alibabka 27.05.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jaki pomiętolony??????? Nic nie miętoliłem............ostatnio! I kto tu jest zboczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Z krzaczków też woda paruje!!! http://emoty.blox.pl/resource/figielek.gif Uczyłeś się na biologii o transpiracji? Ty mi tutaj biologii nie wypominaj..............piątkę zawsze miałem. Jak już to paruje z liści, a nie z krzaczków, hehheheheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I kto tu jest zboczkiem? Inni Ci nawet gaci nie przynieśli, a ja kwiatka na dzień matki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.05.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Inni Ci nawet gaci nie przynieśli, a ja kwiatka na dzień matki........... Ależ Stukuś, dziecko drogie, przecież Ci podziękowałam za tego pomiętolonego kwiatuszka na Dzień Matki! Jest PRZEŚLICZNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No dobra, czas na kąpiel i zaś jutro do tej durnej pracy!!!!!! hehheheheheee Ciekawe kiedy będzie wypłata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.05.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No dobra, czas na kąpiel i zaś jutro do tej durnej pracy!!!!!! hehheheheheee Ciekawe kiedy będzie wypłata? Coś Ci się czas ostatnio skurczył... Rano do pracy, potem obiadek, szybkie spojrzenie na forum wędkarskie i FM, potem kąpiel i lulu! hihihi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.05.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Coś Ci się czas ostatnio skurczył... Rano do pracy, potem obiadek, szybkie spojrzenie na forum wędkarskie i FM, potem kąpiel i lulu! hihihi! A sex kiedy? O rybach już nie wspomnę. Ty się nie śmiej! hehehhehehheeeee Nie ma to jak być wolnym strzelcem-budowlańcem! A co ty myślisz,że ja tam się............obijam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.05.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (rada mistrza: jak będzie szedł kierownik to złap się za narzędzia i udawaj,że coś robisz)........ A nie ...............obijasz się? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.05.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Stawiam wszystkim kawusię poranną! http://img.interia.pl/biznes/nimg/Kawusia_rana_1774130.jpg ...........mam nadzieję, że wystarczy dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Starczy starczy ... ja tam, na przykład, nie pijam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.05.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No to jeszcze dietetyczne śniadanko: http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/0e3c98af-8059-4f05-9207-a4dad77c8e41_20100210015219_Musli63.jpg ....i możemy zabierać się do pracy.... albo za mądrą radą Stuka udawać, że pracujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.05.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A dla Ciebie, tomkwas, herbatka owocowa: http://pysiolinka.blox.pl/resource/herbata_mrozona_owocowa_blog_75.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 przytargałem coś do tych napitków http://spotkanieprzystole.blox.pl/resource/rogaliki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?161403-Ktokolwiek-widzia%C5%82-ktokolwiek-wie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ... o matko ..... straszni jesteście ......... ślinianki mi ruszyły do akcji .......... a ja tu biedna jeszcze bez porannego kawiszona ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 przytargałem coś do tych napitków http://spotkanieprzystole.blox.pl/resource/rogaliki.jpg Kurczę, teraz to naprawdę zgłodniałam... Idę na przerwę śniadaniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No....i możemy zabierać się do pracy.... albo za mądrą radą Stuka udawać, że pracujemy... ...... pierwszą godzinę w pracy przegadałam ....... z drugiej i trzeciej się zerwalam na spoźniony dzień rodzicielki ............... teraz trzeba wypić kawę ....... a potem się zobaczy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ...... pierwszą godzinę w pracy przegadałam ....... z drugiej i trzeciej się zerwalam na spoźniony dzień rodzicielki ............... teraz trzeba wypić kawę ....... a potem się zobaczy ....... To mój szeryf kazał mi się obijać!!!! A ja bym sobie popracował, poza tym za krótko tam pracuję, żeby wiedzieć, co i jak zrobić, aby się nie narobic i zarobić , hehehheheee Całe szczęście dziś pracowałem z innym pracownikiem, bo tamtego ściemniacza mam dość! Kurcze musze sobie poszukać jakiejś roboty gdzie więcej kobiet pracuje, pewnie inna, bardziej rodzinna atmosfera panuje........., czy sie myle? Nigdy nie pracowałem z kobietami? No jest kilka kobiet na halii, ale ja nieśmiały jestem............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.05.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 ... o matko ..... straszni jesteście ......... ślinianki mi ruszyły do akcji .......... a ja tu biedna jeszcze bez porannego kawiszona ....... Nie wiem jak może wam kawa smakować??????Ble............toć to niedobre...........blee hehehhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Kurcze musze sobie poszukać jakiejś roboty gdzie więcej kobiet pracuje, pewnie inna, bardziej rodzinna atmosfera panuje........., czy sie myle? Nigdy nie pracowałem z kobietami? No jest kilka kobiet na halii, ale ja nieśmiały jestem............... Rodzinna atmosfera? Hihihi, to musiałbyś trafić na starszawe kobitki, które Ci będą matkowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts