anetina 04.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 to ja już siebie do twej oceny nie dam A czego tutaj sie bać? My tu wszyscy jak rodzina! Dawaj zdjęcie:) w tym .................gorsecie zdjęcia nie mam musżę męża poprosić, by zdjęcie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Anetina gratki http://www.femme.pl/images/fullsize/ginger.JPG Twarz 7. a co nie tak z buźką można gazetę położyć Piersi 9. Piersiatka jak w pełni wypełniają męskie dlonie to są O.K. Brzuszek 10. Nogi 10. No co Ty Stuk jakiś konkurs robisz, czy tylko tak oceniasz. Anetina proszę o twoją ocenę i komentarz Stuk jest stronniczy pewnie jakoś go przekupiła wspólnym wypadem na ryby Anetia dawaj swoje noty Ja jestem obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dziewczyny nie ocenię, bo jakoś ... nie faceta, jakieś ciacho hmmm oceniać mogę Nie ściemniaj Już wy kobietki potraficie wszystkie mankamenty urody konkurentki wypunktować i to bezlitośnie, bez zmruzenia oczka Więc zapodawaj ocene i komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dziewczyny nie ocenię, bo jakoś ... nie faceta, jakieś ciacho hmmm oceniać mogę Masz tego na próbe do punktowania. http://images48.fotosik.pl/115/6534a591d5f29728.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Twarz 7 - tak samo ocenię Piersi 5 - malutkie i w źle dobranej koszulce Brzuszek 8 - za brzydki pępek Nogi 8 - niewiele widać tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dziewczyny nie ocenię, bo jakoś ... nie faceta, jakieś ciacho hmmm oceniać mogę Nie ściemniaj Już wy kobietki potraficie wszystkie mankamenty urody konkurentki wypunktować i to bezlitośnie, bez zmruzenia oczka Więc zapodawaj ocene i komentarz Arek dobrze mówi! W tym to kobitki są najlepsze! Anetia nie daj sie prosić.......... napewno ma jakieś minusy, które nam piersi zasłoniły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 a tego Stuka oceniam na 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dziewczyny nie ocenię, bo jakoś ... nie faceta, jakieś ciacho hmmm oceniać mogę Ciacha to w cukierni na półce na kupca czekają na forum masz na polskiej żytniej i odpowiednim zkwasie wykonane porządne kaloryczne wypieki A wy tylko ciacho francuskie z kremowym nadzieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Twarz 7 - tak samo ocenię o gustach sie nie dyskutuje Piersi 5 - malutkie i w źle dobranej koszulce żle dobrana? skomentuj? Brzuszek 8 - za brzydki pępek zgadza się, nie zauważyłem Nogi 8 - niewiele widać tutaj jeżeli udka ładne to dół powinien byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale zdjęcia w dzienniku mnie się nie pokazują d... blada ten rysunek z boku też juz znikł wrrrrrrrrrrrrr gratki i gatki... mam nadzieję, że wyświetli Ci się obrazek http://img141.imageshack.us/img141/7466/wosilm8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jakby koszulka była na górze dopasowana, biust ułożyłby sie prawidłowo tym samym sprawiał wrażenie większego i ... miało by się większą ochotę go dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ale zdjęcia w dzienniku mnie się nie pokazują d... blada ten rysunek z boku też juz znikł wrrrrrrrrrrrrr gratki i gatki... mam nadzieję, że wyświetli Ci się obrazek http://img141.imageshack.us/img141/7466/wosilm8.jpg dzięki jest w czym wybierać a najlepsze to, że nie pokazują mi się fotki tylko z ostatnich dodawań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mnie u tej Stukowej panny także pępek się nie podoba, a poza tym fotoszop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 http://www.femme.pl/images/fullsize/ginger.JPG Skoncentrujmy się dłużej na piersiach.......... dlaczego twierdzisz , że są małe? Jak na polskie standardy to całkiem ładne (no może lewa odrobinke większa), ale oryginały zawsze są niesymetryczne..... Może jakby je w jakiegoś w push apa ubrał byłoby lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuku lewa wydaje się większa, bo ją ręką przyciska i przesunięta. Według mnie piersi całkiem niezły rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 rozlazły się na boki prawidłowe wcięcia koszulki utrzymałyby piersi w ryzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jakby koszulka była na górze dopasowana, biust ułożyłby sie prawidłowo tym samym sprawiał wrażenie większego i ... miało by się większą ochotę go dotknąć widać odrazu fachowca............co założyć żeby lepiej wyglądało....... Widze, że ja się złapałem i na taką "słabą" reklame...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuku lewa wydaje się większa, bo ją ręką przyciska i przesunięta. Według mnie piersi całkiem niezły rozmiar Kolejna sztuczka? czyżby było mnie tak łatwo oszukać i skusić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 rozlazły się na boki prawidłowe wcięcia koszulki utrzymałyby piersi w ryzach Ale przy takich koszulkach to chyba fiszbin sie nie stosuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Stuku masz jeszcze gdzieś goscia w goglach w slipkach na wybiegu???? Dostałam go za stronkę, wiele, wiele stron temu Ten facet to mój chodzący ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts