenty na to [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dalej wszyscy weekendują na dłuuuuuuugim weekendzie? taaaaaaa ja się wczoraj spaliłam na działce dobrze, że niczego nie widać od drogi No nie wiem czy to dobrze? jak nic nie widać? Mąż pewnie smutny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mąż tam wszystko widzi zazdrosny, by inni nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 A mnie się wyświetla Stuku, widzę że na Ciebie zawsze można liczyć... ja niestety uciekam do wyrka Dobranoc http://bi.gazeta.pl/im/1/5333/z5333971X.jpg Super! Szkoda , że lecisz miałem o cos zapytac w sprawie jazdy konnej Ciekawe co takiego w jeździe konnej Cię zaciekawiło, co??? Bo jeśli to jak wyglądam na koniu, to w wątku jazda konna som dokumenty na to [/url] Chodzi o to, że czy to dobry pomysł na rocznice ślubu/urodziny dla żony? Wykupić jazdę konną i pośmigać po lecie lub po padole/padaczce/padoku?(nie pamiętam ) żona w życiu nie siedziała na koniu ja ze dwa razy, ale ogólnie bysmy zaczynali od podstaw. I czy to wypali i czy się nie poazabijamy i czy wrócimy cali z tego lasu? A może lepiej od kucyków zacząć?Lub od wielbłądów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mąż tam wszystko widzi zazdrosny, by inni nie widzieli Zazdrosny? To nie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mąż tam wszystko widzi zazdrosny, by inni nie widzieli Zazdrosny? To nie dobrze. czyli na zlot nie warto go brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mąż tam wszystko widzi zazdrosny, by inni nie widzieli Zazdrosny? To nie dobrze. czyli na zlot nie warto go brac Pewnie , że nie warto!!!!!!! Będzie się nas czepiał I pilnował........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mąż tam wszystko widzi zazdrosny, by inni nie widzieli Zazdrosny? To nie dobrze. czyli na zlot nie warto go brac Pewnie , że nie warto!!!!!!! Będzie się nas czepiał I pilnował........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuku - dobry pomysł pod warunkiem, że: - żonkę na widok konia nie paraliżuje i czy tak z zasady nie boi się tych dość sporych zwierzów. Jeśli nie, to warto zacząć od nauki jazdy na padoku, na lonży. I się okaże czy to to jest to, co Stukowa lubi najbardziej Można jeszcze znaleźć jakieś gospodarstwo z baaardzo spokojnymi końmi i stępem wolniutko pojechać w teren. Ogladanie świata z końskiego grzbietu jest świetną sprawą. Jesli tak, to taniec towarzyski, bo gdzieś o tym pisałeś, jest dobrym pomysłem; myśmy z chłopem też tańczyli. Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuku - dobry pomysł pod warunkiem, że: - żonkę na widok konia nie paraliżuje i czy tak z zasady nie boi się tych dość sporych zwierzów. Jeśli nie, to warto zacząć od nauki jazdy na padoku, na lonży. I się okaże czy to to jest to, co Stukowa lubi najbardziej Można jeszcze znaleźć jakieś gospodarstwo z baaardzo spokojnymi końmi i stępem wolniutko pojechać w teren. Ogladanie świata z końskiego grzbietu jest świetną sprawą. Jesli tak, to taniec towarzyski, bo gdzieś o tym pisałeś, jest dobrym pomysłem; myśmy z chłopem też tańczyli. Fajnie było Ja tam uwielbiam takie wyzwania!!!!!! Dreszczyk emocji!!!! Spadne nie spadne? Zgine nie zgine? Złamie kark czy nie złamie? Ale coś czuje że żona boi się takich dużych zwierząt (nie wiem dlaczego? I pewnie nie zgodziłaby sie abyśmy sami wyruszyli w teren?! A kurs tańca staram się omijać z daleka i wymyslam inne możliwe sposoby na prezent! Byle nie tańczyć!!!!!!!!!!!!! Coś gadała o wspólnym wypadzie do SPA? A do licha co ja bym miał tam robić? włosy na plecach gorącym woskiem golił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mąż tam wszystko widzi zazdrosny, by inni nie widzieli Zazdrosny? To nie dobrze. czyli na zlot nie warto go brac Pewnie , że nie warto!!!!!!! Będzie się nas czepiał I pilnował........ ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 podobno gdzieś w necie jest strona z nietypowymi prezentami... sporóbuję jej poszukać są tam takie "prezenty" jak jazda autem/bolidem??? na zamkniętym torze skoki ze spadochronem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tutaj link Stuku http://www.wyjatkowyprezent.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 podobno gdzieś w necie jest strona z nietypowymi prezentami... sporóbuję jej poszukać są tam takie "prezenty" jak jazda autem/bolidem??? na zamkniętym torze skoki ze spadochronem itp. Jak nietypowe to dla mnie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo dla siebie wezme szybkiego rumaka, a dla żonki:kucyka lub oślice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Uciekam pracować albo zjeść II śniadanie http://img4.imageshack.us/img4/197/hpim9671.jpg Stuku ja bym sobie wybrała kilka propozycji z tej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts