stukpuk 02.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Stuku, sorry, że Cie zaczepiam, ale dostałes maila? Nie przepraszaj dzieki za fotkę (tylko dlaczego wyszłem na nim jak, chory psychicznie?) masz więcej tych zdjęć ze zlotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tyle nie gadajcie, tylko gatki wklejajcie Cieszynianka, dla mnie może być jakiś seksi chłop, niekoniecznie laska w bielixnie, bo i tak tutaj ich najwięcej nawklejanych. Ty mi tutaj dywersji nie uskuteczniaj i kobitki wklejać http://hosting11.imagecross.com/image-hosting-04/48678329ebf7fc66fc1a757037a9acffe35e.jpg Kto by tam facetów chciał oglądać fuj Może niektóre by pooglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Stuku, sorry, że Cie zaczepiam, ale dostałes maila? Nie przepraszaj dzieki za fotkę (tylko dlaczego wyszłem na nim jak, chory psychicznie?) masz więcej tych zdjęć ze zlotu? Sa tu: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-spotkania-forum-muratora-2009,t163410.htm Doklej to swoje. A tak wyszedłes, bo sie za bardzo od Stukowej odsuwałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Stuku, sorry, że Cie zaczepiam, ale dostałes maila? Nie przepraszaj dzieki za fotkę (tylko dlaczego wyszłem na nim jak, chory psychicznie?) masz więcej tych zdjęć ze zlotu? Sa tu: http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-spotkania-forum-muratora-2009,t163410.htm Doklej to swoje. A tak wyszedłes, bo sie za bardzo od Stukowej odsuwałes Trzeba było mi chociaż oczy otwarte dorysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Tyle nie gadajcie, tylko gatki wklejajcie Cieszynianka, dla mnie może być jakiś seksi chłop, niekoniecznie laska w bielixnie, bo i tak tutaj ich najwięcej nawklejanych. Ty mi tutaj dywersji nie uskuteczniaj i kobitki wklejać http://hosting11.imagecross.com/image-hosting-04/48678329ebf7fc66fc1a757037a9acffe35e.jpg Kto by tam facetów chciał oglądać fuj Może niektóre by pooglądały Macie,przecież własny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale tam ostatnio coś słabo wklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale tam ostatnio coś słabo wklejają To trzeba było mówić. Ja dopiero dziś wróciłem ze zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale tam ostatnio coś słabo wklejają To trzeba było mówić. Ja dopiero dziś wróciłem ze zlotu To właśnie mówię !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ale tam ostatnio coś słabo wklejają To trzeba było mówić. Ja dopiero dziś wróciłem ze zlotu To właśnie mówię !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakiś dziś nierozgarnięty jestem (jak kupa liści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 02.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 na dobranoc.... http://kecute.files.wordpress.com/2008/04/sleep.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 na dobranoc.... http://kecute.files.wordpress.com/2008/04/sleep.jpg A co go tak WYGŁO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 02.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zasadniczo, to grawitacja, a jeśli o szczegóły idzie, to łepek mu opadł. Ot ... życie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zasadniczo, to grawitacja, a jeśli o szczegóły idzie, to łepek mu opadł. Ot ... życie ... Albo na urlopie A Cieszynianka za facetami -golasami poleciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zasadniczo, to grawitacja, a jeśli o szczegóły idzie, to łepek mu opadł. Ot ... życie ... Może jogę uprawia, albo też jest po spożyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zasadniczo, to grawitacja, a jeśli o szczegóły idzie, to łepek mu opadł. Ot ... życie ... Albo na urlopie A Cieszynianka za facetami -golasami poleciała? Gdzie tam, w "ogrodach" siedzę i czytam o eksterminacji pomrowa błękitnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zasadniczo, to grawitacja, a jeśli o szczegóły idzie, to łepek mu opadł. Ot ... życie ... Albo na urlopie A Cieszynianka za facetami -golasami poleciała? Gdzie tam, w "ogrodach" siedzę i czytam o eksterminacji pomrowa błękitnego Ogrody? mamy taki temat na forum? A co to za diabelstwo? Może to TO mi atakuje szczaw??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zasadniczo, to grawitacja, a jeśli o szczegóły idzie, to łepek mu opadł. Ot ... życie ... Albo na urlopie A Cieszynianka za facetami -golasami poleciała? Gdzie tam, w "ogrodach" siedzę i czytam o eksterminacji pomrowa błękitnego Ogrody? mamy taki temat na forum? A co to za diabelstwo? Może to TO mi atakuje szczaw??????? Tu masz o tej gadzinie: http://forum.muratordom.pl/plaga-slimakow-pomozcie-w-walce-o-resztki-upraw,t46337.htm?highlight=ślimaki Rokowania są kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Trzeba poczytać, i podjąć walkę na początek uzbroje się w łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Trzeba poczytać, i podjąć walkę na początek uzbroje się w łopatę Wielka będzie siła rażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 02.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Streszczenium: nie muszę pisać, bo wiadomo, stronka się ciągnęła i zrobiłam korektę w rankingu, bo Hocki Klocki mnie jakoś poniżył Przepraszam Cię bardzo. Nie mam pojęcia jak to się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts