stukpuk 27.09.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Do bani, nie mogę nic "zacycować" hehehhehehee Nie dajmy się Redakcji!!!!!!!!!! W kuuuuuuupie siła jak mówi moja żona do Kajtka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ....... jeszcze sie podzielę ....... na siostrzanym forum powielili schemat RW ......... i gacie są i rekordum i streszczenium ......... wiem , że Murator wyłączności nie ma,....... jakoś tak mi niesmacznie...... i trochę smutno ..... Nawet wiem, o jakim forum piszesz... Kiedyś tam przypadkiem trafiłam i aż oczy przecierałam ze zdumienia... Toż to te same osoby, co w Muratorze! Nawet nicków nie zmieniły! Czyżby zaczęły się już gremialne przenosiny forumowiczów do konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Patrzcie, jakie fajne gacie dla chłopaków znalazłam! http://static.papilot.pl/img/520/0/meskie2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No nieładnie, czyżby alibabka nie lubiła facetów? jakaś feministaka-cyklistka? hehhehehe To kiedy przechodzimy do BD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Przecież to słodkie! Prawie jak mały Kajtuś! A Ty mnie tu od feministek nie wyzywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 27.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 To kiedy przechodzimy do BD? Niezły pomysł... Tylko tam ponoć są limity zdjęć. Będziesz miał niedosyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Niezły pomysł... Tylko tam ponoć są limity zdjęć. Będziesz miał niedosyt... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wiggle.gif Limit na wielkość fotek czy ilość? ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Na ilość cycków i pośladków na jednej fotce...............????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Kurcze, niech ktoś powie jak się teraz "cycacuje cytaty?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Kurcze, niech ktoś powie jak się teraz "cycacuje cytaty?" Ręcznie Stuk, ręcznie ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ręcznie Stuk, ręcznie Niedobry ty , niedobry ......... pomóc nie chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Od razu niedobry Pytałem o fotki, dostałem odp. o "cyckach". Niech się pomęczy.... ręcznie ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Paskuda jesteś ............... ja też się męczę ...... ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Paskuda? Tak! Żonka cały czas tak mówi ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jaki zgodny, fiu, fiu, fiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ze "zgodnym" róznie bywa ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Tomek - gratki i gatki (fryzurka do wyboru) http://www.bielizna.home.pl/foto/pigeonaw09/img_0664.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.09.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Zauważyliście, jak mało teraz postów wystarczy, żeby nabić nową stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Zauważyliście, jak mało teraz postów wystarczy, żeby nabić nową stronkę? Tylko, że to bez sensu Każdy może mieć ustawioną inną ilość postów na stronę ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 28.09.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kurcze, niech ktoś powie jak się teraz "cycacuje cytaty?" Przekopiuj tekst, który chcesz zacytować, wklej go w odpowiedź, zaznacz myszką i kliknij w "dymek", ten nad ramką z odpowiedzią, po prawej stronie.Na początku i na końcu cytatu pojawią Ci się znaczniki .... i gotowe. Jeśli chcesz zaznaczyć, czyj to cytat, musisz po pierwszym dodać = i login tego, kogo cytujesz. Np. =betina71[/color]] Powodzenia w "cycacowaniu"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts