forum_user 09.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... To trzymam kciuki za plany Moniś!!! A dziekuje. A ja trzymam kciuki za dwa tygodnie!!! Niech bedzie szybko i bezbolesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Piątkowe dzień dobry z Lazurowego Wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czesc Markus!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 witajcie Ja się z dzieci wypisuję, mam juz wszystkie w domu Chociaż czasami jakos tęskno do maluszka ssącego mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Kasiu oby to byly prorocze slowa.... Moniś ja cały czas trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.09.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła Funiu kochana, jeszcze raz Wam serdecznie gratuluję!!!!! ale Ci się córeczka udała z tym spaniem - super,- odpoczniesz i nabierzesz sił. A kiedy będa zdjęcia Haneczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Kasiu oby to byly prorocze slowa.... Moniś ja cały czas trzymam kciuki Czesc Monka!!!!! Co slychac???? I dziekuje za kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła Funiu kochana, jeszcze raz Wam serdecznie gratuluję!!!!! ale Ci się córeczka udała z tym spaniem - super,- odpoczniesz i nabierzesz sił. A kiedy będa zdjęcia Haneczki? A czy ktoś sie pytał, jak Misiek się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Kasiu oby to byly prorocze slowa.... Moniś ja cały czas trzymam kciuki Czesc Monka!!!!! Co slychac???? I dziekuje za kciuki!!!! Ależ proszę Co słychać ciepło u nas a mnie to bardzo cieszy bo to sprzyja pracy, oczywiście na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A kiedy będa zdjęcia Haneczki? Ja nie śmiałam o to pytać - ale kiedy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła Funiu kochana, jeszcze raz Wam serdecznie gratuluję!!!!! ale Ci się córeczka udała z tym spaniem - super,- odpoczniesz i nabierzesz sił. A kiedy będa zdjęcia Haneczki? A czy ktoś sie pytał, jak Misiek się czuje po pępkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A jak z karmieniem? Całe forum bym wykarmiła Funiu kochana, jeszcze raz Wam serdecznie gratuluję!!!!! ale Ci się córeczka udała z tym spaniem - super,- odpoczniesz i nabierzesz sił. A kiedy będa zdjęcia Haneczki? A czy ktoś sie pytał, jak Misiek się czuje po pępkowym pewnie bidak dochodzi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... Kasiu masz baaardzo dobra pamiec Skoro mnie nie zawiodła - to http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/kciuki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Tak, najmłodsze dziecię RW już na świecie, ale niedługo Haneczka będzie nosiła ten tytuł, bo Kze nam też niebawem tatusiem zostanie a kto po kze No właśnie??? Kto na ochotnika???????? - ja chętnie, ale najpierw musimy się przeprowadzić więc stawiam na Moniś (mam nadzieję, że się nie obrazi, że ją 'wystawiłam' ) Dlatego, że była w Sopocie? Nie, ale z tego co pamiętam (ale qrcze moja pamięć - ojoj - obym gafy nie walnęła) to są pewne plany... Kasiu masz baaardzo dobra pamiec Skoro mnie nie zawiodła - to http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/kciuki.gif Dzieki, dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A Misiek chyba doszedł do siebie - w końcu teraz ma rodzinkę pod skrzydłami, ale Haneczka będzie za nim szalała - tak jak nasza za Sławkiem - córeczka tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A kiedy będa zdjęcia Haneczki? Ja nie śmiałam o to pytać - ale kiedy będą Wlasnie, wlasnie!!!! Funiu wszyscy chcemy zobaczyc Haneczke!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A kiedy będa zdjęcia Haneczki? Ja nie śmiałam o to pytać - ale kiedy będą Wlasnie, wlasnie!!!! Funiu wszyscy chcemy zobaczyc Haneczke!!! Oj cierpliwości dziewczyny dajcie Funi odsapnąć troszkę ale kurcze też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 828 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.09.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ??? Wybacz ale KZE tak mnie ćwiczył przez ostatnie dni że musiałem to sobie jakoś odbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts