betina71 27.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nie strosz się Zygulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 27.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nie strosz się Zygulku nie lubisz nastroszonych? http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/emot66.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.07.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Przybywszy stwierdzam, że dużo tu nocnych marków ..... I Andrzejków............... Nareszcie nastąpiło załamanie pogody.....pada i sztormuje.....już widzę oczyma wyobraźni te dorsze........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.07.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Niedawno wróciłam znad morza i melduję, że ani jednego żywego dorsza nie ujrzałam... ...ale martwego zjadłam ze smakiem i z frytkami! Był pyszny. Zaczynam rozumieć stukowy pęd do połowów morskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.07.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A tu praktyczne gatki dla zdobywcy stronki- imć Jajcka http://bi.gazeta.pl/im/2/4605/z4605852X.jpg ...i gratulejszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Niedawno wróciłam znad morza i melduję, że ani jednego żywego dorsza nie ujrzałam... ...ale martwego zjadłam ze smakiem i z frytkami! Był pyszny. Zaczynam rozumieć stukowy pęd do połowów morskich No ale stuk jakoś tylko do łowienia miłością pała. O jedzeniu praktycznie nigdy nie wspomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.07.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No ale stuk jakoś tylko do łowienia miłością pała. O jedzeniu praktycznie nigdy nie wspomina. No właśnie, właśnie! A swoją drogą ciekawe, co on robi z tymi ławicami złowionych dorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.07.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 No właśnie, właśnie! A swoją drogą ciekawe, co on robi z tymi ławicami złowionych dorszy? Wypraszam sobie........było wspominanae o jedzeniu ,patroszeniu i łowieniu dorszy. Słaba pamięć. A ja sobie czekam na kolejną morską wyprawę i znów będzie rybka na kolację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.07.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 a czym ja sobie na gratulacje i gacie zasłużył? U mnie jesteś jako pierwszy na nowej stronie, chyba, że w międzyczasie zmieniły się zasady zdobywania stron, albo mnie się coś solidnie pokiełbasiło :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.07.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Wypraszam sobie........było wspominanae o jedzeniu ,patroszeniu i łowieniu dorszy. Słaba pamięć. A ja sobie czekam na kolejną morską wyprawę i znów będzie rybka na kolację.... Tak mi się kiedyś obiło o uszy, że wędkarze osobiście te ryby "sprawiają" Przynajmniej Stukowa ma spokój. Pozostaje jej tylko podziwiać zaradnego mężusia i delektować się jego własnoręcznymi wyrobami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.07.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 U mnie jesteś jako pierwszy na nowej stronie, chyba, że w międzyczasie zmieniły się zasady zdobywania stron, albo mnie się coś solidnie pokiełbasiło :jawdrop: Pierwszy na tej stronie jest Jajcek, może z Twoim komputerem jest coś nie tak? W takim razie nie dziwię się, że nie możesz polubić nowej szaty foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Powitać cyklistkę http://www.kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 U mnie jesteś jako pierwszy na nowej stronie, chyba, że w międzyczasie zmieniły się zasady zdobywania stron, albo mnie się coś solidnie pokiełbasiło :jawdrop: może masz ustawioną inną niż standardowa ilość postów na stronę, trzeba pogrzebać w ustawieniach... wiem.... to nie łatwe i nie intuicyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.07.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ... czyli zasadniczo wkur@#$%ce. Ale pomimo to, da się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dreszczy dostaję kiedy przypominam sobie o okresie przystostosowywania sie do nowego foruma ........ to grzebanie, ustawianie, walenie głowa w stół ..... bo nie wychodzi .......... brrrrrr, .......... ale zawsze był ktoś kto podpowiedział ....... i jakoś poszło ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Imć tomkwasie, jak miło widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ... czyli zasadniczo wkur@#$%ce. Ale pomimo to, da się .... dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 28.07.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cześć betina71. U Ciebie też taka śliczna pogoda, że tylko w barze siąść i spożywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jak byś zgadł ........ albo spożywać, albo zaszyć sie z książką w ustronnym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 28.07.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 niektórzy już mają za sobą pierwsze do dna http://republika.pl/blog_af_319072/494967/tr/kieliszek_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts