cieszynianka 17.04.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Masz rację, jest taka lista, ale ona zawiera tylko te tematy, w których kłapałam dziobem po zmianie Forum, natomiast te przed całym zamieszaniem diabli wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No cudu się nie spodziewaj. Tamto to było i .... już nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No cudu się nie spodziewaj. Tamto to było i .... już nie będzie ... Myślałam, że oddanie tego co się komuś zabrało powinno być normą, a nie cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 17.04.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No racja .... ale ....nie ma żadnych ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.04.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No racja .... ale ....nie ma żadnych ale. Patrz punkt pierwszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 20.04.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hejka Ludziki )) co robicie w weekend majowy ??? ja jadę do Darłówka:) mąż na dorsze a ja na plażę łazikować )))) Stukpuk kutry wpływają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hejka Ludziki )) co robicie w weekend majowy ??? ja jadę do Darłówka:) mąż na dorsze a ja na plażę łazikować )))) Stukpuk kutry wpływają ? Teraz z pogodą lepiej i kutry pływają pełną parą. A jaką łajbą mąż wypływa? Może połazimy razem.........hihihihihihiihi Najnowsze wieści o morskim wędkowaniu znajdziesz na forum wędkarskim SPŁAWIK , i tam można mnie częściej zastać bo na tym nowym muratorze straszne pustki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ale dłuuuuuuuuuuuga ta strona?U was też pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Ale tłumy............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 22.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pomału wszystkim się odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 nie dość że dziwne te nowe forum to jeszcze nie śmiga tak jak kiedyś ((((((( kuter nazywa się DAR-6 z Darłowa )) nio mam na pierwszy połów też popłynąć )) jak morze będzie jak stół bo inaczej wywinę się na lewą stronę czy u Was też taki ziąb na dworze ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 22.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Nieeee... u nas zimniej. I śnieg przed chwilą padał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 nie dość że dziwne te nowe forum to jeszcze nie śmiga tak jak kiedyś ((((((( kuter nazywa się DAR-6 z Darłowa )) nio mam na pierwszy połów też popłynąć )) jak morze będzie jak stół bo inaczej wywinę się na lewą stronę czy u Was też taki ziąb na dworze ((( Wczoraj ciepło, ale dziś zimnowato. Nie znam tego kutra. Poszukaj opini o tym kutrze tutaj: http://www.splawik.com.pl/Wedkarstwo_morskie__56 Oddawanie daniny Neptunowi to nic strasznego,idzie się przyzwyczaić, najgorsze pierwsze 4 godziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.04.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Wczoraj ciepło, ale dziś zimnowato. Nie znam tego kutra. Poszukaj opini o tym kutrze tutaj: http://www.splawik.com.pl/Wedkarstwo_morskie__56 Oddawanie daniny Neptunowi to nic strasznego,idzie się przyzwyczaić, najgorsze pierwsze 4 godziny! Stuku - majty tutaj wklejasz a na stronce dla samców trawa już rośnie... Pływałem na Dar 10, Złotej Rybce, North Starze, Niuśku, Pawle, Gacku, Alisji, Szyprze, Skarpie.... Dla Neptuna pokłony oddałem tylko na Skarpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.04.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Stuku - majty tutaj wklejasz a na stronce dla samców trawa już rośnie... Pływałem na Dar 10, Złotej Rybce, North Starze, Niuśku, Pawle, Gacku, Alisji, Szyprze, Skarpie.... Dla Neptuna pokłony oddałem tylko na Skarpie I który z tych kutrów jest wart uwagi?Co by coś złapać ,a nie wycieczkowo sobie popływać?! Słyszałem, że Gacek jest do bani. Ja tylko choruję (raz mniej , raz więcej)tylko w drodzę na łowisko, potem ok. A u samców, fakt dawno nie byłem, jakoś przez to nowe forum , wszystkiego się odechciewa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.04.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ale się porobiło. Nie poznaję forum. Przynajmniej co niektórych forumowiczów rozpoznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Szkoda gadać, kot z kulawą nogę już tu nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.04.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 I który z tych kutrów jest wart uwagi?Co by coś złapać ,a nie wycieczkowo sobie popływać?! Słyszałem, że Gacek jest do bani. Ja tylko choruję (raz mniej , raz więcej)tylko w drodzę na łowisko, potem ok. A u samców, fakt dawno nie byłem, jakoś przez to nowe forum , wszystkiego się odechciewa!!!! Polecam Złotą Rybkę, armatorem jest p. Łukasz Sochoń. Bardzo w porządku gość i kuter też przynosi dobry połów. Albo Skarpa i p. Kusińskiego, też gościu na poziomie. A forum się poprawia. Dostałem powiadomienie o wpisie na tym wątku chociaż go nie subskrybowałem, będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.04.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 O kurczę! RW spadło na drugą stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 26.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Kiedyś by to było nie do pomyślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts