SławekD-żonka 26.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 eee, bo ja dopiero wpadłam - i co widzę? jakieś bliźniaki? O co chodzi? Funia a ja myślalam że Ty już dawno wpadłaś ( mam nadzieję że nie uraziłam ) Aga - no co Ty Pewnie i to jak A humor mam dziś przedni bo wracam od pani doktor. A ona.... poleciła ...... ppopracować z mężem nad przyspieszeniem porodu ...... To się chłop ucieszy My też pracowaliśmy - i nic - cisza młoda jest przeterminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 eee, bo ja dopiero wpadłam - i co widzę? jakieś bliźniaki? O co chodzi? Funia a ja myślalam że Ty już dawno wpadłaś ( mam nadzieję że nie uraziłam ) Aga - no co Ty Pewnie i to jak A humor mam dziś przedni bo wracam od pani doktor. A ona.... poleciła ...... ppopracować z mężem nad przyspieszeniem porodu ...... To się chłop ucieszy To się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Pytaliście sie jak na usg. (Bardzo miło z Waszej strony) Dziecko ma 2200, wiek ciązy 35tyg i 4dni. Wg wagi wiek ciązy 34tygodnie.. A tak to wszyszto w normie.. Troszkę "obrugałem" żonę że obija się w produkcji, ale ona zwaliła to na fakt denerwowania jej przeze mnie... Nie mam bliźniaków. Płci nie znamy dalej.. Ale to dobrze.. Najbardziej podoba mi sie jak na filmach doktor mówi: Ma Pan syna/córkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Aguś A co to są gartulki? Wybacz, ale nie mogłam się powstrzymać. Ślicznie ci to wyszło To jest zmęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Kze czy nie? Kze Uciekam Whisperowi. Dzis piatek, a więc pewnie w poniedziałek nie poznam rankingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 eee, bo ja dopiero wpadłam - i co widzę? jakieś bliźniaki? O co chodzi? Funia a ja myślalam że Ty już dawno wpadłaś ( mam nadzieję że nie uraziłam ) Aga - no co Ty Pewnie i to jak A humor mam dziś przedni bo wracam od pani doktor. A ona.... poleciła ...... ppopracować z mężem nad przyspieszeniem porodu ...... To się chłop ucieszy My też pracowaliśmy - i nic - cisza młoda jest przeterminowana Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.08.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 My też pracowaliśmy - i nic - cisza młoda jest przeterminowana Kasiu - Ty mnie kobieto nie strasz Ja już się nie mogę doczekać - a tak poza tym to moja Pani doktor na urlop idzie od pierwszego. Ja bym chciała zdążyć przed. To może poza pracą z Misiem okna bym umyła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Tak jak w Ani Mru Mru - bliźniaki!!! - Ma się tę dwururkę!!! co serio No Kze - przyznaj się?? Zdecydowanie przyznaję się do jendnego nienarodzonego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 no nie, na pięć minutek człowiek się zajmie robotą a oni już o seksie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 My też pracowaliśmy - i nic - cisza młoda jest przeterminowana Skąd ja to znam Aga?? i Ty Brutusie..... a zresztą - uda się, nie uda - popracować warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Myśmy z Fizulą też pracowali nad przyspieszeniem porodu. Połozna powiedziała, że jak Iza nie urodzi do niedzieli - to nie mam mowy o porodzie w domu. Więc moja kochana żona biegała po lesie z psem na smyczy (biedny piesek). A brzuszek - jak piłeczka się odbijał . Urodziliśmy w piątek rano (w piątek o 5 tej, 06.06.2003). Ale się działo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 qrcze, chyba mam włączony gdzies antyspam, bo poczta "re" do mnie nie wraca. gdzie to poszukać? ratujcie A używasz Microsoft Outlook? ta gdzie mi się to ustawiło? A którą wersję? 2003? Sprawdzas zto klikając pomoc, a potem Microsoft Office Outlook - informacje. I co tam masz? 6.00 z 2004 roku - chyba To może masz regułę, która usuwa wiadomości RE (Narzędzi/Reguły i alerty) fakt smama to ustawiłam aby wirusy nie przychodziły. Ale i tak wirusy dostaję. Regułę usunęłam. Dzieki Nie ma sprawy. Widzę, że niedługo to prejdę do Ciebie na etat konsultanta... Najpierw odnalazłem minimalizowanie okna, a teraz regułę RE... Sam jestem zdumiony, że nie widząc kompa tyle udało się zdziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Pytaliście sie jak na usg. (Bardzo miło z Waszej strony) Dziecko ma 2200, wiek ciązy 35tyg i 4dni. Wg wagi wiek ciązy 34tygodnie.. A tak to wszyszto w normie.. Troszkę "obrugałem" żonę że obija się w produkcji, ale ona zwaliła to na fakt denerwowania jej przeze mnie... Nie mam bliźniaków. Płci nie znamy dalej.. Ale to dobrze.. Najbardziej podoba mi sie jak na filmach doktor mówi: Ma Pan syna/córkę... Nic się nie martw, usg jak każda inna maszyna tego typu ma swoją granicę błędu, Dora miała ważyć 3300g wg pomiarów, a ważyła 3070g A o płci mówili: DZIEWCZYNKA na 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 no nie, na pięć minutek człowiek się zajmie robotą a oni już o seksie .... Jacek - głodnemu chleb na myśli. Kategorycznie oświadczam, że ani razu nie padło dziś w RW słowo "seks". Może Ty inne forum czytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Myśmy z Fizulą też pracowali nad przyspieszeniem porodu. Połozna powiedziała, że jak Iza nie urodzi do niedzieli - to nie mam mowy o porodzie w domu. Więc moja kochana żona biegała po lesie z psem na smyczy (biedny piesek). A brzuszek - jak piłeczka się odbijał . Urodziliśmy w piątek rano (w piątek o 5 tej, 06.06.2003). Ale się działo!!! To jakby co mogę pozyczyć psa od rodziców. Ale on jest silny i chyba żona by orła wywinełaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 My też pracowaliśmy - i nic - cisza młoda jest przeterminowana Kasiu - Ty mnie kobieto nie strasz Ja już się nie mogę doczekać - a tak poza tym to moja Pani doktor na urlop idzie od pierwszego. Ja bym chciała zdążyć przed. To może poza pracą z Misiem okna bym umyła ?? gimnastyka zawsze pomaga, byle z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Pytaliście sie jak na usg. (Bardzo miło z Waszej strony) Dziecko ma 2200, wiek ciązy 35tyg i 4dni. Wg wagi wiek ciązy 34tygodnie.. A tak to wszyszto w normie.. Troszkę "obrugałem" żonę że obija się w produkcji, ale ona zwaliła to na fakt denerwowania jej przeze mnie... Nie mam bliźniaków. Płci nie znamy dalej.. Ale to dobrze.. Najbardziej podoba mi sie jak na filmach doktor mówi: Ma Pan syna/córkę... Nic się nie martw, usg jak każda inna maszyna tego typu ma swoją granicę błędu, Dora miała ważyć 3300g wg pomiarów, a ważyła 3070g A o płci mówili: DZIEWCZYNKA na 50% To mam nadzieję, że nasze udg zaniża wagę, a nie zawyża.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 26.08.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 no nie, na pięć minutek człowiek się zajmie robotą a oni już o seksie .... Jacek - głodnemu chleb na myśli. Kategorycznie oświadczam, że ani razu nie padło dziś w RW słowo "seks". Może Ty inne forum czytasz Ty się Funia nie bój ... ja wiem co ja czytam .... i dokładnie rozumiem co ja czytam .... i Ty mnie tu takich nie puszczaj ... maliniastych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 My też pracowaliśmy - i nic - cisza młoda jest przeterminowana Kasiu - Ty mnie kobieto nie strasz Ja już się nie mogę doczekać - a tak poza tym to moja Pani doktor na urlop idzie od pierwszego. Ja bym chciała zdążyć przed. To może poza pracą z Misiem okna bym umyła ?? Terefere ja myłam okna, powyrywałam całe pole chwastów na czworaka i też nic nie było, prócz radochy otoczenia - bo wydok był przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.08.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Myśmy z Fizulą też pracowali nad przyspieszeniem porodu. Połozna powiedziała, że jak Iza nie urodzi do niedzieli - to nie mam mowy o porodzie w domu. Więc moja kochana żona biegała po lesie z psem na smyczy (biedny piesek). A brzuszek - jak piłeczka się odbijał . Urodziliśmy w piątek rano (w piątek o 5 tej, 06.06.2003). Ale się działo!!! To jakby co mogę pozyczyć psa od rodziców. Ale on jest silny i chyba żona by orła wywinełaby... Mojej Pani doktor wyraźnie o inny rodzaj przyspieszania chodziło z tego co wiem - pies do tego nie potrzebny (no chyba, ze ktoś lubi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts