Teska 31.05.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jak to wesele bez orkiestry???? znaczy się muzyka z płyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 31.05.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to ja nie wchodzę rano żeby nikogo nie budzić a tu ranne ptaszki są jeśli dobre płyty można i przy nich się świetnie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 jak to wesele bez orkiestry???? znaczy się muzyka z płyt? Bo to było przyjęcie weselne , a nie wesele, bez orkiestry, kamery , poprawin, poprawin, konkursów, itp I ledwo co udało się namówić młodych na wódeczkę!!!!!!!! , bo mieli w planach zrobić przyjęcie bez alkoholowe! tego by rodziny już nie przetrawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Stuku - reasumując - fajnie było chociaż ?? - panna młoda ładna była ?? Brzydka jak nie wiem co!!!!!!!!! Jak byliśmy na zdjęciach w parku to przechodził taki koleś i powiedział do młodej "W takim wieku wychodzić za mąż? " Mina panny młodej bezcenna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mówcie co chcecie, ale dla mnie weselisko bez orkiestry i bez flaczków to dópa nie wesele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 31.05.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 stukpuk jesteś paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.05.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Stuku - reasumując - fajnie było chociaż ?? - panna młoda ładna była ?? Brzydka jak nie wiem co!!!!!!!!! Jak byliśmy na zdjęciach w parku to przechodził taki koleś i powiedział do młodej "W takim wieku wychodzić za mąż? " Mina panny młodej bezcenna!!!!!! Lomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mówcie co chcecie, ale dla mnie weselisko bez orkiestry i bez flaczków to dópa nie wesele No i śledzik - bezwzględnie - i tatar jeszcze - do wódeczki to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 stukpuk jesteś paskudny Nic z tych rzeczy - Stuku - Świnto prowda - ja kiedyś byłem na weselichu gdzie podawali prawie same śledzie - to jeszcze mi nie przeszkadzało - ale wszystka gorzała była normalnie ciepła - fuuuuuuj - nawet się opić nie dało - taka była wstrętna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mówcie co chcecie, ale dla mnie weselisko bez orkiestry i bez flaczków to dópa nie wesele No i śledzik - bezwzględnie - i tatar jeszcze - do wódeczki to podstawa O śledziik i tatar Też musi być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 stukpuk jesteś paskudny Szczery............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 31.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 na pewno ma piękno wewnętrzne a co do ciepłej wódki to dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.05.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oglądał kto Jamesa Bonda "Quantum of solace" ?? - mam aktualnie na płytce DVD i się wachom - oglądać czy nie oglądać ... - czy siedzieć przy kompie i pisać na RW ... :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oglądał kto Jamesa Bonda "Quantum of solace" ?? - mam aktualnie na płytce DVD i się wachom - oglądać czy nie oglądać ... - czy siedzieć przy kompie i pisać na RW ... :lol: :lol: Nie oglądałem, ale na Rw też nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Oglądał kto Jamesa Bonda "Quantum of solace" ?? - mam aktualnie na płytce DVD i się wachom - oglądać czy nie oglądać ... - czy siedzieć przy kompie i pisać na RW ... :lol: :lol: Nie oglądałem, ale na Rw też nic ciekawego Ok - thanks - odpalam płytkę i zapijam szklanicą Metaxy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 31.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 wszystkie Bondy takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam wieczornie! Przepraszam , ale moge robić błędy bo właśnie skończyłem butelke Martini (oczywiście nie sam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 31.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzień dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 31.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dzień dobra noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.06.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts