stukpuk 03.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 o rany co takie pustki No to już wiem dlaczego mi tak zamuliło posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Ale dostajesz karki na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Ale dostajesz karki na święta? nie te czasy teraz pisze się esemesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Ale dostajesz karki na święta? nie te czasy teraz pisze się esemesy No dobra...........ale listy polecone to na bank dostajesz i sama wysyłasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Ale dostajesz karki na święta? nie te czasy teraz pisze się esemesy No dobra...........ale listy polecone to na bank dostajesz i sama wysyłasz [/quote:213b3a6ac4] no tak niestety trzeba czyli żonka na poczcie pracuje zgadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Ale dostajesz karki na święta? nie te czasy teraz pisze się esemesy No dobra...........ale listy polecone to na bank dostajesz i sama wysyłasz [/quote:5dc757d821] no tak niestety trzeba czyli żonka na poczcie pracuje zgadłam [/quote:5dc757d821] BINGO!!!!!! Proszę kwiatki dla zwyciężczyni A teraz ma nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 To ja idę rybulkom wody dolać bo już im grzbiety widać. oj tak bo już po wigilii A co ma woda w akwarium do wigili? bo jak będzie za mało wody to będą pływać do góry brzuchem No, żona do pracy wyprawiona, można polenichować Ktoś musi pracować........... no tak i znów to musi być kobieta A ty myślisz,że twój list do Mikołaja to jak dociera do Laponi samo się nie zrobi....... nie piszę do Mikołaja Ale dostajesz karki na święta? nie te czasy teraz pisze się esemesy No dobra...........ale listy polecone to na bank dostajesz i sama wysyłasz [/quote:3d85098045] no tak niestety trzeba czyli żonka na poczcie pracuje zgadłam [/quote:3d85098045] BINGO!!!!!! Proszę kwiatki dla zwyciężczyni A teraz ma nocki [/quote:3d85098045] dzięki a dlaczego ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A bo poczty muszą pracować 24 h. I nagroda........jak na RW przystało......gacie.....http://img13.imageshack.us/img13/4702/c46d4081fe1c17ba53eed3d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A bo poczty muszą pracować 24 h. I nagroda........jak na RW przystało......gacie.....http://img13.imageshack.us/img13/4702/c46d4081fe1c17ba53eed3d.jpg ładne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A bo poczty muszą pracować 24 h. I nagroda........jak na RW przystało......gacie.....http://img13.imageshack.us/img13/4702/c46d4081fe1c17ba53eed3d.jpg ładne dzięki I jakie ciepłe, a nie jak panowie z RW wlepiają: same jakieś zboczone i zimne sznurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 03.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A bo poczty muszą pracować 24 h. I nagroda........jak na RW przystało......gacie.....http://img13.imageshack.us/img13/4702/c46d4081fe1c17ba53eed3d.jpg ładne dzięki I jakie ciepłe, a nie jak panowie z RW wlepiają: same jakieś zboczone i zimne sznurki w sam raz do dżinsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A bo poczty muszą pracować 24 h. I nagroda........jak na RW przystało......gacie.....http://img13.imageshack.us/img13/4702/c46d4081fe1c17ba53eed3d.jpg ładne dzięki I jakie ciepłe, a nie jak panowie z RW wlepiają: same jakieś zboczone i zimne sznurki w sam raz do dżinsów Ciekawe jaki napis mają z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts