Teska 12.04.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 co tam.....wiosna nastała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Gratuluje wejścia do elity Moniś z tą neostradą niestety tak jest rodzina ma na wsi to jak tam jadę to mnie za przeproszeniem ..... trafia A jak dzwonia na infolinię to pani nic nie umi na to poradzić Ale takie są tandardy obsługi hot line... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Gratuluje wejścia do elity Moniś z tą neostradą niestety tak jest rodzina ma na wsi to jak tam jadę to mnie za przeproszeniem ..... trafia A jak dzwonia na infolinię to pani nic nie umi na to poradzić Skad ja to znam............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale tak wszędzie jest.. Za duzo uzytkowników, za mało ludzi do obsługi, za dużo systemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 hej witajcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 szczerze mowiac spodziewalam sie ogromniastej ilosci stron a tu co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 a wiec wrocilismy szczesliwie Piortus po urodzeniu wazyl 3650 g i mierzyl 56 cm jestesmy w domu od wczoraj popoludniu i jest super!!!!!!!!!! zdjecia rzuce w wolnej chwili musze sie poorganizowac w domku jak wasze budowy??? nas koles od przylacza wodnego zrobil w konia musimy szukac innego a to nie takie latwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Gratulacje !!!! Fajnie że już masz to za sobą, cieszę się że wszystko ok. Buziaki dla Piotrusia niech sie zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 szczerze mowiac spodziewalam sie ogromniastej ilosci stron a tu co???? Jak to co, Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 a wiec wrocilismy szczesliwie Piortus po urodzeniu wazyl 3650 g i mierzyl 56 cm jestesmy w domu od wczoraj popoludniu i jest super!!!!!!!!!! zdjecia rzuce w wolnej chwili musze sie poorganizowac w domku jak wasze budowy??? nas koles od przylacza wodnego zrobil w konia musimy szukac innego a to nie takie latwe Gratulacje!!! Mnie podobne wrażenia czekają wrzesień / październik. Żona jest w ciązy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 szczerze mowiac spodziewalam sie ogromniastej ilosci stron a tu co???? Jak to co, Ciebie nie było Nie miał kto pchać spraw (stron) do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Mnie podobne wrażenia czekają wrzesień / październik. Żona jest w ciązy... NO TO JA TEZ GRATULUJE w takim razie ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Mnie podobne wrażenia czekają wrzesień / październik. Żona jest w ciązy... NO TO JA TEZ GRATULUJE w takim razie ))))))))) Dzięki. Owocny (upojny) był Sylwester / Nowy Rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A to dla dzielnej MAMY ! http://www.floradesign.pl/foto/5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GRATULACJE KASZTANKO!!!!! DOBRZE, ŻE JUŻ JESTEŚ!!! Czekamy na zdjęcia Piotrusia To kawał chłopaka z Niego. A Ty jak się czujesz i jak sobie dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 kze dla Ciebie też gratulacje !!!!Może małą Wagę będziesz miał? Kasztanka a tak wogóle to jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A to dla dzielnej MAMY ! dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GRATULACJE KASZTANKO!!!!! DOBRZE, ŻE JUŻ JESTEŚ!!! Czekamy na zdjęcia Piotrusia To kawał chłopaka z Niego. A Ty jak się czujesz i jak sobie dajesz radę? zdjecia postaram sie rzucic jak najszybciej ja czuje sie juz lepiej ..... z dnia na dzien jakos daje rade chociaz nieporadnie ale mysle ze dojde szybko do wprawy moj synek jest cieprliwy i robi sieszne miny jak go przebieram pewnie mysli sobie co ta matka wyrabia, jak ona to robi ..... hihihihihihhi wczoraj pierwsza kapiel ..... tatus kapal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 12.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GRATULACJE!!!!!! Bardzo porządny chłop z Twojego Piotrusia, że tak mamie żyć daje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GRATULACJE!!!!!! Bardzo porządny chłop z Twojego Piotrusia, że tak mamie żyć daje! dziekujemy Piotrus jest napradwe kochany i slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts