SławekD-żonka 07.07.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Zycze zdrowka Maksiowej Malgosi!!!!!! I duzo odwagi naszej Funi Baaardzo dziekuję - już po kuciu, bolało okruuuuutnie. Ale jutro czeka mnie powtórka bo jakiegoś testu na obciążenie glukozą dziś już nie mogli Testy obciążenie glukozą były okropne, najpierw wypic ją na czczo, a potem jeszcze tak siedzieć godzinę i czekać Bardzo tego nie lubiłam, na szczęście nie musiałam tego często robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 No tak... Na chwilę Was opusciłem i już ... nowa stronka... Jaką chwile - pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dzien Dobry Stukacze!!!!!! Cześć Moniś Czesc Kasiu!!!!! i GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Zycze zdrowka Maksiowej Malgosi!!!!!! I duzo odwagi naszej Funi Baaardzo dziekuję - już po kuciu, bolało okruuuuutnie. Ale jutro czeka mnie powtórka bo jakiegoś testu na obciążenie glukozą dziś już nie mogli W takim razie jutro tez bede trzymac kciuki zeby nie bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Musze sie Wam pochwalic, bo juz mamy grill....co prawda jeszcze trzeba go otynkowac, dachowka i klinkierem oblozyc, ale juz widac ksztalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Zaraz zreszta wkleje zdjecia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.07.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witajcie klikacze i klikaczki z naszej paczki W Krakowie sie przejasnia. Maksiu, jak Wy nie będziecie się rozklejać, to i córka wytrzyma Zastrzyki sa skuteczniejsze niz zawiesiny, a do tego nie niszcza flory bakteryjnej w przewodzie pokarmowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Przez 5 mcy miała nóżki rozstawione, tzn bioderka, miała szelki Pawlika http://foto.onet.pl/upload/0/66/_404059_n.jpg a potem 2 pieluchy flanelowe, z takim czymś trudno sie poruszać no ale juz jest wolna ojej ..... miala cos z bioderkami? moj Piotrus mial zalecane szerokie pieluchowanie dlatego ze byl miednicowo ustawiony, ale bylismy na usg i wszystko jest w porzadku .... musimy wkrotce isc na kontrole biedactwo Dorotka malutka biedna kruszynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Miała dysplazję prawego stawu biodrowego, a ta słodka kruszyna to już całe 11kg żywej wagi (ma to swoje plusy - ostatnio w markecie kupowałam cukier - 6kg, pani na kasie miała problem by to przerzucić, a ja ciach pod jedną pachę i do samochodu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dużo zdrówka dla Małgosi Funia test obciążenia glukozą jak dla mnie ochyda najgorsze badanie w czasie ciąży Wspólczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dużo zdrówka dla Małgosi Funia test obciążenia glukozą jak dla mnie ochyda najgorsze badanie w czasie ciąży Wspólczuje No teraz to dopiero czuję się pocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Dużo zdrówka dla Małgosi Funia test obciążenia glukozą jak dla mnie ochyda najgorsze badanie w czasie ciąży Wspólczuje No teraz to dopiero czuję się pocieszona Ze mnie słaby pocieszyciel,jestem pigułą i nigdy nie potrafiłam kłamać, nie przechodzi mi przez gardło mówienie dziecku że nie będzie bolało jak wiem że będzie Wolę powiedzieć że się postaram żeby bolało jak najmniej i zrobie wszystko najszybciej jak mogę uważam że to uczciwsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Moniś to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.07.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam Wszyskich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.07.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam po poludniu!!!!! Wlasnie zamowilismy kamien na podlogi..... czyli pierwszy zakup wnetrzasrki mamy juz za soba Moniś, a jaki to kamień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam Wszyskich!! Witaj Sonika co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.07.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Witam Wszyskich!! Witaj Sonika co u Ciebie Cześć Aga u mnie nic nowego - przestój, bo zabrakło płytek, a co u Ciebie? domek rośnie z tego co czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts