stukpuk 10.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Nie mam zamiaru nigdzie nic wsadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Nie mam zamiaru nigdzie nic wsadzać To się zamienimy..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Nie mam zamiaru nigdzie nic wsadzać To się zamienimy..................... Czym się zamienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Nie mam zamiaru nigdzie nic wsadzać To się zamienimy..................... Czym się zamienimy Marchewkami:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Nie mam zamiaru nigdzie nic wsadzać To się zamienimy..................... Czym się zamienimy Marchewkami:lol: Ok, mam świeże, wczoraj kupione, ok. 1,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Przez moje zoo przewineły się już:koty, chomiki,myszy, szczury, jaszczurki,2 jeże,rybki, raki,ptaszki.................długo by wymieniać wow to nie źle a co dajesz jeść rakom ? Są wszystkożerne!!! Jedzą wszelki pokarm dla rybek+różnego rodzaju śmieci jak znajdą w akwarium, roślinki akwariowe uwielbiają, a do tego czasem daje im:kapuste, słatke, marchew A może to są króliki Jak wsadzisz ręke do akwarium to się przekonasz To co...............? Nie mam zamiaru nigdzie nic wsadzać To się zamienimy..................... Czym się zamienimy Marchewkami:lol: Bingo! http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/97.gif I to jest właśnie typowe dla RW: ile razy pojawi się jakiś poważny temat, ktoś go zaraz sprowadzi do odpowiedniego poziomu Grunt to nie zawyżać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 moje raki jadły rybki stukpuk pokazywanie palcem może być niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 moje raki jadły rybki stukpuk pokazywanie palcem może być niebezpieczne ...a marchewką jeszcze bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.11.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 moje raki jadły rybki stukpuk pokazywanie palcem może być niebezpieczne ...a marchewką jeszcze bardziej... jeszcze kij i mamy komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.11.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Karolka ma być karotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.11.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Karolka ma być karotka ? oczywiście że tak ciekawe jakiego osiołka złapiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Karolka ma być karotka ? oczywiście że tak ciekawe jakiego osiołka złapiemy Na karotkę? Osiołki łapie się na konkrety: http://stuff.swir.us/2008/05/26/osiol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Karolka ma być karotka ? oczywiście że tak ciekawe jakiego osiołka złapiemy Na karotkę? Osiołki łapie się na konkrety: http://stuff.swir.us/2008/05/26/osiol.jpg Alibabka skąd to wytrzasnełaś dobrze że siedziałam super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Karolka ma być karotka ? oczywiście że tak ciekawe jakiego osiołka złapiemy Na karotkę? Osiołki łapie się na konkrety: http://stuff.swir.us/2008/05/26/osiol.jpg Alibabka skąd to wytrzasnełaś dobrze że siedziałam super Samo jakoś wpadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Stuk, zrobiłeś już to nowe akwarium? http://www.humorek.com.pl/c20/w/24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.11.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 noooooooooooooooo to jest konkret poczciwy osiołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts