tomkwas 06.08.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No tak. Z rybami łatwiej niby - bierze, albo nie Ale czasem weźmie, a potem się zerwie No jeśli się zerwie nad ranem żeby świeże bułeczki kupić, to ja wolę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale dorsza to bym zeżarł. Dwa nawet. Po dwa to nawet nie chce mi się wypływać.......... A mi, jechać ........ Ostatnio byli ze mną na kutrze ludzi którzy specjalnie zrobili do Ustki ponad 500 km, potem 13 godzin na morzu, po kilka dorszy złapali i spowrotem w polske, to się nazywa miłość do wędkowania (mylnie mylona przez moją żonę z głupotą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale ja za łowieniem nie przepadam. Tylko bym zeżarł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ale ja za łowieniem nie przepadam. Tylko bym zeżarł... Do jedzenia to każdy chetny, tylko nie ma komu wędkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak by wszyscy wędkowali, to byśmy z żarciem nie nadążyli ....Bo łapanie i wypuszczanie dyskusyjne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak by wszyscy wędkowali, to byśmy z żarciem nie nadążyli .... Bo łapanie i wypuszczanie dyskusyjne jest. Kwestionujesz zasadność ułaskawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak by wszyscy wędkowali, to byśmy z żarciem nie nadążyli .... Bo łapanie i wypuszczanie dyskusyjne jest. Ja zawsze wypuszczam te co się ........ zerwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No tak. Z rybami łatwiej niby - bierze, albo nie Ale czasem weźmie, a potem się zerwie A to świnia jest , a nie ryba! Człowiek się męczy, o 3 rano wstaje, robaki wieczorem zbiera, żonę prywatną oszukuje na kasie żeby wędke kupić,a ona się weźmie i zerwie To w ramach kary za oszukiwanie żony osobistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No tak. Z rybami łatwiej niby - bierze, albo nie Ale czasem weźmie, a potem się zerwie A to świnia jest , a nie ryba! Człowiek się męczy, o 3 rano wstaje, robaki wieczorem zbiera, żonę prywatną oszukuje na kasie żeby wędke kupić,a ona się weźmie i zerwie To w ramach kary za oszukiwanie żony osobistej Oj tam........... ja jej w gary się nie wtrącam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 06.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak by wszyscy wędkowali, to byśmy z żarciem nie nadążyli .... Bo łapanie i wypuszczanie dyskusyjne jest. Kwestionujesz zasadność ułaskawienia Oczywiście. Jak się już uda złapać, to w łeb, wyczyścić i na patelnię. W kwestii żarcia, nie uznaję kompromisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jak by wszyscy wędkowali, to byśmy z żarciem nie nadążyli .... Bo łapanie i wypuszczanie dyskusyjne jest. Kwestionujesz zasadność ułaskawienia Oczywiście. Jak się już uda złapać, to w łeb, wyczyścić i na patelnię. W kwestii żarcia, nie uznaję kompromisów. A gdzie regulamin amatorskiego połowu ryb, gdzie okresy i wymiary ochronne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 06.08.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 I znowu te ryby i ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Stuk, nie bajeruj tu o rybach Tylko szykuj się na przyjazd do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 DOŻYŁAM TEGO MOMENTU JEA NA PIERWSZYM MIEJSCU SPECJALNIE DLA CIEBIE , NOWOŚĆ - GAZOWANA WÓDKA http://wrzuta.blox.pl/resource/ciepla_wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 I ZA ZDOBYCIE STRONKI MISS MOKREGO PODKOSZULKA http://media1.break.com/dnet/media/2007/2/feb14gal58.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 DOŻYŁAM TEGO MOMENTU JEA NA PIERWSZYM MIEJSCU SPECJALNIE DLA CIEBIE , NOWOŚĆ - GAZOWANA WÓDKA http://wrzuta.blox.pl/resource/ciepla_wodka.jpg dzięki witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Uwaga na bąbelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 STUK, NIE BAJERUJ TU O RYBACH TYLKO SZYKUJ SIĘ NA PRZYJAZD DO MNIE Ktoś miał do mnie zadzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 06.08.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dz Bry Gorrrąco i nudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts