retrofood 10.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi.Z pociągami włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dawać słodkie...... słodkie było... do kawy Jak już coś koniecznie chcecie coś słodkiego do kawy............. http://img198.imageshack.us/img198/8574/698fefa7ca9261055c57d09.jpg oj tak poproszę z dostawą do domu A zapłacisz przy odbiorze? I oczywiście masz prawo do sprawdzenia przesyłki przed podpisaniem zależy ile no oczywiście że sprawdzę kota w worku nie będę brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.01.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne bo u was jest cieplej dlatego że jak zwykle drogowców zima zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dawać słodkie...... słodkie było... do kawy Jak już coś koniecznie chcecie coś słodkiego do kawy............. http://img198.imageshack.us/img198/8574/698fefa7ca9261055c57d09.jpg oj tak poproszę z dostawą do domu A zapłacisz przy odbiorze? I oczywiście masz prawo do sprawdzenia przesyłki przed podpisaniem zależy ile no oczywiście że sprawdzę kota w worku nie będę brać Myslę, że jak na Słupsk to 150/h No chyba, że promocja zimowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne bo u was jest cieplej dlatego że jak zwykle drogowców zima zaskoczyła U nas teraz minus 3 , czyli lato prawie U nas drogowcy się wyrabiają i nawet kuligu nie będzie gdzie zrobic cały asfalt czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne bo u was jest cieplej dlatego że jak zwykle drogowców zima zaskoczyła U nas teraz minus 3 , czyli lato prawie U nas drogowcy się wyrabiają i nawet kuligu nie będzie gdzie zrobic cały asfalt czarny a u mnie jest gdzie zrobić tylko chętnych nie ma co za naród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne bo u was jest cieplej dlatego że jak zwykle drogowców zima zaskoczyła U nas teraz minus 3 , czyli lato prawie U nas drogowcy się wyrabiają i nawet kuligu nie będzie gdzie zrobic cały asfalt czarny a u mnie jest gdzie zrobić tylko chętnych nie ma co za naród No i sanków nie mam nawet nie wiem czy są takie modele co moją wagę wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.01.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne bo u was jest cieplej dlatego że jak zwykle drogowców zima zaskoczyła U nas teraz minus 3 , czyli lato prawie U nas drogowcy się wyrabiają i nawet kuligu nie będzie gdzie zrobic cały asfalt czarny a u mnie jest gdzie zrobić tylko chętnych nie ma co za naród No i sanków nie mam nawet nie wiem czy są takie modele co moją wagę wytrzymają są są i na pewno wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Nie ma dostaw, bo wszystko stoi. Z pociągami włącznie. Nie wiem dlaczego taka afera w Polsce? U nas nad morzem drogi czarne bo u was jest cieplej dlatego że jak zwykle drogowców zima zaskoczyła U nas teraz minus 3 , czyli lato prawie U nas drogowcy się wyrabiają i nawet kuligu nie będzie gdzie zrobic cały asfalt czarny a u mnie jest gdzie zrobić tylko chętnych nie ma co za naród No i sanków nie mam nawet nie wiem czy są takie modele co moją wagę wytrzymają są są i na pewno wytrzymają Jak nie to mam stare drzwi na budowie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak nie ma nikogo to idę buszować na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak nie ma nikogo to idę buszować na allegro tam to ja buszuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Żeby chociaż kupiły co... ino szum robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak nie ma nikogo to idę buszować na allegro tam to ja buszuję A co? Dalej tego stroju na narty szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Karte odbijam Sprawdzam czy żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Karte odbijam Sprawdzam czy żyjecie Ło matko, jakie ludzie w Nowym Roku... Witajcie, witajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Karte odbijam Sprawdzam czy żyjecie Ło matko, jakie ludzie w Nowym Roku... Witajcie, witajcie!!! Cóz za orszak witający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 10.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ale tu dzisiaj pustki serduszko Wam przyniosłam http://wosp.strefa9.pl/wosp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak już coś koniecznie chcecie coś słodkiego do kawy............. http://img198.imageshack.us/img198/8574/698fefa7ca9261055c57d09.jpg Łał, Stuk, nie masz w zanadrzu więcej takich słodkich chłoptasiów? A ja dzisiaj do kawy miałam tylko ciasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Wam tylko gupoty we głowie.A jutro nowy tydzień. Odśnieżyć tam se wszyćko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts