Sonika 05.04.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Badi,załóż sobie konto na http://www.photosite.comTam jest taki programik do ściągnięcia, który wyszukuje i porządkuje zdjęcia.Tam założysz album, bez zmniejszania zdjęć, co dla mnie było nie do przejścia na onecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Najpierw będzię się naigrywać , a potem może pokaże.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.04.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Poproszę dziecko moje to może mi pomoże.................... badi nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Sonika Idę spróbować.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A własnie! Może masz zrobione zdjęcie w dużej rozdzielczości i dlatego nie możesz go wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Poproszę dziecko moje to może mi pomoże.................... badi nie poddawaj się Badi będzie dobrze! Na pewno poradzisz sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.04.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 badi - przeczytaj wątek Kto mnie nauczy wklejania zdjęć gdzie Zbych uczy jak zmniejszać zdjątka, wklejać je do albumu i na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Badi i jak idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 badi - przeczytaj wątek Kto mnie nauczy wklejania zdjęć gdzie Zbych uczy jak zmniejszać zdjątka, wklejać je do albumu i na forum. Maluszku dzięki, właśnie miałam odszukać ten wątek. Też się na nim uczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.04.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Widzę, że ruch dziś od rana na tym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 badi - przeczytaj wątek Kto mnie nauczy wklejania zdjęć gdzie Zbych uczy jak zmniejszać zdjątka, wklejać je do albumu i na forum. Maluszku dzięki, właśnie miałam odszukać ten wątek. Też się na nim uczyłam Dla mnie to dalej było skomplikowane. Może jakaś jestem nie teges. A na tej stronie, którą podałam wszystko proste i bez komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.04.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 badi - przeczytaj wątek Kto mnie nauczy wklejania zdjęć gdzie Zbych uczy jak zmniejszać zdjątka, wklejać je do albumu i na forum. Maluszku dzięki, właśnie miałam odszukać ten wątek. Też się na nim uczyłam Dla mnie to dalej było skomplikowane. Może jakaś jestem nie teges. A na tej stronie, którą podałam wszystko proste i bez komplikacji. A tam zaraz nie teges może ja miałam zdjęcia w normalnym formacie i dlatego dobrze mi poszło mimo blond czupryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Teges czy nieteges, rady nie dałam, a brunetka za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Sonika byłam , wygląda fajnie , spróbuję później . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Spróbuj, jak Ci coś nie będzie szło, to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Jeszcze poszukam wątku o wklejaniu zdjęć jak radzi maluszek Dlaczego ja sobie nie mogę poradzić ???????????// Przecież brunetką jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Muszę lecieć, bo moje średnie dziecko pisze dzisiaj egzamin kompetencyjny............. Może to z nerwów nic mi nie wyszło z tym albumem........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Trzymajcie kciuki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 A mnie się wydaje, że Zbych w taki łopatologiczny sposób to wszystko wytłumaczył Przede wszystkim trzeba nauczyć się zmniejszać zdjęcia (w każdym programie graficznym można to zrobić) a potem takie zdjątko siup do albumu i z albumu do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.04.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Co tak cicho ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts