monka 16.09.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 w Misiu nie kleli "motyla noga" Mnie się to gdziś obiło, ale nie u Barei. Nie zasnę teraz przez to ja też gryzie mnie to To motyla noga było wypowiadane na pewno przez jakiegoś młodzika i z takim akcentem na pierwszą głoskę motyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 16.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Kasztanko, no to gdzie to było w tym Misiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Uwaga rozwiązuje zagadkę: "Scena 70: (w domu Misia) [Miś ogląda telewizję] Lektor (w telewizorze): 10:0 dla Gwardii. A oto streszczenie poprzednich odcinków. Porucznik MO - Lech Ryś sprawuje społecznie dyskretną opiekę nad gromadką urwisów, sprowadzając ich na dobrą drogę. Dzięki trafnym poradom, zyskuje u urwisów przydomek Wujek Dobra Rada. Oto nowy orzech dla porucznika - Tomek używa brzydkich wyrazów. Kolejny odcinek nosi tytuł "Motyla noga Tomka Mazura". [Program w telewizji] Tomek: Ale nasypało, motyla noga! Już od kwadransa nie ma autobusu! Kurcze pióro! Dziewczynka: Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Tomek: A co mam mówić?! Jak mi nogi zmarzły... Motyla noga... Wujek: No cóż! Widzicie, klimat był raczej zawsze przeciwko nam, no ale to jeszcze nie powód, aby mówić brzydkie wyrazy, prawda? Chłopiec: Właśnie! My to też mu tłumaczymy. Wujek: Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy? Dzieci: Cooo? Wujek: Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie. Dzieci: Huraaaa! Dziewczynka: To jest wspaniała rada! Chłopiec: Pycha! Chłopiec II: Wyobrażam sobie jego minę! Dziewczynka: Świetna rada Wujku. Bardzo dobra rada! Miś (do telewizora): Znajdź dla mnie radę, Wuju! Wujek (z telewizora do Misia): przecież to dziecinnie proste. Pieniądze z banku londyńskiego może podjąć tylko Ryszard Ochudzki lub Irena Ochódzka. Dogadaj się szybko z jakąś Ireną, ożeń się z nią i masz Irenę Ochódzką..." tak wiec prawidłowa odpowiedź brzmi: MIŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? tak samo jak sie mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Kasztanko, no to gdzie to było w tym Misiu? no mowie wam mis siedzial przed tv i byl program dzieci gadaly i radzily sie wuja co maja zrobic z kolega ktory przeklina:motyla noga, juz od kwadransa nie ma autobusu kurcze pioro! ..................... i potem powiedzial: znajdz dla mnie rade wuju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Kasztanko, no to gdzie to było w tym Misiu? no mowie wam mis siedzial przed tv i byl program dzieci gadaly i radzily sie wuja co maja zrobic z kolega ktory przeklina:motyla noga, juz od kwadransa nie ma autobusu kurcze pioro! ..................... i potem powiedzial: znajdz dla mnie rade wuju! No tak mówiłam że jakiś młodzik to mówił mój maż też obstawiał Misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? tak samo jak sie mieszkało Na upartego mozna kawałek sćian już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witaj Andrzejko czy to juz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Uwaga rozwiązuje zagadkę: "Scena 70: (w domu Misia) [Miś ogląda telewizję] Lektor (w telewizorze): 10:0 dla Gwardii. A oto streszczenie poprzednich odcinków. Porucznik MO - Lech Ryś sprawuje społecznie dyskretną opiekę nad gromadką urwisów, sprowadzając ich na dobrą drogę. Dzięki trafnym poradom, zyskuje u urwisów przydomek Wujek Dobra Rada. Oto nowy orzech dla porucznika - Tomek używa brzydkich wyrazów. Kolejny odcinek nosi tytuł "Motyla noga Tomka Mazura". [Program w telewizji] Tomek: Ale nasypało, motyla noga! Już od kwadransa nie ma autobusu! Kurcze pióro! Dziewczynka: Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Tomek: A co mam mówić?! Jak mi nogi zmarzły... Motyla noga... Wujek: No cóż! Widzicie, klimat był raczej zawsze przeciwko nam, no ale to jeszcze nie powód, aby mówić brzydkie wyrazy, prawda? Chłopiec: Właśnie! My to też mu tłumaczymy. Wujek: Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy? Dzieci: Cooo? Wujek: Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie. Dzieci: Huraaaa! Dziewczynka: To jest wspaniała rada! Chłopiec: Pycha! Chłopiec II: Wyobrażam sobie jego minę! Dziewczynka: Świetna rada Wujku. Bardzo dobra rada! Miś (do telewizora): Znajdź dla mnie radę, Wuju! Wujek (z telewizora do Misia): przecież to dziecinnie proste. Pieniądze z banku londyńskiego może podjąć tylko Ryszard Ochudzki lub Irena Ochódzka. Dogadaj się szybko z jakąś Ireną, ożeń się z nią i masz Irenę Ochódzką..." tak wiec prawidłowa odpowiedź brzmi: MIŚ noooo mowilam?????????????? i co wygralam????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? tak samo jak sie mieszkało o kurde sorry .................pomylka to kto sie ostatnio wprowadzil???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? tak samo jak sie mieszkało Na upartego mozna kawałek sćian już masz nooo ale teraz pi....ups wieje jak w kieleckim. Trochę ciężko by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? tak samo jak sie mieszkało o kurde sorry .................pomylka to kto sie ostatnio wprowadzil???? JOOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Witaj Andrzejko czy to juz czas Na co czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 metlik w glowie ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 MONKA to jak sie mieszka ???????????????????????? tak samo jak sie mieszkało o kurde sorry .................pomylka to kto sie ostatnio wprowadzil???? JOOLA cholera fakt! ale ze mnie $%^@$%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 16.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 to co z ta NAGRODA????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Uwaga rozwiązuje zagadkę: "Scena 70: (w domu Misia) [Miś ogląda telewizję] Lektor (w telewizorze): 10:0 dla Gwardii. A oto streszczenie poprzednich odcinków. Porucznik MO - Lech Ryś sprawuje społecznie dyskretną opiekę nad gromadką urwisów, sprowadzając ich na dobrą drogę. Dzięki trafnym poradom, zyskuje u urwisów przydomek Wujek Dobra Rada. Oto nowy orzech dla porucznika - Tomek używa brzydkich wyrazów. Kolejny odcinek nosi tytuł "Motyla noga Tomka Mazura". [Program w telewizji] Tomek: Ale nasypało, motyla noga! Już od kwadransa nie ma autobusu! Kurcze pióro! Dziewczynka: Nie do wiary! Jak można się tak brzydko wyrażać?! Tomek: A co mam mówić?! Jak mi nogi zmarzły... Motyla noga... Wujek: No cóż! Widzicie, klimat był raczej zawsze przeciwko nam, no ale to jeszcze nie powód, aby mówić brzydkie wyrazy, prawda? Chłopiec: Właśnie! My to też mu tłumaczymy. Wujek: Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem znów wyłączą wam ciepłą wodę, przestaną grzać kaloryfery, albo stanie komunikacja i wasz kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy? Dzieci: Cooo? Wujek: Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie. Dzieci: Huraaaa! Dziewczynka: To jest wspaniała rada! Chłopiec: Pycha! Chłopiec II: Wyobrażam sobie jego minę! Dziewczynka: Świetna rada Wujku. Bardzo dobra rada! Miś (do telewizora): Znajdź dla mnie radę, Wuju! Wujek (z telewizora do Misia): przecież to dziecinnie proste. Pieniądze z banku londyńskiego może podjąć tylko Ryszard Ochudzki lub Irena Ochódzka. Dogadaj się szybko z jakąś Ireną, ożeń się z nią i masz Irenę Ochódzką..." tak wiec prawidłowa odpowiedź brzmi: MIŚ noooo mowilam?????????????? i co wygralam????????????????????? a np. taki puchar http://www.exclusivesport.pl/zd/69.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 DOBRANOC WSZYSTKIM FORUMKOM I FORUMOWICZOMKOLOROWYCHSNÓW!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts