kze 08.09.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam Cześć Aga J.G.! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Gratuluję zdobycia Olimpu Ja też Dziękuje. Olimp zdobyłem 1000 postów temu... Niemniej zawsze chętnie przyjme gratulacje... ale wtedy nie gratulowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Gratuluję zdobycia Olimpu Ja też Dziękuje. Olimp zdobyłem 1000 postów temu... Niemniej zawsze chętnie przyjme gratulacje... ale wtedy nie gratulowałam Ja też nie - chyba, ale szczerych gratulków nigdy za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Nie wiem czy lubicie geografię czy nie, ale możecie się sprawdzić - tak dla relaksu - ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam Cześć Aga J.G.! Co słychać? Hej a nic ciekawego A teraz uciekam z psem na spacer trzeba iśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak by nie patrzeć dziękuje za pamięć!! Bardzo miłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam Cześć Aga J.G.! Co słychać? Hej a nic ciekawego A teraz uciekam z psem na spacer trzeba iśc To rzeczywiście na krótko wpadłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Jak środek strony to nie ma nikogo? No ładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Kobieta jest zawsze sprawna! ale po porodzie świat staje na głowie, trzeba sobie pewne rzeczy poukładać, dajmy jej czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Nie wiem czy lubicie geografię czy nie, ale możecie się sprawdzić - tak dla relaksu - ZAPRASZAM Srednia bład to 93 mile Wynika 36/45 Ale ja z geografii miałem 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Kobieta jest zawsze sprawna! ale po porodzie świat staje na głowie, trzeba sobie pewne rzeczy poukładać, dajmy jej czas. A ile czasu układa się taki swiat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja miałam 38/45 ale Polska mi się wysmyknęła ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja miałam 38/45 ale Polska mi się wysmyknęła ups A co miałaś z Geografii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Kobieta jest zawsze sprawna! ale po porodzie świat staje na głowie, trzeba sobie pewne rzeczy poukładać, dajmy jej czas. A ile czasu układa się taki swiat? Nasz do dzisiaj stoi na głowie - i chyba juz tak zostanie Sam się niedługo przekonasz - jak taka kruszynka wyląduje w domu, to wszystko dookoła niej się kręci, wszystko się pod nią dostosowywuje, ale i tak jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.09.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja miałam 38/45 ale Polska mi się wysmyknęła ups A co miałaś z Geografii? Nie pamiętam albo 4 albo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A swoją drogą to ciekawe co się dzieje z Funią.. Nie daje znaku życia.. To tak długo po porodzie kobieta jest "niesparwna"? Moja żona niedługo też będzie rodzić... Kobieta jest zawsze sprawna! ale po porodzie świat staje na głowie, trzeba sobie pewne rzeczy poukładać, dajmy jej czas. A ile czasu układa się taki swiat? Nasz do dzisiaj stoi na głowie - i chyba juz tak zostanie Sam się niedługo przekonasz - jak taka kruszynka wyląduje w domu, to wszystko dookoła niej się kręci, wszystko się pod nią dostosowywuje, ale i tak jest cudnie No już nie mogę doczekać się... taki maluszek / maluszaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Ja miałam 38/45 ale Polska mi się wysmyknęła ups A co miałaś z Geografii? Nie pamiętam albo 4 albo 5 I dlatego dostałas więcej punktów w teście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Już wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 jak są dzieci to już nic nie jest takie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts