forum_user 09.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Czy ja zostałem tutaj sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A co, to już? Jeszcze nie Już już Zająłem się wpisem do dziennika, a jak skończyłem, to nowa stronka sama podeszła To ja idę sprawdzić co tam nabazgrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Oooo, nowa stronka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper gratulki ja poczytam Twój dziennik i mzykam spać Mam jeszcze tylko jedno pytanko Whisper czy do Olympusa wystraczy mi karta 256 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 A i jeszcze jedno co to jest czytnik kart co to za ustrojstwo i do czego służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Idę spać. Papapapapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja też się zbieram papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 J lece czytac, wiec tez pa, pa, pa.. Dziaj sam śpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 J lece czytac, wiec tez pa, pa, pa.. Dziaj sam śpie Nie cieprię spać sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 oo ja tez jeszcze nie poszedlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ale pies mi zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznego i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle robię zdjęcia, mogę ich zapisać na karcie 135. Oczywiście 512 jest jeszcze lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 ja już zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 pa, pa , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznegi i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle ronię zdjęcia, mogę zapisać na karcie 135 zdjęć. Oczywiście 512 jest jeszce lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Dzieki za odpwiedź już mi sie rozjaśniło w główce i jutro zamawiam a nwet dzisiaj aparacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper zdradź mi jeszcze jedna tajemnice czy menu w tym aparacie jest po polsku i w jakim języku jest instrukcja obsługi oraz oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Aga, ja mam własnie 256MB. Jeśli jestem na długim wakacyjnym wyjeździe, gdzie stukam do upadłego, to pod koniec karty szukam jakiegoś punktu fotograficznegi i każę to zgrac na płytkę. I znów cała karta przede mną A przy jakości, z jaką zwykle ronię zdjęcia, mogę zapisać na karcie 135 zdjęć. Oczywiście 512 jest jeszce lepsza, bo wejdzie zdjęć 270. A 1MB to 540 A czytnik kart to coś, dzięki czemu do zrzucenia zdjęć do kompa nie musisz podłączac do niego (kompa) aparatu. Wyjmujesz kartę z aparatu i wkładasz do czytnika. Ale dla mnie więcej zabawy byłoby z wyciąganiem i wkładaniem karty, niż z włożeniem kabelka do aparatu... Dzieki za odpwiedź już mi sie rozjaśniło w główce i jutro zamawiam a nwet dzisiaj aparacik Witaj w klubie Olków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Do klubu wstąpie jak aparat będzie w rączkach A teraz jestem w klubie jedną nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Whisper zdradź mi jeszcze jedna tajemnice czy menu w tym aparacie jest po polsku i w jakim języku jest instrukcja obsługi oraz oprogramowanie W mojej 740tce: angielski, francuski, niemiecki, hiszpański. Instrukcja obsługi... a wiesz że nie pamietam? Na pewno jest też wersja polska bo taki jest wymóg, ale co do zawartości merytorycznej to nie mam pamięci. Oprogramowanie - jakieś Olympusowe jest. Ja i tak zrzucam zdjątka albo jakimś innym programem (np. Adobe Photoshop Album), albo po prostu kopiuję je jak z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.07.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Do klubu wstąpie jak aparat będzie w rączkach A teraz jestem w klubie jedną nogą To jeszcze tylko Citroena kupcie i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts