monka 13.04.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 jakiegoś farta mam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Może jestem zbyt wymagająca, ale rodzice potrzebują trochę wolnego czasu, żeby zregenerować szare komórki rozmową z kimś dorosłym.......... Ale Wam dobrze. Regenerujecie się, a ja w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Ha ! Potworo ! My tu gadu, gadu, a stronkę zaliczyłaś............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.04.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 ja tu siedze i czytam, ale forum mi szwankuje i dopiero teraz mi wszystki eposty wyswietlily sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 A młody ( Jasiek 5 lat ) zaproponował, żeby mieć święto lasu czyli dzień bez kąpieli............. młode tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sonika skoro jesteś w pracy to znaczy, że dorosłych osób pod dostatkiem................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 jakiegoś farta mam dzisiaj Monka, idziesz jak burza. GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.04.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 no nie, pisalam na posty z poprzedniej strony a tu juz kilka na nowej ktorej znowu nie bylo widac, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 ja tu siedze i czytam, ale forum mi szwankuje i dopiero teraz mi wszystki eposty wyswietlily sie Myślałam że znowu do sklepu poleciałaś. Masz tu zapas, pisz i nigdzie się nie ruszaj http://www.cocacola.com.pl/_itemserver/produkty/coca-cola/cc_classic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sonika umknęło mi ....Napisałaś , w którym roku robiłaś maturę czy jednakowoż nie.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sonika skoro jesteś w pracy to znaczy, że dorosłych osób pod dostatkiem................ NIBY TAK, ALE NIE MA SIĘ ZA BARDZO Z KIM REGENEROWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 no nie, pisalam na posty z poprzedniej strony a tu juz kilka na nowej ktorej znowu nie bylo widac, a odświeżałaś stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 ja tu siedze i czytam, ale forum mi szwankuje i dopiero teraz mi wszystki eposty wyswietlily sie Myślałam że znowu do sklepu poleciałaś. Masz tu zapas, pisz i nigdzie się nie ruszaj http://www.cocacola.com.pl/_itemserver/produkty/coca-cola/cc_classic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.04.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 odswiezam co minute Monka dzieki za zxapasy, wlasnie maz mi zabral szklanice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 No i co ? Piszemy dalej czy mam trochę pomatkować ............... Dziecko będzie się domagać cowieczornej porcji czytania........... Cała Polska czyta dzieciom.............codziennie...........20 minut...........dziennie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 piszemy, moje dziecko nie chce zeby czytac,ona chce historie sci-fitzn ze jak ja opowiadAM Z pamieci to zawsze nowa wersja kopciuszka, ktory odlecial zdezelowana rakieta,albo kot w butach, ktory znalazl zamek w odleglej galaktyce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 13.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 SonikaNIBY TAK, ALE NIE MA SIĘ ZA BARDZO Z KIM REGENEROWAĆ A dlaczego , jeśli wolno spytać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Teraz ja miałam próbę sił z córką. Wymyśliła sobie oglądanie bajki na video No i poległa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 piszemy, moje dziecko nie chce zeby czytac, ona chce historie sci-fi tzn ze jak ja opowiadAM Z pamieci to zawsze nowa wersja kopciuszka, ktory odlecial zdezelowana rakieta, albo kot w butach, ktory znalazl zamek w odleglej galaktyce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 13.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 a dlaczego polegla?ja wole jak obejrzy bolka i lolka albo kleksa niz jakies nie wiadomo co np na foxkids, albo na kartunie (tam to juz w ogole teksty super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts