stukpuk 22.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 STUK CHYBA POLECIAŁ OGLADAĆ ZDJECIA MOJEGO PSIAKA Mam z niego tapetę Z MOJEGO PSA TAPETĘ ???? ZARAZ NAM TU POKAZUJ TO ZDJĘCIE na NK jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 stuk chyba poleciał ogladać zdjecia mojego psiaka mam z niego tapetę z mojego psa tapetę ???? Zaraz nam tu pokazuj to zdjęcie Na nk jest tutaj pokazuj mojego psa potem mozesz wykasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 STUK CHYBA POLECIAŁ OGLADAĆ ZDJECIA MOJEGO PSIAKA Mam z niego tapetę Z MOJEGO PSA TAPETĘ ???? ZARAZ NAM TU POKAZUJ TO ZDJĘCIE na NK jest TUTAJ POKAZUJ MOJEGO PSA POTEM MOZESZ WYKASOWAC Nie wiem czy zdąże........... poza tym będą się śmiać ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 stuk chyba poleciał ogladać zdjecia mojego psiaka mam z niego tapetę z mojego psa tapetę ???? Zaraz nam tu pokazuj to zdjęcie Na nk jest tutaj pokazuj mojego psa potem mozesz wykasowac nie wiem czy zdąże........... Poza tym będą się śmiać ze mnie no ok, nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 STUK CHYBA POLECIAŁ OGLADAĆ ZDJECIA MOJEGO PSIAKA Mam z niego tapetę Z MOJEGO PSA TAPETĘ ???? ZARAZ NAM TU POKAZUJ TO ZDJĘCIE na NK jest TUTAJ POKAZUJ MOJEGO PSA POTEM MOZESZ WYKASOWAC Nie wiem czy zdąże........... poza tym będą się śmiać ze mnie NO OK, NIE MUSISZ teraz.......jak juz wgrywam.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 STUK PRZYZNAJ SIĘ ... STUKOWA ZADOWOLONA,ZE NIE SIEDZISZ PO 22 NA RW ??? .......raczej nie...............bo i tak siedziałem i podglądałem....co się dzieje na RW ale możesz jej sama spytać........... HMMM, TO TAK JAK BYŚ ZŁAMAŁ ZAKŁAD !!! BO MIELISMY NIE SIEDZIEĆ NA RW PO 22 A TY MIAŁES SIEDZIEĆ Z ŻONA Siedziałem siedziałem nie można tak odrazu zrezygnować z RW ALE CIE MUSIALO SKRĘCAĆ,ZE NIE MOGŁEŚ NAPISAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 STUK PRZYZNAJ SIĘ ... STUKOWA ZADOWOLONA,ZE NIE SIEDZISZ PO 22 NA RW ??? .......raczej nie...............bo i tak siedziałem i podglądałem....co się dzieje na RW ale możesz jej sama spytać........... HMMM, TO TAK JAK BYŚ ZŁAMAŁ ZAKŁAD !!! BO MIELISMY NIE SIEDZIEĆ NA RW PO 22 A TY MIAŁES SIEDZIEĆ Z ŻONA Siedziałem siedziałem nie można tak odrazu zrezygnować z RW ALE CIE MUSIALO SKRĘCAĆ,ZE NIE MOGŁEŚ NAPISAĆ od czego jest forum wędkarskie i............forum.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ila..................... tylko mów kiedy wykasować....... http://img691.imag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 stuk przyznaj się ... Stukowa zadowolona,ze nie siedzisz po 22 na rw ??? .......raczej nie...............bo i tak siedziałem i podglądałem....co się dzieje na rw Ale możesz jej sama spytać........... hmmm, to tak jak byś złamał zakład !!! bo mielismy nie siedzieć na rw po 22 a ty miałes siedzieć z żona siedziałem siedziałem nie można tak odrazu zrezygnować z rw ale cie musialo skręcać,ze nie mogłeś napisać od czego jest forum wędkarskie i............forum.......... no tak, alet ty miałeś nie siedzieć na rw ,ani na żadnym innym forum itp, tylko zajmować się żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 możesz zdjecie juz wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 MOŻESZ ZDJECIE JUZ WYKASOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 STUK PRZYZNAJ SIĘ ... STUKOWA ZADOWOLONA,ZE NIE SIEDZISZ PO 22 NA RW ??? .......raczej nie...............bo i tak siedziałem i podglądałem....co się dzieje na RW ale możesz jej sama spytać........... HMMM, TO TAK JAK BYŚ ZŁAMAŁ ZAKŁAD !!! BO MIELISMY NIE SIEDZIEĆ NA RW PO 22 A TY MIAŁES SIEDZIEĆ Z ŻONA Siedziałem siedziałem nie można tak odrazu zrezygnować z RW ALE CIE MUSIALO SKRĘCAĆ,ZE NIE MOGŁEŚ NAPISAĆ od czego jest forum wędkarskie i............forum.......... NO TAK, ALET TY MIAŁEŚ NIE SIEDZIEĆ NA RW ,ANI NA ŻADNYM INNYM FORUM ITP, TYLKO ZAJMOWAĆ SIĘ ŻONA .....ja też mam swoje uczucia............. .........zabawka jestem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 stuk przyznaj się ... Stukowa zadowolona,ze nie siedzisz po 22 na rw ??? .......raczej nie...............bo i tak siedziałem i podglądałem....co się dzieje na rw Ale możesz jej sama spytać........... hmmm, to tak jak byś złamał zakład !!! bo mielismy nie siedzieć na rw po 22 a ty miałes siedzieć z żona siedziałem siedziałem nie można tak odrazu zrezygnować z rw ale cie musialo skręcać,ze nie mogłeś napisać od czego jest forum wędkarskie i............forum.......... no tak, alet ty miałeś nie siedzieć na rw ,ani na żadnym innym forum itp, tylko zajmować się żona .....ja też mam swoje uczucia............. .........zabawka jestem??? no sorki, nie chcialam cię urazic no ale to bylo podstawą zakładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A bo to wszystko,że nie było jednoznacznego regulaminu.........to co .........kolejny tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 I tak wiadomo ,ze dzis koniec zakładu (chyba dziś , a może jutro ?) hmmm, pogubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 I tak wiadomo ,ze dzis koniec zakładu (chyba dziś , a może jutro ?) i tak we dwoje musimy wypić to wino 1-szą butelkę postawie ja tobie 2-gą ty postawisz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 I TAK WIADOMO ,ZE DZIS KONIEC ZAKŁADU (CHYBA DZIŚ , A MOŻE JUTRO ?) I TAK WE DWOJE MUSIMY WYPIĆ WE DWOJE TO WINO 1-SZĄ BUTELKĘ POSTAWIE JA TOBIE 2-GĄ TY POSTAWISZ MI Trzymam cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a bo to wszystko,że nie było jednoznacznego regulaminu.........to co .........kolejny tydzień? hmmm, nie bede cię tak dręczyć no chyba ,ze tak bardzo chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A bo to wszystko,że nie było jednoznacznego regulaminu.........to co .........kolejny tydzień? HMMM, NIE BEDE CIĘ TAK DRĘCZYĆ NO CHYBA ,ZE TAK BARDZO CHCESZ ? Musze żony zapytać.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 22.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a bo to wszystko,że nie było jednoznacznego regulaminu.........to co .........kolejny tydzień? hmmm, nie bede cię tak dręczyć no chyba ,ze tak bardzo chcesz ? musze żony zapytać.............. pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts