Majka 17.06.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Joola, dzięki kogo by tu wpisać za uposazonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Szkoda że podłogówki nie masz.... bo zastanawiam się czy każde pomieszczenie (nawet te tuż obok siebie) powinno mieś własny termostat... Ja do każdej podłogówki mam osobny termostat. Ale nie są to pomieszczenia obok siebie. Gdyby były obok to dałoby się na jednym kablu pociągnąć i jednym termostacie. Brzęczkowski to taki nawiedzony koleś od "ocieplania wewnątrz" z Bartyckiej. Swoją drogą stek kłamstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Whisper w cały domu planujesz podlogówke elektryczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Joola, dzięki kogo by tu wpisać za uposazonego? Mogę być ja. Eeee... długo będę musiał czekać, że tak niedyskretnie zapytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Majka tylko uposażonej osobie o tym nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Szkoda że podłogówki nie masz.... bo zastanawiam się czy każde pomieszczenie (nawet te tuż obok siebie) powinno mieś własny termostat... Ja do każdej podłogówki mam osobny termostat. Ale nie są to pomieszczenia obok siebie. Gdyby były obok to dałoby się na jednym kablu pociągnąć i jednym termostacie. Brzęczkowski to taki nawiedzony koleś od "ocieplania wewnątrz" z Bartyckiej. Swoją drogą stek kłamstw. OK, to u niego właśnie byłem. Majka: nie, tylko w łazienkach, pralni, kuchni i korytarzu wejściowym. Aha, jeszcze w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Joola, dzięki kogo by tu wpisać za uposazonego? Mogę być ja. Eeee... długo będę musiał czekać, że tak niedyskretnie zapytam? wszystko zalezy, czy mi w tym ktos pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jezier, a ja myślałem że nie masz podlogówki...Robiłeś na kablach? Jakiej firmy i jakie termostaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Aby nie pomagali lepiej nie mówić.Whisper. Poszukaj tańszego przedstawiciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków: Proszę nie handlować medalami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Każda mata el. ma chyba termostat w pakiecie W kazdym razie u nas tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Whisper. Poszukaj tańszego przedstawiciela. Na pewno jak przyjdzie do kupowania, to zrobię rozeznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Andrzejka, to zostawiam Cie do pilnowania 500stronki No nie nie dopilnowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków: Proszę nie handlować medalami!!! jaki tam handel, ja z....................dobroci serca sie podzieliłam i karafke łez wylałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 już Majka gratulki 500 choć spóźnione ale jak najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Joola, dzięki kogo by tu wpisać za uposazonego? Mnie, mnie, mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Andrzejka, to zostawiam Cie do pilnowania 500stronki No nie nie dopilnowalam No, nie martw sie, byłam na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Każda mata el. ma chyba termostat w pakiecie W kazdym razie u nas tak jest. Niekoniecznie, Majka. Mat jest wiele rodzajów (nie mówiąc już o kablach), a termostatów jeszcze więcej Może się przytrafić tak że sprzedają pakiet, na tej zasadzie jak sprzedaż paczkowanej kawy w komplecie z filiżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 w poprzednim odcinku Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków: Proszę nie handlować medalami!!! jaki tam handel, ja z....................dobroci serca sie podzieliłam i karafke łez wylałam Oni dostali Za Japonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts