anetina 13.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak w ogóle nie trza na nową stronkę już przejść ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego tyle fajnych gratek wstawiamy, żeby chociaż na zdjeciach popatrzyć a nie możecie żonom takich strojów pokupować ??? Za drogi interes na jeden wieczór ....... Dlaczego na jeden??? Zawsze można ubrać raz pod spódniczkę, raz pod sukieneczkę, albo inne pończoszki chłop przecież nie pamięta wzoru koronki tylko zawartość atrakcyjną i ten kawałek skóry pomiedzy koronka a koronką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak w ogóle nie trza na nową stronkę już przejść ??? chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego tyle fajnych gratek wstawiamy, żeby chociaż na zdjeciach popatrzyć a nie możecie żonom takich strojów pokupować ??? Za drogi interes na jeden wieczór ....... Dlaczego na jeden??? Zawsze można ubrać raz pod spódniczkę, raz pod sukieneczkę, albo inne pończoszki chłop przecież nie pamięta wzoru koronki tylko zawartość atrakcyjną i ten kawałek skóry pomiedzy koronka a koronką... a jak ściągając zniszczy chłop :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dlatego jestem zdania, ze szkoda aż tyle kasy na jeden wieczór :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przepraszam czy ja tu znowu sama ??? tyż lecę popracować i raczej już nic dziś nie napiszę, bo idziem w teren a co będzie w terenie? idziemy do szkoły do uczniów będziem gadać i zmuszać do wysiłku intelektuialnego..., niech nie myślą, że w życiu jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przepraszam czy ja tu znowu sama ??? tyż lecę popracować i raczej już nic dziś nie napiszę, bo idziem w teren a co będzie w terenie? idziemy do szkoły do uczniów będziem gadać i zmuszać do wysiłku intelektuialnego..., niech nie myślą, że w życiu jest łatwo nauczycielka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego tyle fajnych gratek wstawiamy, żeby chociaż na zdjeciach popatrzyć a nie możecie żonom takich strojów pokupować ??? Za drogi interes na jeden wieczór ....... Dlaczego na jeden??? Zawsze można ubrać raz pod spódniczkę, raz pod sukieneczkę, albo inne pończoszki chłop przecież nie pamięta wzoru koronki tylko zawartość atrakcyjną i ten kawałek skóry pomiedzy koronka a koronką... a jak ściągając zniszczy chłop :D chyba że zamierza zębami rozrywać..., to wtedy nieopłacalne, bo piękna bielizna trochę kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 przepraszam czy ja tu znowu sama ??? tyż lecę popracować i raczej już nic dziś nie napiszę, bo idziem w teren a co będzie w terenie? idziemy do szkoły do uczniów będziem gadać i zmuszać do wysiłku intelektuialnego..., niech nie myślą, że w życiu jest łatwo nauczycielka ??? nie do końca, ala branża oświatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak w ogóle nie trza na nową stronkę już przejść ??? chyba jednak nie nie , bo arek zaczął nową, tuż po kawie możesz poszukać mu jakiś gatek atrakcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak w ogóle nie trza na nową stronkę już przejść ??? chyba jednak nie nie , bo arek zaczął nową, tuż po kawie możesz poszukać mu jakiś gatek atrakcyjnych postaram się coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ja już popracowałem - potem znowu coś zrobie / kogoś wyprosyuje / coś naprawię / coś ustawie / odbede jakię nudne spotkanie / odpowiem na kilka prymitywnych pytań / - i tak zleci do 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dlatego tyle fajnych gratek wstawiamy, żeby chociaż na zdjeciach popatrzyć a nie możecie żonom takich strojów pokupować ??? Za drogi interes na jeden wieczór ....... Dlaczego na jeden??? Zawsze można ubrać raz pod spódniczkę, raz pod sukieneczkę, albo inne pończoszki chłop przecież nie pamięta wzoru koronki tylko zawartość atrakcyjną i ten kawałek skóry pomiedzy koronka a koronką... a jak ściągając zniszczy chłop :D chyba że zamierza zębami rozrywać..., to wtedy nieopłacalne, bo piękna bielizna trochę kosztuje A jak niedogolony dobrze zaciagnie koronkę lub poleci oczko w pończosze A bywa, że paznokcie jeszcze scyzorykim obcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak w ogóle nie trza na nową stronkę już przejść ??? chyba jednak nie nie , bo arek zaczął nową, tuż po kawie możesz poszukać mu jakiś gatek atrakcyjnych postaram się coś znaleźć Ale jestem wybredny. Dla mnie dziewczyna musi mieć to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No niestety a było tak fajnie to jakiś domorosły baran musiał coś spi......yć. Teraz muszę się wylogować z RW i pedałować z programami i moim lapkiem do maszyny. Ściemka ps. dobże, że jestem nadspodziewanie spokojnym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Już jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ale za chwilę mam spotkanie z informatykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Zajmnie mi to jakąś godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Sam na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 13.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Gdzie wy som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts