forum_user 11.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 też niedawno byłam blokersem, a teraz.....No dobra nie będę was wkurzać.Na pocieszenie dodam, że właśnie pies wsadził nos w kretowisko i poluje. Wredne krety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 fajnie rano na własnym tarasie wypić sobie kawę Jak się już ma taras to pewnie tak Ale jak się nie ma to co powiedzieć CZeść Verunia Ale pewnie będziesz miała. Chciałam zmobilizować was do budowy Chyba do płaczu nad naszym losem obecnym blokersów bez tarasów juz niedlugo!!!!!!!! ja mam juz taras-jeszcze tylko trza go podlac wyzej i polozyc kafle .... ale coz z tego kiedy nie moge na nim rano wypic kawy w pizamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 też niedawno byłam blokersem, a teraz.....No dobra nie będę was wkurzać. Na pocieszenie dodam, że właśnie pies wsadził nos w kretowisko i poluje. Wredne krety no a byc blokersem z tesciami na glowie to dopiero kiszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 oj oby szybko oby szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 też niedawno byłam blokersem, a teraz.....No dobra nie będę was wkurzać. Na pocieszenie dodam, że właśnie pies wsadził nos w kretowisko i poluje. Wredne krety no a byc blokersem z tesciami na glowie to dopiero kiszka! Brrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 wkroczylismy w koncu juz w etap stan surowy zamkniety wiec wierze ze pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 też niedawno byłam blokersem, a teraz.....No dobra nie będę was wkurzać. Na pocieszenie dodam, że właśnie pies wsadził nos w kretowisko i poluje. Wredne krety no a byc blokersem z tesciami na glowie to dopiero kiszka! Brrrrrr. noooo tzn oni nas maja na glowie ale odczuwam to inaczej hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja mam juz taras-jeszcze tylko trza go podlac wyzej i polozyc kafle .... ale coz z tego kiedy nie moge na nim rano wypic kawy w pizamie Możesz... jedziesz rano, na miejscu przebierasz się w piżamę i pijesz kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja mam juz taras-jeszcze tylko trza go podlac wyzej i polozyc kafle .... ale coz z tego kiedy nie moge na nim rano wypic kawy w pizamie Możesz... jedziesz rano, na miejscu przebierasz się w piżamę i pijesz kawę... to jednak nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 chodzi o to żeby tam pójść jeszcze zaspanym i przy filiżance kawy się powoli dobudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja mam juz taras-jeszcze tylko trza go podlac wyzej i polozyc kafle .... ale coz z tego kiedy nie moge na nim rano wypic kawy w pizamie Możesz... jedziesz rano, na miejscu przebierasz się w piżamę i pijesz kawę... swietna rada .............. wuju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 chodzi o to żeby tam pójść jeszcze zaspanym i przy filiżance kawy się powoli dobudzać i o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja mam juz taras-jeszcze tylko trza go podlac wyzej i polozyc kafle .... ale coz z tego kiedy nie moge na nim rano wypic kawy w pizamie Możesz... jedziesz rano, na miejscu przebierasz się w piżamę i pijesz kawę... swietna rada .............. wuju! hehe pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 chodzi o to żeby tam pójść jeszcze zaspanym i przy filiżance kawy się powoli dobudzać Prosisz męża/faceta żeby Cię tam zawiózł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 chodzi o to żeby tam pójść jeszcze zaspanym i przy filiżance kawy się powoli dobudzać Prosisz męża/faceta żeby Cię tam zawiózł ale zdaze sie obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 chodzi o to żeby tam pójść jeszcze zaspanym i przy filiżance kawy się powoli dobudzać Prosisz męża/faceta żeby Cię tam zawiózł ale zdaze sie obudzic Wyjedźcie z domu o trzeciej nad ranem. Zdążysz zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.09.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 I niedziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 I wszyscy zwiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Nie zwiali tylko się dokształcają w sprawach tynków zewnętrznych... Juz mi łeb paruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Nie zwiali tylko się dokształcają w sprawach tynków zewnętrznych... Juz mi łeb paruje byle nie do końca Ci wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts