kze 08.04.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Gratulacje Badi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Swiat w zadumie nasz wątek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witam wszystkich, piękne były uroczystości żałobne. A mnie dalej smutno, zresztą chyba nie tylko mnie Wiecie co u Kasztanki? Jest już w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dzięki serdeczne za gratulacje.!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nic nie wie w sprawie Kasztanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ja też Ci gratuluję Badi!!!!A co się stało?Czyżbym coś przeoczyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dziecko przeszło pierwszy etap rekrutacji do gimnazjum na Raszyńskiej. Zbieram teraz info na temat tej szkoły - liczyłam na to,że się nie dostanie ( powody komunikacyjne ). Ale może są też merytoryczne przeciwko jej wyborowi........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 To jeszcze raz gratulacje. Nic mi to nie mówi - "gimnazjum na Raszyńskiej"-, ale mniemam, że trudno się tam dostać. Ja kończyłam w Warszawie liceum na Myśliwieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika myslę że jeszcze dlugo będzie nam smutno i pusto ,ale życie toczy się dalej mam nadzieje że ten tydzień wielkiej zadumy pozostawi w nas dobroć i mądrośc nauki naszego Papieża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Mysle że Kasztanka zawita do nas w przyszłym tygodniu, po cesarce 7 dni minimum pobyt w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika myslę że jeszcze dlugo będzie nam smutno i pusto ,ale życie toczy się dalej mam nadzieje że ten tydzień wielkiej zadumy pozostawi w nas dobroć i mądrośc nauki naszego Papieża. Masz rację Aga, oby się stało tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Mam nadzieję Sonika, że tak właśnie się stanie chociaż trochę dobroci niech zostanie w Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Kasztanka poszła do szpitala we wtorek, no to już za parę dni powinna być w domu.Mam nadzieję, że dobrze się czuje i ze pokaże nam Piotrusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika jak tylko wróci napewno pokaże nam Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Witam wszystkich po malej przerwie. A życie cóż ............. dalej trwa.......i tak chyba ma być................. tylko już nie tak samo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika jak tylko wróci napewno pokaże nam Piotrusia Ja również czekam na zdjęcia Piotrusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.04.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 badi gratulacje dla średniaczka i trzymam kciuki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.04.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika Ja też kończyłam liceum na Myśliwieckiej. W którym roku robiłaś (-eś) maturę ? Batory, hę.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika Ja też kończyłam liceum na Myśliwieckiej. W którym roku robiłaś (-eś) maturę ? Batory, hę.............. Ale kino!!! To my jesteśmy koleżanki Matura, strasznie dawno temu..... No może trochę żartuję i przesadzam. Jak dyr. była jeszcze p. Garncarzyk. Polskiego uczyła mnie p. Mazurska - straszna piła, pamiętasz? A Ty jak dawno temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 badi gratulacje dla średniaczka i trzymam kciuki jutro Cześc Monka, strasznie dawno Cię nie było. A może mnie nie było? Dlaczego trzymasz kciuki jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Widzę że wracamy do rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts