Sonika 09.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 to Wy sobie tu piszcie a ja uciekam spać Jednym dobrze, a inni muszą pracować. Tak to niestety jest. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Nooo... my do obecnego poziomu Soniki to dojdziemy gdzieś jesienią... Ambitni jesteście. Nam to zabrało z trzy lata. No tak Sonika jak takie piękne wzory macie na posadzkach to musialo to trwać Proszę się ze mnie nie nabijać. Now wiesz Nie nabijam się ale naprawdę uważam, że masz piękne te podlogi, i napewno trwa dlużej ulożenie takiego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 No tak Sonika jak takie piękne wzory macie na posadzkach to musialo to trwać Proszę się ze mnie nie nabijać. A kto tu się nabija? A tak swoją drogą to się zastanawiałem, czy samemu by sie czegoś takiego nie dało zrobić. Ale chyba jednak by to tak nie wygladało (dokładność) Samemu raczej nie. Chyba, że jakieś kwadrato/prostokąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika u nikogo nie widzialam takich pięknych podlóg a ty mówisz , że się nabijam Są naprawdę bardzo piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Nooo... my do obecnego poziomu Soniki to dojdziemy gdzieś jesienią... Ambitni jesteście. Nam to zabrało z trzy lata. No tak Sonika jak takie piękne wzory macie na posadzkach to musialo to trwać Proszę się ze mnie nie nabijać. Now wiesz Nie nabijam się ale naprawdę uważam, że masz piękne te podlogi, i napewno trwa dlużej ulożenie takiego wzoru. No bo jak podłoga nam spowolniła tak budowę, to co to będzie z łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika u nikogo nie widzialam takich pięknych podlóg a ty mówisz , że się nabijam Są naprawdę bardzo piękne Dziękuję Andrzejko. Zawstydziłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Sonika u nikogo nie widzialam takich pięknych podlóg a ty mówisz , że się nabijam Są naprawdę bardzo piękne Dziękuję Andrzejko. Zawstydziłam się Powinnaś być dumna ba naprawdę macie bardzo orginalniee wykończony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ja też pierwszy raz widziałam takie podłogi. Super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 I te prześwity - dziury w suficie. Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 I te prześwity - dziury w suficie. Niesamowite Dziury w suficie, to nic takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dzięki Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Też nie iwdzialam u nikogo innego takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dzięki Dziewczyny Nie ma za co. Masz piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Idę odsapnąć na chwilę, bo nie wiadomo co noc przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Idę odsapnąć na chwilę, bo nie wiadomo co noc przyniesie. W takim razie dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Chyba też będę uciekać zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dzięki Dziewczyny Nie ma za co. Masz piękny dom Andrzejka, Twój tez napewno będzie ładny, a okolica w której budujesz jest przecudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dzięki Dziewczyny Nie ma za co. Masz piękny dom Andrzejka, Twój tez napewno będzie ładny, a okolica w której budujesz jest przecudna. Wszystko w co wkladasz serce jest piękne Soniko:P I ja taką mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dzięki Dziewczyny Nie ma za co. Masz piękny dom Andrzejka, Twój tez napewno będzie ładny, a okolica w której budujesz jest przecudna. Wszystko w co wkladasz serce jest piękne Soniko:P I ja taką mam nadzieję. Ładnie to napisałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.04.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 http://www.blackskies.com/images/ip_images/ngc6781ip.jpgDobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts