Zygul 14.12.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć Teraz Ciebie porozpieszczamy Fajnie, że tu zajrzałeś Mmmmm jak ya lubie być rozpieszczany Żałuję, że tak rzadko się pojawiam ale po prostu pracy mam tyle, że nawet nie mam czasu odpalić laptopa i zajrzeć. Ale mam nadzieje, że już wkrótce się to zmieni i będzie chwila oddechu. oj to bardzo nie dobrze, czasem trzeba złapać oddech I to bez poganiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 14.12.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieńdobrywieczór. Ale tu Stuka rozpieszczają hoho, tylko pozazdrościć Teraz Ciebie porozpieszczamy Fajnie, że tu zajrzałeś Mmmmm jak ya lubie być rozpieszczany Żałuję, że tak rzadko się pojawiam ale po prostu pracy mam tyle, że nawet nie mam czasu odpalić laptopa i zajrzeć. Ale mam nadzieje, że już wkrótce się to zmieni i będzie chwila oddechu. Może yakoś przed kuligiem się to jeszcze zdąży zmienić Mam nadzieję, że jeszcze tylko parę dni i będzie lepiej. Już zresztą na horyzoncie pojawiają się symptomy - może nawet uda się mieć niedzielę wolną (w co jeszcze nie bardzo chce mi się wierzyć). Wolny dzień to rzecz nie znana mojemu kalendarzowi ostatnio. Jak się pojawia zaczynam się martwić czego nie zapisałem Kulig niestety odpada w moim wykonaniu czego żałuję bardzo. A jeszcze bardziej tego, że nie poznam pewnej Cieszynianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wstawać, leniwce. Zima przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 15.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie śpimy, spoko spoko... dziś sniegu nie przybyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie śpimy, spoko spoko... dziś sniegu nie przybyło... Nie śpimy zwiedzamy 2 in 1 http://ewuleczek.blog4u.pl/upload/163745.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.12.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie śpimy a zimy jak nie widać tak nie widać śniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A jeszcze jedno Polecam najlepszą ekipę od dachów http://www.darkpage.at/haus/wp-content/gallery/dach-arbeiten/roli_IMG_0560.JPG zdjecie troszkę duże ale po zapisaniu jest i druga część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A jeszcze jedno Polecam najlepszą ekipę od dachów oj tak widać na załączonym obrazku http://www.darkpage.at/haus/wp-content/gallery/dach-arbeiten/roli_IMG_0560.JPG zdjecie troszkę duże ale po zapisaniu jest i druga część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wyglądają na takich co dachować umią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wyglądają na takich co dachować umią tak a robota pali im się w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a tu mam mecz piłki nożnej kobiet coś przed Euro2012 http://www.onet.tv/ukraina-prostytutki-kontra-pilkarze,5872141,1,klip.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 15.12.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wyglądają na takich co dachować umią tak a robota pali im się w rękach a to piwko to tylko na wypadek jakby im pożar z tej roboty nie daj Boże powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam poobiadkowo Czym by się tutaj zająć(niekoniecznie pożytecznym) , póki szefowej nie ma w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 15.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co tu tak cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.12.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 normalnie chyba mnie coś bierze , kaszel i normalnie złe samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A co tu tak cicho... To cisza zimowa.........ja narazie ukrywam się przed świątecznymi pożądkami( czyli swoją robotę odkładam na jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.12.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 normalnie chyba mnie coś bierze , kaszel i normalnie złe samopoczucie W takim przypadku na RW proponuje się masaż z młodych piersi mi i reszcie panów z RW zawsze pomaga........... , ale ,że jesteś kobietą to nie mam pomysłu.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 15.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 normalnie chyba mnie coś bierze , kaszel i normalnie złe samopoczucie W takim przypadku na RW proponuje się masaż z młodych piersi mi i reszcie panów z RW zawsze pomaga........... , ale ,że jesteś kobietą to nie mam pomysłu.............. no tak a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie martw się, święta idą, poleżysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts