Aga J.G 20.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski fajowo ........... era informatykow? XXI wiek może będą miały lepiej od nas Kiedys tak moja babcia mówiła do mojej mamy mama do mnie a ja tak mowię do swoich dzieci, i myslę że zawsze będzie cos nie tak ale w porównaniu do czasów mojej babci to i tak uważam że mam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 a co z podgrzewaniem wody? Podgrzewacz 270 litrów, który ma własną wbudowaną pompę ciepła wykorzystującą ciepło z otaczającego powietrza a to co za cudo? Żaden specjalny wynalazek. Pobiera powietrze, spręża, zabiera ciepło i podgrzewa nim wodę w wężownicy, wydala chłodne suche powietrze i wodę zawartą w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 20.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Facio fajny ten Twój mały facio Twoja Dorotka też jest SUPEROWA WSZYSTKIE DZIECI SA BOSKIE!!!!!!!!!! i sa po to aby je kochac!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Piotrus jak widzi klawiature to rwie sie do niej i denerwuje jak mu nie pozwalam Mój Mały Facio robi to samo od maleńkości:) dlatego czasem siada do kompa i wysyła ski fajowo ........... era informatykow? XXI wiek może będą miały lepiej od nas Kiedys tak moja babcia mówiła do mojej mamy mama do mnie a ja tak mowię do swoich dzieci, i myslę że zawsze będzie cos nie tak ale w porównaniu do czasów mojej babci to i tak uważam że mam lepiej no to i niech nasze dzieciaki mają lepiej a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kurna zobaczyłem że teraz to mamy królów dwóch ... czeka mnie podwójna robota ... co zrobić jak się tak na szczyty pchają sami sobie winni... gdzie nasz pogromca Królów ?? Czai się na punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kurna zobaczyłem że teraz to mamy królów dwóch ... czeka mnie podwójna robota ... co zrobić jak się tak na szczyty pchają sami sobie winni... gdzie nasz pogromca Królów ?? Czai się na punkcik Jak większość rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 facio fajny ten twój mały facio twoja dorotka też jest superowa wszystkie dzieci sa boskie!!!!!!!!!! I sa po to aby je kochac!!!!!!! święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Kurna zobaczyłem że teraz to mamy królów dwóch ... czeka mnie podwójna robota ... co zrobić jak się tak na szczyty pchają sami sobie winni... gdzie nasz pogromca Królów ?? Czai się na punkcik Jak większość rekordzistów lafcadio wyłaź z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Za wcześnie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Uciekam bo obowiązki domowe wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Uciekam bo obowiązki domowe wzywaja Aga zostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ael może jeszcze pomogę zdobyć punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 886 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Uciekam bo obowiązki domowe wzywaja Aga zostań A ugotujesz za mnie obiadek i posprzątasz i jeszcze trzeb apowiesić pranko poskładać i wyjśc z psem który już tu siedzi przy mnie i piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 FACIO - gratulacje Idę opieprzyć mojego administratora za wolne łącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ael może jeszcze pomogę zdobyć punkcik Dziękuje Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Uciekam bo obowiązki domowe wzywaja Aga zostań A ugotujesz za mnie obiadek i posprzątasz i jeszcze trzeb apowiesić pranko poskładać i wyjśc z psem który już tu siedzi przy mnie i piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts