retrofood 01.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 rozmyśliłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 stuku, słyszałem, ze lubisz duże biusty... http://i.iplsc.com/-/00000I46N14I9R20-C303.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,26548,iSort,4,iTime,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 01.01.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mnie dzisiaj rankiem kole 7-ej zatrzymała policja -rutynowa kontrola niby, ale wyraźnie pan policjant nie był dumny, że nie może wlepić mi mandatu bo niby za co?-papiery ok, samochód ok i promili też nie było I co? Teraz będę miała przechlapane przez cały rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mnie dzisiaj rankiem kole 7-ej zatrzymała policja -rutynowa kontrola niby, ale wyraźnie pan policjant nie był dumny, że nie może wlepić mi mandatu bo niby za co?-papiery ok, samochód ok i promili też nie było I co? Teraz będę miała przechlapane przez cały rok! Na to wychodzi , nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 01.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mnie dzisiaj rankiem kole 7-ej zatrzymała policja -rutynowa kontrola niby, ale wyraźnie pan policjant nie był dumny, że nie może wlepić mi mandatu bo niby za co?-papiery ok, samochód ok i promili też nie było I co? Teraz będę miała przechlapane przez cały rok! Na to wychodzi , nie ma to tamto bardzo śmieszne stuku, baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mnie dzisiaj rankiem kole 7-ej zatrzymała policja -rutynowa kontrola niby, ale wyraźnie pan policjant nie był dumny, że nie może wlepić mi mandatu bo niby za co?-papiery ok, samochód ok i promili też nie było I co? Teraz będę miała przechlapane przez cały rok! Gdzie tam, wręcz przeciwnie, przez cały rok wszystkie kontrole będą bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 01.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mnie dzisiaj rankiem kole 7-ej zatrzymała policja -rutynowa kontrola niby, ale wyraźnie pan policjant nie był dumny, że nie może wlepić mi mandatu bo niby za co?-papiery ok, samochód ok i promili też nie było I co? Teraz będę miała przechlapane przez cały rok! Gdzie tam, wręcz przeciwnie, przez cały rok wszystkie kontrole będą bez zastrzeżeń dzięki, ta wersja bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mnie dzisiaj rankiem kole 7-ej zatrzymała policja -rutynowa kontrola niby, ale wyraźnie pan policjant nie był dumny, że nie może wlepić mi mandatu bo niby za co?-papiery ok, samochód ok i promili też nie było I co? Teraz będę miała przechlapane przez cały rok! Gdzie tam, wręcz przeciwnie, przez cały rok wszystkie kontrole będą bez zastrzeżeń dzięki, ta wersja bardziej mi się podoba I tej wersji będziemy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 01.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 01.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 iwomalinka spokojnie, telewizja kłamie retrofood a Ty jakie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 01.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 retrofood a Ty jakie lubisz ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie ... i manipuluje ludkami wpatrzonymi w szklane pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 retrofood stuku, słyszałem, ze lubisz duże biusty... wiec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 01.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Coś na posylwestrowego kaca: http://www.obrazky.pl/obrazky/picie-piwa-670-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petrus_es 01.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dopiero pierwszy dzień Nowego Roku a w TV już dołują przyszłymi, krótkimi weekendami , że np. Boże Narodzenie wypada w piątek, sobotę i niedzielę I po cholerę już dzisiaj takimi wiadomościami stresować ludzi Nie oglądaj TV, to nie będziesz się stresować Masz rację, ale nie chodzi tu tylko o mnie a pewnie o miliony Polaków, którzy oglądają informacje, fakty czy cuś i taka wiadomość w Nowy Rok? A nie lepiej powiedzieć co dobrego nas czeka w 2010? np. obniżka cen materiałów budowlanych Na takie tematy w TV bym nie liczyła, to nie jest medialne To niech o tym nie mówią w TV tylko niech się tak zdarzy. Poza tym telewizja kłamie ... i manipuluje ludkami wpatrzonymi w szklane pudło Skąd ja to znam ?? Stara śpiewka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts