monka 09.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 - 833 walnął kze- to była jego setka, stówa, 100 !!!!- wielkie GRATULACJE od forumowiczów- wpadła Majka i Paty, kasia64, jamles- facio opija prawko Żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 bry wieczór Panie Prezesie jak tam dzionek minął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ...wieczór wieczór Prezes... jak masz siły to uaktualnij ranking z uwzględnieniem poz. 13 Joola chyba powinno być z małej liteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ...wieczór Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi A mnie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi A mnie troszkę A czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi A mnie troszkę My mamy jobla na punkcie naszego synka trzaskam mu tyle zdjęć, że głowa mała, 5 GB na dysku zajete przez fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.09.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi A mnie troszkę My mamy jobla na punkcie naszego synka trzaskam mu tyle zdjęć, że głowa mała, 5 GB na dysku zajete przez fotki Skądś to znam ale można mieć dwa joble na punkcie dzieci i psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi A mnie troszkę My mamy jobla na punkcie naszego synka trzaskam mu tyle zdjęć, że głowa mała, 5 GB na dysku zajete przez fotki Skądś to znam ale można mieć dwa joble na punkcie dzieci i psiaka dodałbym jeszcze budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dobrze, idę zadbac o prezeska i zwijam powoli interes i do domku - mam nadzieję ??? Znaczy o mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ikze -do domu natychmiast nie wolno dzisiaj przekroczyc 100-tki Nie posłuchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wszyscy juz poszli sobie do domu? górnicy czekają na Prezesa Prezes dziękuje Niestety prezesował dziś na strychu w wiertarką w łapce i piwem w drugiej. Ciężkie jest życie prezesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Prezes nadrabia zaległości... chyba po ostatniej wpadce z Funią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Witaj Monka Cześć Aga Co tam słychać u Abisia? Widziałam że duży już z niego kawaler Abiś jak widac na zdjeciach rosnie jak na drozdzach jest kochany a my mamy na jego punkcie świra Aga wcale mnie to nie dziwi A mnie troszkę My mamy jobla na punkcie naszego synka trzaskam mu tyle zdjęć, że głowa mała, 5 GB na dysku zajete przez fotki Facio ujmę to tak zawsze się ma jobla na punkcie tego najmłodszego w rodzinie - obecnie u nas jest to pies Moje córki są w znacznie poważniejszym wieku niż Twój synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Wszyscy juz poszli sobie do domu? górnicy czekają na Prezesa Prezes dziękuje Niestety prezesował dziś na strychu w wiertarką w łapce i piwem w drugiej. Ciężkie jest życie prezesa... Ale piwko dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Aga!!! Trafiłaś 50.000 post!!! http://czar94.cafe24.com/rpm/Europe/Kingdom_of_Belgium/Medal/images/belgium021.jpg Należy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Prezes nadrabia zaległości... chyba po ostatniej wpadce z Funią Prezes nie wpadł z Funią ostatnio Prezes pamiętał, że kasztanka ostatnio nas nabrała, a nie zdążył przeczytać poprzednich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts