Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Szkoda że podłogówki nie masz.... bo zastanawiam się czy każde pomieszczenie (nawet te tuż obok siebie) powinno mieś własny termostat... :-?

Ja do każdej podłogówki mam osobny termostat. Ale nie są to pomieszczenia obok siebie. Gdyby były obok to dałoby się na jednym kablu pociągnąć i jednym termostacie.

Brzęczkowski to taki nawiedzony koleś od "ocieplania wewnątrz" z Bartyckiej. Swoją drogą stek kłamstw.

Szkoda że podłogówki nie masz.... bo zastanawiam się czy każde pomieszczenie (nawet te tuż obok siebie) powinno mieś własny termostat... :-?

Ja do każdej podłogówki mam osobny termostat. Ale nie są to pomieszczenia obok siebie. Gdyby były obok to dałoby się na jednym kablu pociągnąć i jednym termostacie.

Brzęczkowski to taki nawiedzony koleś od "ocieplania wewnątrz" z Bartyckiej. Swoją drogą stek kłamstw.

OK, to u niego właśnie byłem.

Majka: nie, tylko w łazienkach, pralni, kuchni i korytarzu wejściowym. Aha, jeszcze w garderobie.

w poprzednim odcinku

Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image 8) :D

A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków:

Proszę nie handlować medalami!!! :evil:

jaki tam handel, ja z....................dobroci serca sie podzieliłam i karafke łez wylałam :wink:

Każda mata el. ma chyba termostat w pakiecie :roll: W kazdym razie u nas tak jest.

Niekoniecznie, Majka. Mat jest wiele rodzajów (nie mówiąc już o kablach), a termostatów jeszcze więcej :) Może się przytrafić tak że sprzedają pakiet, na tej zasadzie jak sprzedaż paczkowanej kawy w komplecie z filiżanką :)

w poprzednim odcinku

Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image 8) :D

A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków:

Proszę nie handlować medalami!!! :evil:

jaki tam handel, ja z....................dobroci serca sie podzieliłam i karafke łez wylałam :wink:

Oni dostali Za Japonię