Sonika 12.04.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale nie mogę teraz nic mówić, bo jak pójdzie i mnie zostawi z tymi rozgrzebanymi łazienkami, to co zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Wkurzona jestem na MAXA Nie dość, że nie mam żadnego rabatu, to jeszcze dopłacam 10%!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ja miałem kiedyś glazurnika, który przychodził o 7.00 wypijał ze mną kawę i jak ja wychodziłem do pracy to on .. po 10min ulatniał się Woziłem się ok 3-4tyg. znim. Wywaliłem go. Zostawił mnie z rozgrzebaną podłoga w przedpokoju, źle połozona w kuchni... Ale nie było wyjscia. Nie mogłem dalej dokładać do interesu. I pieniędzy i czasu... Moja rada: wywal go od razu. I nie daj się więcej nacinac mu. Trudnio, zostaniesz z rozbabraną robotą, troszkę czasu stracisz, ale myślę, że znajdziesz drugiego magika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale nie mogę teraz nic mówić, bo jak pójdzie i mnie zostawi z tymi rozgrzebanymi łazienkami, to co zrobię? A chociaz dobrze robi swoją robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale nie mogę teraz nic mówić, bo jak pójdzie i mnie zostawi z tymi rozgrzebanymi łazienkami, to co zrobię? A chociaz dobrze robi swoją robotę? W tym sęk, że robi bardzo dobrze i takiego drugiego szybko nie znajdę. Chyba zrobię tak: teraz nic nie powiem, ale sobie ulżę przy rozliczeniu. Potrącę mu 20% za oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale nie mogę teraz nic mówić, bo jak pójdzie i mnie zostawi z tymi rozgrzebanymi łazienkami, to co zrobię? A chociaz dobrze robi swoją robotę? W tym sęk, że robi bardzo dobrze i takiego drugiego szybko nie znajdę. Chyba zrobię tak: teraz nic nie powiem, ale sobie ulżę przy rozliczeniu. Potrącę Mu 20% za oszustwo. A jak mu udowodnisz, że oszukiwał Cię? Nagrasz rozmowę ze sprzedawcą? A tak to mówisz, że rozmawiałaś i wyszło, ze oszukiwał Cię, więc "Do widzenia". A tak to nie masz pewności, czy przypadkiem gdzie indziej Cię nie oszukuje... Jak na materiałach oszukuje to nie ma pewności, że gdzie indziej jest uczciwy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Widzę, że watek jest w niełasce.. Czyżby znowu jak daleko jest do końca to i chetnych brak..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jestem, jestem.A gdzie jeszcze może mnie oszukiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Może kupować więcej materiałów i część wynosić z placu budowy, kupować jedne materiały (np. klej), a uzywać innych... Nie chcę Cię straszyć, ale na prawdę jest dużo sposobów by okradać.. Nie że bym sam okradał, ale w przeszłości byłem naiwny i dałem się kilka razy otumanić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.04.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ale moja żona jest z Krakowa i mówi, że tam są bardziej uczciwi ludzie niż w W-wie.Np. znam sklep w Milanówku (gdzie aktualnie mieszkam) w którym ZA KAZDYM razem, na prawdę za każdym razem mylą się na swoją korzyść o ok 5-15%!! Ostatnio zacząłem chodzić tam z kalkulatorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.04.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. Sonika - 172. kasztanka - 143. Whisper - 104. Moniś - 95. kze, monka -77. badi - 68. Aga J.G. - 49. joola - 310. Wojty - 211. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, andrzejka) - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.04.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Sonika powiedz gościowi, że znalazłaś miejsce gdzie są lepsze ceny i rabaty i że będziesz tam kupować............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Kasztanka ogromne gratulki, całuski dla Piotrusia - życze Wam dużo zdrówka, niech sie maluch zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Sonika ja bym gościowi nie popuściła, a że choleryczka jestem juz bym mu nawstawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A ja pójdzie i mnie zostawi z tym bajzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Trochę ochłonęłam, ale szlag mnie trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jak znam siebie to już by mnie zostawil bo ja najpierw robie potem myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Miałby by szanse gdyby wcześniej wysłuchał tego mój mąż on ma odwrotnie najpierw mysli potem robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Ja też, ale miał szczęście, bo nie pojechałam dzisiaj na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Moi takie szczęścia mieć nie będą bo ja mam na działkę 10 minut spacerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts