Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Zycze zdrowka Maksiowej Malgosi!!!!!!

I duzo odwagi naszej Funi

:D :D :D

Baaardzo dziekuję - już po kuciu, bolało okruuuuutnie.

Ale jutro czeka mnie powtórka bo jakiegoś testu na obciążenie glukozą :o dziś już nie mogli :-?

Testy obciążenie glukozą były okropne, najpierw wypic ją na czczo, a potem jeszcze tak siedzieć godzinę i czekać :evil: Bardzo tego nie lubiłam, na szczęście nie musiałam tego często robić :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Zycze zdrowka Maksiowej Malgosi!!!!!!

I duzo odwagi naszej Funi

:D :D :D

Baaardzo dziekuję - już po kuciu, bolało okruuuuutnie.

Ale jutro czeka mnie powtórka bo jakiegoś testu na obciążenie glukozą :o dziś już nie mogli :-?

W takim razie jutro tez bede trzymac kciuki zeby nie bolalo :)

Witajcie klikacze i klikaczki z naszej paczki 8) :D

W Krakowie sie przejasnia.

Maksiu, jak Wy nie będziecie się rozklejać, to i córka wytrzyma 8) Zastrzyki sa skuteczniejsze niz zawiesiny, a do tego nie niszcza flory bakteryjnej w przewodzie pokarmowym.

Przez 5 mcy miała nóżki rozstawione, tzn bioderka, miała szelki Pawlika

http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg

a potem 2 pieluchy flanelowe, z takim czymś trudno sie poruszać :( no ale juz jest wolna :D

ojej ..... miala cos z bioderkami? moj Piotrus mial zalecane szerokie pieluchowanie dlatego ze byl miednicowo ustawiony, ale bylismy na usg i wszystko jest w porzadku .... musimy wkrotce isc na kontrole :)

biedactwo Dorotka malutka biedna kruszynka...

Dużo zdrówka dla Małgosi

Funia test obciążenia glukozą jak dla mnie ochyda najgorsze badanie w czasie ciąży :-? Wspólczuje 8)

No teraz to dopiero czuję się pocieszona :lol: :lol: :lol:

Ze mnie słaby pocieszyciel,jestem pigułą i nigdy nie potrafiłam kłamać, nie przechodzi mi przez gardło mówienie dziecku że nie będzie bolało jak wiem że będzie :-?

Wolę powiedzieć że się postaram żeby bolało jak najmniej i zrobie wszystko najszybciej jak mogę 8) uważam że to uczciwsze wyjście 8)