stukpuk 08.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to dobranoc.......... O tej porze A kiedy? No tak, kiedy chcesz Idę spać ................z nudów Miłego zanudzania się A może byś jaki film wędkarski obejrzał Dobry pomysł..........może o halibutach? Skąd wiesz, że uwielbiam halibuty A ty chociaż wiesz jak wyglądają? Czy tylko wiesz jak smakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 to chyba szóstka była tam u góry http://img192.imageshack.us/img192/9154/cyceu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 No to dobranoc.......... O tej porze A kiedy? No tak, kiedy chcesz Idę spać ................z nudów Miłego zanudzania się A może byś jaki film wędkarski obejrzał Dobry pomysł..........może o halibutach? Skąd wiesz, że uwielbiam halibuty A ty chociaż wiesz jak wyglądają? Czy tylko wiesz jak smakuje? Wędzone smakują wybornie, a surowe wyglądają tak: http://moldychum.typepad.com/moldy_chum/images/2008/05/28/halibut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.02.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 kto ma halibuta ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 oba buty mam zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 09.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 oba buty mam zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No to dobranoc.......... O tej porze A kiedy? No tak, kiedy chcesz Idę spać ................z nudów Miłego zanudzania się A może byś jaki film wędkarski obejrzał Dobry pomysł..........może o halibutach? Skąd wiesz, że uwielbiam halibuty A ty chociaż wiesz jak wyglądają? Czy tylko wiesz jak smakuje? Wędzone smakują wybornie, a surowe wyglądają tak: http://moldychum.typepad.com/moldy_chum/images/2008/05/28/halibut.jpg Ciekawe kto ci podpowiedział.............http://moldychum.typepad.com/moldy_chum/images/2008/05/28/halibut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 to jak miś z filmu "Miś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 To kto ma ochotę obejrzeć ze mną film o halibutach, przy herbacie z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 09.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 stukpuk jaaaaaaa http://img704.imageshack.us/img704/4380/200pxfletandugroenlandt.jpg tutaj ładniej wygląda a swoją drogą nie wiedziałam, że to drapieżnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 stukpuk jaaaaaaa http://img704.imageshack.us/img704/4380/200pxfletandugroenlandt.jpg tutaj ładniej wygląda a swoją drogą nie wiedziałam, że to drapieżnik To rób herbatę , oczywiście,że drapieżnik!!!! Nie wiedziałaś Inaczej by tak nie smakował....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać e tam marudzisz a co nie chcą z Tobą oglądać ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.02.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać e tam marudzisz a co nie chcą z Tobą oglądać ????? Horroru o halibucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 10.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać e tam marudzisz a co nie chcą z Tobą oglądać ????? Horroru o halibucie a takie są ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać e tam marudzisz a co nie chcą z Tobą oglądać ????? Horroru o halibucie Jakbyś dał jakąś ciekawą recenzję z tego horroru, może znalazłoby się paru chętnych do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać e tam marudzisz a co nie chcą z Tobą oglądać ????? Horroru o halibucie Jakbyś dał jakąś ciekawą recenzję z tego horroru, może znalazłoby się paru chętnych do obejrzenia Proszę nie podpuszczać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 10.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam wieczorową porą A ja tam spać idę........ bo nikt ze mną nie chce oglądać e tam marudzisz a co nie chcą z Tobą oglądać ????? Horroru o halibucie Jakbyś dał jakąś ciekawą recenzję z tego horroru, może znalazłoby się paru chętnych do obejrzenia Proszę nie podpuszczać......... No co, no co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witajta raniutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts