Whisper 09.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 ja mam odpowiednie obuwie to mi się nie nasyapło Gustowne kalosze? Kurcze, wiecie że ja kaloszy nie mam? Może bym kupił, albo co? Nie potrzebowałem nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Nooo... my do obecnego poziomu Soniki to dojdziemy gdzieś jesienią... Ambitni jesteście. Nam to zabrało z trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 To Luśka się z terminami tak wyrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 To Luśka się z terminami tak wyrywa. Trzymam kciuki, ale jestem trochę sceptyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach No przecież pisał że myśli o rozplantowaniu górek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Nooo... my do obecnego poziomu Soniki to dojdziemy gdzieś jesienią... Ambitni jesteście. Nam to zabrało z trzy lata. No tak Sonika jak takie piękne wzory macie na posadzkach to musialo to trwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 andrzejko, ja mam tam straszne góry po wykopach, więc nawet jak pare metórw sześciennych zmieni miejsce pobytu, to się złego nic nie stanie Sonika, ja tez byłem sceptyczny, ale potem mi Luśka zakazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach No przecież pisał że myśli o rozplantowaniu górek Whisper może warto opatentować ten nowy sposób rozplantowywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper z tego co pamiętam to masz niedługo urodziny poproś Luśkę o prezent W naszym rejonie kaloszki bardzo wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 to Wy sobie tu piszcie a ja uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach No przecież pisał że myśli o rozplantowaniu górek Whisper może warto opatentować ten nowy sposób rozplantowywania. Słuchajcie, a może to jest właśnie ten nowy patent budowlany Leona z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Już spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 to Wy sobie tu piszcie a ja uciekam spać Jednym dobrze, a inni muszą pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach No przecież pisał że myśli o rozplantowaniu górek Whisper może warto opatentować ten nowy sposób rozplantowywania. Słuchajcie, a może to jest właśnie ten nowy patent budowlany Leona z Katowic Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach No przecież pisał że myśli o rozplantowaniu górek Whisper może warto opatentować ten nowy sposób rozplantowywania. Słuchajcie, a może to jest właśnie ten nowy patent budowlany Leona z Katowic Może, podpytaj Miecza, bo tylko On wydaje się będzie "dopuszczony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Whisper nie masz kaloszy Chyba wlaśnie ich potrzebujesz bo inaczej calą dzialkę wywieziesz w butach No przecież pisał że myśli o rozplantowaniu górek Whisper może warto opatentować ten nowy sposób rozplantowywania. Słuchajcie, a może to jest właśnie ten nowy patent budowlany Leona z Katowic nasz forumowy "pomysłowy Dobromir" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Nooo... my do obecnego poziomu Soniki to dojdziemy gdzieś jesienią... Ambitni jesteście. Nam to zabrało z trzy lata. No tak Sonika jak takie piękne wzory macie na posadzkach to musialo to trwać Proszę się ze mnie nie nabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 to Wy sobie tu piszcie a ja uciekam spać Jednym dobrze, a inni muszą pracować. Tak to niestety jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 No tak Sonika jak takie piękne wzory macie na posadzkach to musialo to trwać Proszę się ze mnie nie nabijać. A kto tu się nabija? A tak swoją drogą to się zastanawiałem, czy samemu by sie czegoś takiego nie dało zrobić. Ale chyba jednak by to tak nie wygladało (dokładność) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts