Karolka 05.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No ale jak?......................... Z ekranem się chcesz całować, czy co? wow ciekawie się robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 05.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 wow ciekawie się robi ) Tu zawsze było ciekawie............... Szkoda, że nie wszyscy to doceniają............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cześć, czy dostajecie powiadomienia o postach w tym wątku????????????? Bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ja nawet nie wiem......... I najnowsze wieści........jutro chrzciny małego juniorka!!!!!!!! Ciekawe czy się trafią jakieś wędkarskie prezenty dla ........................tatusia znaczy się dla Kajtka........ A teraz na spacer i po.........................flaszki.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 06.11.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jutro chrzciny? No to upiekłam tort dla Kajtka - przyszłego wędkarza: http://www.wwg.easyisp.pl/aspius/bigfish/6.jpg Tatuś - wędkarz może też spróbować............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 09.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Zostałam sama na tej pustyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.11.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 I po chrzcinach...................ale jedzenia zostało tyle,że chyba do komuni starczy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.11.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Hejka !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 12.11.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 I po chrzcinach...................ale jedzenia zostało tyle,że chyba do komuni starczy......... Coś chyba kiedyś pisałeś o odchudzaniu................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No tak...............od jutra się odchudzam i przesiadam się na rower, do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No tak...............od jutra się odchudzam i przesiadam się na rower, do pracy ...............o tym rowerze do pracy też już coś dawno temu słyszałam............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.11.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ................ale podobno kochanego ciałka nigdy nie za wiele...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.11.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Rankingum Recordum: 1. alibabka- 10 2. PliP,betina 71 - 4 3. stukpuk- 3 4.rafli_rs,- 2 5.TMK, cieszynianka, Karolka- 1 Streszczenium: O mnożeniu bez wyników, wirtualnym stukaniu i całowaniu, chrzcinach małego Kajtka i o odchudzaniu się od bliżej nieokreślonego JUTRA................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 15.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam! Tylko kogo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.11.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Mnie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 15.11.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Mnie?????? Ooooooooooo, Betinka! Miło Cię widzieć! Gdzie się podziewałaś przez tak długi czas? Nosiło Cię po innych forumach, czy co?....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 16.11.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Co ty alibabko, gdzieżbym śmiała zdradzać FM ............... jak już się przywiazuję to na dobre i na złe. Nosi mnie w domu, nosi mnie w pracy, ale po innych forumach nie chadzam .............. przyjmijmy, że dla zasady, albo z lenistwa Czasem zwyczajnie smutno mi, że wykruszyło się towarzystwo i nie chce mi się pisać .............. natomiast podczytuję zwyczajowo. Gratulacje za ustrzelenie stronki http://www.nikoletta.pl/public/images/items/754/4883_Turquois_Back_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ...............o tym rowerze do pracy też już coś dawno temu słyszałam............... Zgadza się, ale teraz śmigam w miarę regularnie hihihiihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.11.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Co ty alibabko, gdzieżbym śmiała zdradzać FM ............... jak już się przywiazuję to na dobre i na złe. Nosi mnie w domu, nosi mnie w pracy, ale po innych forumach nie chadzam .............. przyjmijmy, że dla zasady, albo z lenistwa Czasem zwyczajnie smutno mi, że wykruszyło się towarzystwo i nie chce mi się pisać .............. natomiast podczytuję zwyczajowo. Gratulacje za ustrzelenie stronki http://www.nikoletta.pl/public/images/items/754/4883_Turquois_Back_big.jpg Tylko po jakie licho jej ta kiecka?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 16.11.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Gratulacje za ustrzelenie stronki http://www.nikoletta.pl/public/images/items/754/4883_Turquois_Back_big.jpg Skąd Ty wytrzaskujesz zawsze takie piękne stroiki? Mój ulubiony kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts