stukpuk 17.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Co prawda, to prawda... Może Achaja mogłaby na ten temat podyskutować jako zapalona wędkarka, ale chyba już śpi Cóż, też trzeba się pomału szykować do spania Może się przyśni coś ciekawego? Może jakiś wodniczek? Muszę wam dziewczyny karty wędkarskie powyrabiać Czemu nie! Mogą się kiedyś przydać Na przykład do zdrapywania tynku z okien po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ale za to będą tam pływały największe ryby w okolicy! Może nawet będą miały dwie głowy albo dwa ogony... Przecież głowy i ogonków się nie jada Aleś Ty drobiazgowy! No dobra, to może po tym napromieniowaniu będą miały coś innego podwójnego! Albo jakiś dodatkowy narząd... Niech mi jeszcze raz ktoś napisze, że tylko sex mi w głowie Żołądek, serce, trzustka itd. to też narządy O! o! o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ale za to będą tam pływały największe ryby w okolicy! Może nawet będą miały dwie głowy albo dwa ogony... Przecież głowy i ogonków się nie jada Aleś Ty drobiazgowy! No dobra, to może po tym napromieniowaniu będą miały coś innego podwójnego! Albo jakiś dodatkowy narząd... Niech mi jeszcze raz ktoś napisze, że tylko sex mi w głowie Żołądek, serce, trzustka itd. to też narządy O! o! o! A co to? Bawimy się w skojarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Nie zbliżaj się do krów, koni i owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Nie zbliżaj się do krów, koni i owiec I do ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Lepiej by było kupić kapustę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Lepiej by było kupić kapustę... Co ma kapusta do wiatraka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Lepiej by było kupić kapustę... Co ma kapusta do wiatraka? To samo, co piernik! Zwłaszcza stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Lepiej by było kupić kapustę... Co ma kapusta do wiatraka? To samo, co piernik! Zwłaszcza stary Piernik chociaż jest z mąki robionej w wiatraczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Lepiej by było kupić kapustę... Co ma kapusta do wiatraka? To samo, co piernik! Zwłaszcza stary Piernik chociaż jest z mąki robionej w wiatraczku A kapusta - głowa pusta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A co to? Bawimy się w skojarzenia? A co? Znów masz jedno w głowie? Oprócz siana nic się więcej nie zmieści Co to będzie, jak większy wiatr zawieje... Albo sztorm Mam duży worek trocin dla chomiczka Lepiej by było kupić kapustę... Co ma kapusta do wiatraka? To samo, co piernik! Zwłaszcza stary Piernik chociaż jest z mąki robionej w wiatraczku A kapusta - głowa pusta! I tym optymistycznym stwierdzeniem kończymy na dziś bytność na forum dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Co tak wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 17.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Baj baj! Dorszowych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Co tak wcześnie Siano zmęczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Co tak wcześnie Siano zmęczone Dobrze, że nie zatęchłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 17.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No nie mów hop... Brywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts