Ya 15.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? i tym tkwi przyczyna TRZEBA MU ODCIĄĆ DOSTĘP DO RW NA JAKIS CZAS to kto będzie was rozweselał? a nie których to nawet denerwował i znosił fochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 U W A G A OD JUTRA PO GODZINIE 22;00 OBOWIAZUJE CISZA NOCNA NA ROZMOWY ZE STUKIEM. WYŻEJ WSKAZANY MA ZAJMOWAC SIE ŻONA TEŚCIOWA MA POZWOLENIE NA PEŁNIENIE WARTY Z WIATRÓWKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 STUK TY CHYBA MASZ ROMANS ????? poza tym z moim wyglądem gdzie ja i romans w dodatku jestem bez grosza, a romansowanie kosztuje WOLĘ NIE WIEDZIEĆ SKĄD O TYM WIESZ i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 U W A G A OD JUTRA PO GODZINIE 22;00 OBOWIAZUJE CISZA NOCNA NA ROZMOWY ZE STUKIEM. WYŻEJ WSKAZANY MA ZAJMOWAC SIE ŻONA TEŚCIOWA MA POZWOLENIE NA PEŁNIENIE WARTY Z WIATRÓWKĄ I ty brutusie przeciwko mnie!!!!! Dobrze,że żona śpi , nie budźmy jej PS, podejżewam,że pierwsza złamiesz ten zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 u w a g a od jutra po godzinie 22;00 obowiazuje cisza nocna na rozmowy ze stukiem. wyżej wskazany ma zajmowac sie żona teściowa ma pozwolenie na pełnienie warty z wiatrówką i ty brutusie przeciwko mnie!!!!! Dobrze,że żona śpi , nie budźmy jej Ps, podejżewam,że pierwsza złamiesz ten zakaz chcesz się zalożyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór nareszcie jakiś facet!!! bo mnie zaraz dziewczyny zlinczują, zabiorą laptopa i każą się żoną zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór nareszcie jakiś facet!!! Bo mnie zaraz dziewczyny zlinczują, zabiorą laptopa i każą się żoną zająć hahaha, wsparcia szukasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 U W A G A OD JUTRA PO GODZINIE 22;00 OBOWIAZUJE CISZA NOCNA NA ROZMOWY ZE STUKIEM. WYŻEJ WSKAZANY MA ZAJMOWAC SIE ŻONA TEŚCIOWA MA POZWOLENIE NA PEŁNIENIE WARTY Z WIATRÓWKĄ I ty brutusie przeciwko mnie!!!!! Dobrze,że żona śpi , nie budźmy jej PS, podejżewam,że pierwsza złamiesz ten zakaz CHCESZ SIĘ ZALOŻYĆ ???? A o co???????i tak wygram ludzie słyszycie,że sama mnie prowokuje no to o co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 u w a g a od jutra po godzinie 22;00 obowiazuje cisza nocna na rozmowy ze stukiem. wyżej wskazany ma zajmowac sie żona teściowa ma pozwolenie na pełnienie warty z wiatrówką i ty brutusie przeciwko mnie!!!!! Dobrze,że żona śpi , nie budźmy jej Ps, podejżewam,że pierwsza złamiesz ten zakaz chcesz się zalożyć ???? a o co???????i tak wygram ludzie słyszycie,że sama mnie prowokuje No to o co? ja cię nie prowokuje zaproponuj o co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór nareszcie jakiś facet!!! bo mnie zaraz dziewczyny zlinczują, zabiorą laptopa i każą się żoną zająć HAHAHA, WSPARCIA SZUKASZ ??? sam bym sobie z wami poradził!!!!!!!!!nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór nareszcie jakiś facet!!! Bo mnie zaraz dziewczyny zlinczują, zabiorą laptopa i każą się żoną zająć hahaha, wsparcia szukasz ??? sam bym sobie z wami poradził!!!!!!!!!nie ma to tamto nie wątpimy, lecz mam pewne podejrzenia,ze nie masz racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 15.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór nareszcie jakiś facet!!! bo mnie zaraz dziewczyny zlinczują, zabiorą laptopa i każą się żoną zająć Czyją żoną? Jak powszechnie wiadomo najlepsza żona to cudza żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 U W A G A OD JUTRA PO GODZINIE 22;00 OBOWIAZUJE CISZA NOCNA NA ROZMOWY ZE STUKIEM. WYŻEJ WSKAZANY MA ZAJMOWAC SIE ŻONA TEŚCIOWA MA POZWOLENIE NA PEŁNIENIE WARTY Z WIATRÓWKĄ I ty brutusie przeciwko mnie!!!!! Dobrze,że żona śpi , nie budźmy jej PS, podejżewam,że pierwsza złamiesz ten zakaz CHCESZ SIĘ ZALOŻYĆ ???? A o co???????i tak wygram ludzie słyszycie,że sama mnie prowokuje no to o co? JA CIĘ NIE PROWOKUJE ZAPROPONUJ O CO ??? O dobre Martinii? A ty co proponujesz? PS.Liczysz się z przegraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 To o co ten zakład ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Proponuje aby karola i ya byli sedziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No i jak długo to ma trwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dobry wieczór nareszcie jakiś facet!!! bo mnie zaraz dziewczyny zlinczują, zabiorą laptopa i każą się żoną zająć HAHAHA, WSPARCIA SZUKASZ ??? sam bym sobie z wami poradził!!!!!!!!!nie ma to tamto tak ciekawe , no ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 15.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Stuk chyba zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts