stukpuk 04.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I gacie dla Cieszynianki..........http://img23.imageshack.us/img23/561/56e7f9a0ed40ba4b4ed0599.jpg Gdzie one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I gacie dla Cieszynianki..........http://img23.imageshack.us/img23/561/56e7f9a0ed40ba4b4ed0599.jpg Gdzie one U mikołaja na worku.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! aż się Ciebie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! A jak sam go załatwisz niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać I mnie też omineło!!!!! Coolibber bo byś wkońcu nad morze na ryby przyjechał!!!!!!!!!!!!! I przyjade ale nie zima tylko latem albo na wiosne czerwiec bankowo Od czerwca pewnie ruszy moja ulubiona krypa!!!!!! UST-20 byle tylko armator szypra nie zmienił!!!!!! bo lipa bedzie. Teraz jestem na etapie szukanie innej łajby co by wczesną wiosną popłynąć! Daj znać a zabiorę się z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać pluję sobie w brodę ale buszuje na allegro Ja też A czego szukasz? Może ja to mam i się wymienimy? Ja właśnie wibrator dla szwagierki kupiłem (nie chcieliście mi pomóc to sam wybrałem!) kombinezonu na narty Tego to nie mam a nie masz czasem gier, komiksów, książek o wędkarstwie, fajnych kubków? Zbieram też podkowy i inne stare pierdoły Dziś sprzedałem scrabble taka gra to nie na moje braki w wykształceniu nie niestety nie mam a w moich kubkach nie ma ucha wszystkie obtrącił mój synek A podkowy jakieś nie masz?????????? Z każdej wyprawy staram się przywieść jakiś kubeczek. Najfajniejszy mam z Edynburga! Taki wielki z tygryskiem!!!!!! Zabiję każdego kto by go uszkodził!!!!!!!!!!!! aż się Ciebie boję E tam.........szybko by mi przeszło...........była by okazja znowu do Szkocji wyskoczyć!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 no tak zostawić was na chwilę i co nowa stronka Cieszynianka gaciorki Było nas nie opuszczać I mnie też omineło!!!!! Coolibber bo byś wkońcu nad morze na ryby przyjechał!!!!!!!!!!!!! I przyjade ale nie zima tylko latem albo na wiosne czerwiec bankowo Od czerwca pewnie ruszy moja ulubiona krypa!!!!!! UST-20 byle tylko armator szypra nie zmienił!!!!!! bo lipa bedzie. Teraz jestem na etapie szukanie innej łajby co by wczesną wiosną popłynąć! Daj znać a zabiorę się z tobą Nie ma problemu!!!! Trzeba wkońcu dwucyfrówkę złapać!!!!!! No nie? A nie bolki przerzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! Muszę pobić rekord z Czerwca 5,5 kg i 15 minut walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! Muszę pobić rekord z Czerwca 5,5 kg i 15 minut walki Ja swoją szóstkę chyba w 1o minut miałem na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 04.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? a żona ?????? pewnie sama w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? a żona ?????? pewnie sama w łóżku żona pojechałą na nockę do pracy więc tylko spanie lub oglądanie filmów wędkarskich mi pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dobranoc myczykije i moczykijki!!!!!!!!! już się kładziesz ??????? kolorowych rybich snów A co mam robić? Przypony wiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 noooooo teraz to już będzie tych stronek stukpuk zarybił RW aha oglądnęłam zdjęcia, ciekawe który z tych Panów to stupuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 04.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzięki, takie lubię. Długie i ciepłe raz się człowiekowi coś udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts