anetina 04.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Coś podobnego? czyżbyśmy mieli z twoim mężem podobne gusta... no na to wygląda cos za dużo podobieństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Coś podobnego? czyżbyśmy mieli z twoim mężem podobne gusta... no na to wygląda cos za dużo podobieństw A wędkowanie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Coś podobnego? czyżbyśmy mieli z twoim mężem podobne gusta... no na to wygląda cos za dużo podobieństw A wędkowanie lubisz? ja uwielbiam mąż - nie wiem chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuk nie podlizuj się, komplecik w kupnie to faktycznie tani ale utrzymanie zawartości w odpowiednim stanie pusci Cię z torbami - aaha....... i pamietaj o Stukowej nie bedzie zadowolona z takiego prezentu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Arek, to zawsze wie, co napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuk nie podlizuj się, komplecik w kupnie to faktycznie tani ale utrzymanie zawartości w odpowiednim stanie pusci Cię z torbami - aaha....... i pamietaj o Stukowej nie bedzie zadowolona z takiego prezentu w domu. Ale ja mówiłem , żeby taki gorset( z zawartością) zmówić sobie do domu na godzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Coś podobnego? czyżbyśmy mieli z twoim mężem podobne gusta... no na to wygląda cos za dużo podobieństw A wędkowanie lubisz? ja uwielbiam mąż - nie wiem chyba nie Jak nic..........daleka rodzina jesteśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak nic..........daleka rodzina jesteśmy! jak nic ... musimy drzewa genealogiczne zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak nic..........daleka rodzina jesteśmy! jak nic ... musimy drzewa genealogiczne zrobić Ja już od kilku miesięcy swoje robie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak nic..........daleka rodzina jesteśmy! jak nic ... musimy drzewa genealogiczne zrobić Ja już od kilku miesięcy swoje robie. starania? czy ... po prostu pradziadkowie na drzewie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak nic..........daleka rodzina jesteśmy! jak nic ... musimy drzewa genealogiczne zrobić Ja już od kilku miesięcy swoje robie. starania? czy ... po prostu pradziadkowie na drzewie ??? Wam tylko dzieci w głowie! Coś tam już mam. Do 5-6 pokoleń wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Anetina gratki http://www.femme.pl/images/fullsize/ginger.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 no - tylko dzieci a odnośnie drzewa - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Anetina gratki http://www.femme.pl/images/fullsize/ginger.JPG Twarz 7. Piersi 9. Brzuszek 10. Nogi 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wy też macie dzisiaj taki ciężki dzień w pracy Bo ja na samą myśl że mam coś zrobić to jestem taki zmenczony ...... A kto bedzie robił dzieci do zapełnienia drzewa genealogicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 to ja już siebie do twej oceny nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wy też macie dzisiaj taki ciężki dzień w pracy Bo ja na samą myśl że mam coś zrobić to jestem taki zmenczony ...... A kto bedzie robił dzieci do zapełnienia drzewa genealogicznego ja melduję się wielce zmęczona tym nic nie robieniem w pracy a tak poważnie, zrobiłam, co musiałam i chwila wolnego a tym jestem zmęczona a dzieci mogę robić ale jeszcze trochę czasu proszę mi dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 to ja już siebie do twej oceny nie dam A czego tutaj sie bać? My tu wszyscy jak rodzina! Dawaj zdjęcie:) w tym .................gorsecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.05.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Anetina gratki http://www.femme.pl/images/fullsize/ginger.JPG Twarz 7. a co nie tak z buźką można gazetę położyć Piersi 9. Piersiatka jak w pełni wypełniają męskie dlonie to są O.K. Brzuszek 10. Nogi 10. No co Ty Stuk jakiś konkurs robisz, czy tylko tak oceniasz. Anetina proszę o twoją ocenę i komentarz Stuk jest stronniczy pewnie jakoś go przekupiła wspólnym wypadem na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dziewczyny nie ocenię, bo jakoś ... nie faceta, jakieś ciacho hmmm oceniać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts