stukpuk 26.01.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 A ja chyba ruszę dupsko i zobaczę czy nasz fordzik odpali wczoraj ledwo, ledwo........ No i musze postojówek przednich poszukać bo gdzieś zwiały mój opelek tez wczoraj jakiś bunt próbował zrobić ale za drugim razem odpalił bez problemu Przezorniejsi widziałem nosili akumulatorki do domu! Jak nie to się żonę zawoła i niech pcha Wkońcu to jej prezent urodzinowy No idę! Trzymajta kciuki!!!!!!!!!! Moje wczoraj bez problemu,a dzis ani jeden ani drugi.Bunt? Podładowałem i ledwo,ledwo. ....aż mi wszystkie miesnia zesztywniały a stuk pewnikiem też zesztywniał albo nie daj Boże zamarzł bo coś relacji nie zdaje, jak tam jego fordzik Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 co Was zamroziło ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 co Was zamroziło ?????????? - 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.01.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 e tam u mnie w nocy było -25 a cały dzień -15 i żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 26.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Trza by się wybrać na tego dorsza ze kutra w końcu,tak zachwalają chlopaki ze super zabawa...?Ale jak pomysle jak latem pizdziło na otwartym morzu czasami ,to co jest we zime? hmmmm...wiaderko rumu pewnie wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Odpalił i to lepiej niż wczoraj Ale postojówek z przodu dlaej nie mam bo nie mogę oprawek z żarówkami wyjąć Pozamarzały? Trzeba oddać w ręce fachowca... A ja to co???????????? Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Jeszcze musisz posadzić drzewo i spłodzić syna Drzew posadziłem już chyba kilka setek A czy syna to się okaże........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dom wybuduję, dorsza złapię to i samochód naprawię Trza by się wybrać na tego dorsza ze kutra w końcu,tak zachwalają chlopaki ze super zabawa...?Ale jak pomysle jak latem pizdziło na otwartym morzu czasami ,to co jest we zime? hmmmm...wiaderko rumu pewnie wskazane. Rum i wszystko jasne zapraszam, będziesz trzeci , ja tylko czekam aż lód wysadzą dziś w nocy w Usteckim porcie i można wypłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes69 26.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Pomyslimy.pomyslimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 e tam u mnie w nocy było -25 a cały dzień -15 i żyję Skąd wy bierzecie te temperatury? U mnie -6 ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 26.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzisiaj prawie zawał , ale udało się huuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 26.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzisiaj prawie zawał , ale udało się huuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a teraz świętujemy historyczny awans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 26.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 a teraz świętujemy historyczny awans no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dzień dobryyyy gatki dla jea http://www.sandalinha.com/stars/karoline_pinheiro/karoline_008.jpg dzięki za gatki jedyne P.S. iwomalinka gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Lato idzie............... -4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Lato idzie............... -4 Masz tam nad Bałtykiem klimat śródziemnomorski? U mnie jest -15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Lato idzie............... -4 Masz tam nad Bałtykiem klimat śródziemnomorski? U mnie jest -15 Może telewizja kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 27.01.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Lato idzie............... -4 Masz tam nad Bałtykiem klimat śródziemnomorski? U mnie jest -15 Może telewizja kłamie Cześć u mnie za oknem -18C , za to w domu po wczorajszych emocjach chyba dalej ze 30C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts